ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До виждащ Първа в света по смъртност и измиране ! Грантирано от ГРЕБ !
275
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До виждащВ света имаше три завода които правеха оригинални МакГрегор кранове.И единият беше КЗ Варна Отиди да ВИДИШ сега И си отвори очите като бухал да видиш по-добре какво е сега.И всичко наоколо е същото.Благодарим за демокрацията.
274
0
 
11
 
! Отговори
САМО НАПРЕД! преди 5 години
При социализма каквото било - било. Добри и лоши хора е имало и тогава има и сега. Важното е всеки да работи и да създава! Аз не съм видял около някой блок да има добре поддържана зелена площ - а това иска само усилие на живущите и си е за тях. Нужно е всеки един да разбере, че е господар на съдбата си и само с труда си може да подобри живота на себе си, на децата си, на родителите си и на цялото общество. А може и да работи за 500лв и да пълни гушите на мутрите. Сам си избира :)
273
14
 
10
 
! Отговори
виждащ преди 5 години
Всеки който няма проблеми с очите вижда колко се гради държавата при ГЕРБ . България никога не е била по добре от сега
272
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАПравилно си схаванал положението,обаче към *** спада и герб.Той е само пройзводна на компартията
271
7
 
21
 
! Отговори
Я, МЛЪК ФИЗКУЛТ УРА! преди 5 години
ЦВЕТАНОВ СИ ПРИЗНА В ПРАВ ТЕКСТ,ЧЕ ГЕРБ, ОНЯ ОТ БАНКЯ И ТОЯ ОТ ВИФ.ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ И СЕГА МОГАТ НАГЛО ДА ПИТАТ КАТО БАЙ ТОШО:"КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ, БЕ, ТИ НЯМАШ ПАРИ. РЕШАВА ТОЗИ, КОЙТО ИМА ПАРИ". ДА КАЖЕ ВЪПРОСНИЯ ГЛУ ПАК, КЪДЕ РАЗПРЕДЕЛИХА ОНЕЗИ 8 /ОСЕМ/МИЛИАРДА ОТ ЕС СУБСИДИИ ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО? ОСВЕН ЗА АПАРТАМЕНТИ,КЪЩИ В БАРСЕЛОНА И НА МАЯМИ, В ОФШОРНИ БАНКИ, ЗА "КУПУВАНЕ" НА БУЛГАРТАБАК, ЧЕЗ, ТЕЛЕВИЗИИ И ВЕСТНИЦИ, ДЖУРНАЛЯ И СЪВЕСТИ. И ВСИЧКИЯ ЛУКС , В КОЙТО СЕ КЪПЯТ.А ЗА НАРОДА КУКИШ
270
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен и "Чифте пищови- Каракачанов" са купени от КОЙ.Така са захлебили там че ще утрепат и децата си ако КОЙ каже.
269
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на всички защитници на селянина от Банкя ще кажа че щом и харесва някой да ги ощави с 4 милиарда ойро както направи *** нека си гласуват за него но останалите ще му потърсят сметка за този грабеж!!!П.П. Май забравихте за онези пари изнасяни със самолета на правителството, а?!ИСТИНА е!!!Също така е истина че банката в Ливан му е взела 50% за да ИЗПЕРЕ парите.И това е истина.Само не знам каква е тая опозиция та не бие тупана за това.
268
5
 
13
 
! Отговори
Сорос каза: преди 5 години
Парите са в онязи печатница за бюлетини в Костинброд.
267
7
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
С български комунисти да градиш социализъм... - е като да градиш небостъргач от глина...
266
5
 
22
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО..... преди 5 години
ДА ИНТЕРЕСНО ВИЕ ОТ ГЕРБ ОТКЪДЕ ИМАТЕ ПАРИ ЗА ДА НЕМОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ КАКТО ТРЯБВА ОТ КРАЖБИ НО ЗА СЕБЕ СИ ИМАТЕ НЕЗНАМ КОЛКО СА СТАНАЛИ АПАРАТАМЕНТИТЕ НА ЦВ.ЦВ.А МОЖЕ И ТОЙ ДА ИМА КЪЩА В ДРУГА ДЪРЖАВА ТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ НЕКА САМО НИНОВА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ДАНО НЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ КАКТО ДО СЕГА ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ И КАК СТАВА ТОВА ГЕРБ СА СПЕЦ ПО ТОВА
265
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Соца както и демокрацията са си мнооо готини ама като ги дадеш натъпи парчета като човеците и всичко ще разсипят.Особено на тези от по-южните държави.А на *** и перпето-мобиле да му дадеш все ще намери начин да го одриска.Ето това е ИСТИНАТА.
264
1
 
18
 
! Отговори
шкембе чорба преди 5 години
Ще вземем от там където взе за шесте апартамента!!!
263
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ти да видиш... 267Много моля, без *** език!!Тук не е милиционеска среща.Оборай крушите докато не обрал шамарите!
262
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Отговорсоциализма В ИЗТОЧНИЯ блок фалира така,както възникна:-По неведоми пътища.Социализма СЕГА не е фалирал!..-Напротив,много държави са вградили елементи от него в организиране на битието си.
261
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай ми номера на нотариалният на " къщата в Барселона" щом си толкова компетентен?
260
1
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До Анонимен 249 За какво му е тази любовница на Борисов , като стои в Барселона? Телефонна любов по Васил Найденов, а ?***.
259
3
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Борисов и Цветанов: "Строители на съвременна България" ...
258
7
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 251 Дори да е вярно това което си написал , а то е лъжа , Бойко заслужаво къща в Барселона , за разлика от теб , провокаторе.
257
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До До 246ако се обръщаш към мен знай,че много грешиш!!!!!Аз живях по онова време.Аз МРАЗЕХ и системата,и тъпите номенклатурчици,и Живков,и семката му...За което съм си имал неприятности..Не груби,но просто като.."следствие" от нагласата ми.Това,което написах долу е просто един ПОГЛЕД върху ония времена...Никой и нищо не ме заплашва да изкажа мнението си....Е,от разстоянието на годините и от "ВЪРХОВЕТЕ" на сегашното ни дередже мога да напиша само това,което написах!БЕЗПРИСТРАСТНО!