ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До ПроСоТо 246 Ми то за това социализма фалира.
255
3
 
10
 
! Отговори
Mikert преди 5 години
До кога ще "щипват" от бизнеса сегашните управляващи? Дирижират стройно пликовете да пътуват към София за правилната централа! Обществена тайна е всичко това! Навсякъде е пропито от корупция, определени държавни служители станаха бизнесмени паралелно със служебните си задължения... А някой ще парадира с недосегаемост... сякаш хората трева пасат...!!! До кога??????
254
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
CECO KRADECO HODI V AMERIKA DA SE MOLIZA PARI.
253
2
 
6
 
! Отговори
До 246 преди 5 години
Ти се оказа поредния мал.оумник с промит от комунистите мозък! Много си жалък с тези капаци.За какви безплатни глупости говориш??? Всичко сме си платили и то много кратно по-високо!!! Всичко ни е удържано от заплатите без да разбереш. Това, че парите ни се струваха, че са повече е *** заблуда. Просто, тогава нямаше НИЩО и нямаше за какво да ги харчим. Дотираха някои неща, за да заблуждават народа, да не се вдигне и да не направи революция. Под повърхността всичко клокочеше преди да избухне.
252
2
 
10
 
! Отговори
Едно време преди 5 години
Когато медицинското обслужване беше безплатно нямаше толкова болни както при платеното сега.Ами много просто Отиваш на доктор и той те изкарва болен да те одере жив.На времето доктора те изкарва здрав за да не си му грижа.
251
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕРСИ ЗА МЕРСИТО АМА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ДА ПОЛУЧАВАМ 280 ЛВ. ВЗЕМАШ СИ ЛИЧНАТА КАРТА И ОТИВАШ В КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА В БОГАТА ЕВРОПА- ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1500 ЕВРО. НЕ СМЕ БОГАТИ И ЗА ТОВА МЕРСИ НА ЧЕРВЕНИТЕ Ч У М И, КОИТО НАПРАВИХА ВСИКО НАРОДА МИ ДА БЪДЕ СМАЗАН.
250
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
255- БЕГОМ МАРШ КЪМ РУСИЯ- ТАМ ИМА СВОБОДА И ВИСОК СТАНДАРТ И НЕ ЛЪЖИ ЗА ДЪЛГА- ОТВОРИ БНБ И ВИЖ КОЛКО Е ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА ДЪРЖАВАТА- НЕ ЛЪЖИ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НЕ СПЕКУЛИРАЙ- НЕ ПУСКАЙ ВРЕДНИ СЛУХОВЕ. ДА ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ- ТРАПОВЕТЕ В БЕЛЕНЕ СЪЩО ОКОЛО 2/3 МИЛИАРДА, РИТНАТА ОНАЯ 5 МИЛИАРДА- ВСИЧКО НИЕ.
249
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен"КЪДЕ СМЕ СЕГА ЛИ- В КЛУБА НА БОГАТИТЕ"...?!?!?!Симпатяго,само не уточни в кой "Клуб на богатите"?...-Този на бушмените?Или в този на ИСТИНСКИ богатите,на които наш Боко носи чехлите?..Мерси,не желая да съм "в клуба на богатите" с 250 евро заплата!Благодаря!..
248
3
 
11
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
хахаха някой по-долу писал, че вече се раждат свободни българи... целия, казвам целия дълг на държавата е 42 милиарда лева... кой се ражда свободен? Свободен да се махнеш от България да, за да не плащаш дълга ти и твоите синове и внуци. Тези пари ще се връщат по-начина по който се връщат сега. С абсолютно нисък стандарт на цялостния живот... били се раждали свободни... смях!
247
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪДЕ СМЕ СЕГА ЛИ- В КЛУБА НА БОГАТИТЕ, БСП НИ РАЗМАЗАХА КАТО ИЗБАЧКАХА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ОТ НАД 300% И СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ТЕ НИ ЗАВРЯХА В КАЛТА И КАК ДА ГИ СТИГНЕМ ДРУГИТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО ТЕ ГРЪМНАХА БЪЛГАРИЯ С ОЩЕ 4/5 МИЛИАРДА, ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е РУСИЯ- ОТ 2018 Г 280 ЛВ МИН ЗАПЛАТА, ДО ТОГАВА 217 ЛВ, КИТАЙ МОЩНА ИКОНОМИКА И ОГРОМНА МИЗЕРИЯ- МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО ТАЯ В РУСИЯ- СПРАВКА РОССТАТ И СВЕТОВНА БАНКА.. В ЕВРОПА МИН ЗАПЛАТА 1500 ЕВРО, У НАС 510 ЛВ, ОТ СЛЕДВАЩАТА Г- 560ЛВ.
246
1
 
4
 
! Отговори
МОТИВИ НА СЪДА преди 5 години
....ПЪРВИЯТ ОТВЕТНИК НЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОКУМЕНТИ, ОТ КОИТО ДА Е ВИДНО, ЧЕ ИЩЦАТА Е ВЗЕЛА ХОНОРАРИ ЗА ИНТЕРВЮ ПО ГОЛЕМИ ИЛИ РАВНИ НА МИЛИОН- МОЖЕ С 1 ЛЕВ ДА Е ПО МАЛКО НО НЕ Е МИЛИОН- А ТОВА НЕ Е ЛИ СХЕМА ЗА ПОДКУП- КОЙ ВЗЕМА 1 ЛЕВ ПО МАЛКО ОТ МИЛИОН ЗА ИНТЕРВЮ....
245
4
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
продължение-Направи земеделието ни да изхранва две Българии-Направи армията ни 200000 ,заплаха за всеки агресор..Особено с ракетите,с които разполагахме-Издигна българщината в Цел 1,което впрочем струвА живота на дъщеря му....и др.,и др...Все "гадни" работи..НО ЗА КОГО?!......Е,имаше и БАЯ ИЗГЗЦИ,но ние бяхме ЧАСТ от "Соц. системата" и просто нямаше ЗА НЯКОИ наложени ни "правила" къде да мърдаме.........НЕ ПРАВЯ "реклама на "Тогава"!!!!!..Но помислете:-Къде сме СЕГА?!
244
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На база на представените документи Испанската служба за борба с прането на пари, и издала решение като действителен собственик на имота, да се счита Бойко Методиев Борисов, гражданин на ЕС.Забележете не купувачът декларира кой е собственикът, а се представя цял набор от документи, и на база на тях, ИСПАНСКИТЕ СЛУЖБИ определят кой е действителният собственик.
243
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФАЛИТА ПРЕЗ 1989 Г НЕ ТИ ЛИ КАЗА ЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ РАБОТИ КОИТО ИЗРЕДИ ПО ДОЛУ НЕ СА БИЛЕ ТОЛКОВА БЕЗПЛАТНИ, ПЛАТИХМЕ ГИ СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ КОИТО ИЗГЪРМЯХА ДОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА, А ПОСЛЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ВИДНИ СОЦИАЛИСТИ И СЕГА НЕ ИСКАТ В ЕВРОСЪЮЗА ОТИ НЯМА КАК ДА ФАЛИРАТ БАНКИ- АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ Ч У М И И ОТ СКЛЕРОТИЧНИ СПОМЕНИ ЗА ФАЛИТА НА СОЦА.
242
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къщата в Барселона, в която живее млада жена, считана за любовница на Бойко Борисов, твърдо е негова собственост.Това става ясно от системата за публичен достъп до информация на Испанския Главен нотариус.В нея е публикуван отговор от Хорхе Санчес (главният нотариус на страната нещо като Зам.-министър отговарящ за нотариусите), по запитване на гражданин от страна-членка на ЕС.Името на гражданина е заличено, заради изискванията на GDPR, но това най-вероятно е журналистката Елена Йончева, която води разследване по въпроса.Друга възможност е да е Сашо Диков, който също рови в к
241
3
 
18
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Когато утайката се издигне и започне да се само възприема за каймак е така.1. 1: Върл комунист, отказал да сдаде партийния билет, специалност: разпъване на маркуч в пресечена местност.2. Физкултурник и той активно лице в ДСКакво очаквате?
240
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЪ КАК ОТ КЪДЕ, Я СИ СПОМНЕТЕ ГРЪМНАХА 12 БАНКИ, СЛЕД ТОВА И ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ, ГРЪМНАХА И ОНАЯ ДРУГАТА- ЧЕРВЕНИТЕ Ч У М И ОБРАХА НАРОДА ТОЛКОВА ПЪТИ КОЛКОТО СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТТА.
239
5
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До При соца беше гадно!мда,много гадно беше..Долния правешки селянин най-нагло направи :-Образованието-безплатно-Медицинската помощ-безплатна-Гарантира почивки на "трудещите се" в почивни станции на символични цени-Направи българския спорт един от най-силните в света-Направи България космическа държава-Стегна така наречените "съдии" -Установи ред и спокойствие в градовете и селата-Направи така,че милюзите /като мен/ нямаше как да са мотат по цял ден из заведенията
238
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако чуете пак Борисов,Мента,Владко да почнат с вечните мантри за валутния борд,пък за ЕЗ да знаете че ВИ/НИ магерат.Самия Борисов го правят на луда калинка защото той нищо не разбира от икономика а само слушка,другарката Мента се съдра да обяснява за трийсетте милиона от бездимните цигари КОИТО СА НЕСИГУРНИ ама мълчи като пукъл за 60-тте милиона за Кирчо от Разград.НО КОРНЕЛА И КОМПАНИЯ СЪЩО МЪЛЧАТ!Гледам другаря Зарков се е охранил добре за година и нещо до Корнела,ашколсун!
237
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали ще се хили така ако въведат отново бесенето пред бесилката2