ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** КАК ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИТЕ ЗА МЕЧТИТЕ НА БСП- Я ВИЖ- НАД 300% ИНФЛАЦИЯ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА- ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЕ НА ЧАС, ЗА МЕСЕЦ ГОВОРИМ, 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА ЗАМИНАХА, ЗИМНИ БУНТОВЕ И ПОСЛЕ ДЪЛБОКА ТИШИНА, А СЛЕД ТИШИНАТА ЕДНО ДОБРЕ ОХРАНЕНО ДЕТЕ НА НАЙ ВИСОКИЯ ПОСТ В ЕДНА РАЗСЛЕДВАЩА АГЕНЦИЯ, ПОСЛЕ ПАК ГРЪМНАТА БАНКА, А СЛЕД ТОВА 5 МИЛИАРДА И НАШИТЕ ВНУЦИ ЩЕ НАСЛЕДЯТ ПЛАЩАНИЯТА НА ФОНДА, ЧАКАХА МАЛКО ДА СА ПООХРАНИМ И ПАК НИ ГОТВАТ ДА НИ СГОТВЯТ, А СЕГА КАК ?
335
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИЛИ ХОРА,ДРАГИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,УПРАВЛЯВАЩИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ,ЧЕ СА ИМ ПОСЛЕДНИ ДНИ НА БЕЗМЕТЕЖНО ГРАБИТЕЛСТВО.КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! ЕС И САЩ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ПРОДЪЛЖАВАЩАТА В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИОННА ФОРМУЛА НА УПРАВЛЕНИЕ.И ПОРАДИ ФАКТА,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ЗА 10 ГОДИНИ НЕ РАЗБРА,ЩО Е КОРУПЦИЯ И ИМА ЛИ ПОЧВА У НАС?ЩЕ ПРЕДОСТАВИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ УПРАВЛЕНИЕТО В ЖЕЛЕЗНИТЕ РЪЦЕ НА ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ,ФАКТОР ОБЕДИНИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОДДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ!!!
334
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-340,червените елементи са ,бойко,физкултурника, цецка партийната,внучката свинеткова,и т-н.,тях ли да спрем,които продължават,да обират България,ето ти един пример,дупетат от коалицията,тъй наречени обединени,получава ,по 250лева за евтанизирана ***,бройката е 13000 патки,вземи елката и сметни какви пари е взел.
333
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
335- ПРАВ СИ АМА ДОКАТО ПЕРАТ ПАРИ И КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ ЗА ДА ТРЪШНАТ НАКОЯ БАНКА ЗНАЧИ ЩЕ ГИ ИМА. СПРЕТЕ ГИ ТИЯ ЧЕРВЕНИ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ОБРАХА ДЪРЖАВАТА И СЛЕД ТОВА ХРАЧАТ- ЕДНИ СТРОЯТ- ТЕ ГРАБЯТ,ХРАЧАТ И КУПУВАТ ***, КОИТО ДА ПОВТАРЯТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- Ч Е Р В Е Н И Ч У М И.
332
1
 
9
 
! Отговори
Нинова Кypнeлия преди 5 години
Никой не може да ВИ даде това което АЗ мога да ВИ ОБЕЩАЯ!!!
331
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-336,а "умния"като тебе, избра простата тиква,който е комунист,и в червата.
330
1
 
9
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Ти да не ми казваш че герб са демократи, ***
329
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като простичккия народ избра Румен Решетников фон Грипен за президент, що да нецвърна и комунистите на владт, а ?Народа е малко глуупавичък.
328
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП са партия на крадци и обирджии на мандри, убийции.Нямат бъдеще.
327
5
 
3
 
! Отговори
До 332 преди 5 години
Лостофф и еднокнижния не са достойни и ушите да разстройват на бай ти Тошо, камо ли да ги сравняваш с него.... Не си бил роден тогава и само слушаш глупостите на Минджеффци, Михайловци, гномовци и др. подобни ***
326
3
 
16
 
! Отговори
Сериозно преди 5 години
Не може да си от 9 г. на власт и да се оправдаваш с "няма пари"! Като не можеш да ги осигуриш - подавай оставка и се занимавай с нещо друго! Например завършилите ВИФ да станат треньори по лека атлетика, ама цуцко явно и в това не го бива...
325
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хаххаа щели да сменят системата тия хаха Мили хора, помим ги тия мохабети, и стратегиите ви помним, сега по -модерно -визия хехе. Помним и Станишев, Луканов, Попов, Беров, Живков, Димитров, Виденов... все са ни оправяли , язък ,ч е дойдоха Боко и Костов малко да ви рзбутат (само малко) рахатя.
324
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЕ КВИ ВИЗИИ БЕ! ТЕ ЗА ЗАТВОРА ДА СЕ СТЯГАТ ЦОЦИАЛИСТИТЕ ЗЕДНО С РУМБАТА, Е СЕГА КВО ДЕЛО ИМ СЕ ПЕЧЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ БУНТ... ТОВА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ГЕРБ - САМО ДЕБНАТ ДА СЕ ИЗДЪНИШ КАТО ВОЛЕН И ТЕ ХВАЩАТ ЗА ТА..АЦИТЕ И - НЕМА МЪРДАНЕ... СЕГА МНОГО КРОТКА ЩЕ СТАНЕ *** . ЩЕ Й ГО НАПОМНЯТ С ПРИЗОВКИ ДО СЪДА ЧАТ ПАТ, АКО НЕ ТРАЕ))):
323
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с 16 милиарда заем е толкова изтъркана дъвка, че няма на къде!
322
6
 
22
 
! Отговори
още колко дни остава преди 5 години
ГЕРБ с едно наум: колко дни още остават на режима на пожарникаря?
321
10
 
14
 
! Отговори
Цоциалист преди 5 години
Отново да го кажем-единственото което социалистите знаят за парите е как да ги вземат от хората спечелили ги с труд и пот.
320
14
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Никога повече БСП+ДПС на власт. Пак взеха да обещават, накрая пълен фалит. Добре, че дъртаците поизмряха!Глад и лабут за ***!!!Бъди истински ***, *** от глад каго Ж.Бойчев :))))))))))))))))))))))))))
319
6
 
21
 
! Отговори
Един преди 5 години
Цв. е почнал да ползва думички с повече от 2 срички. Развива се! Тези неща няма как да ги е научил в помощното, така че никой да не ми обяснява, че момчето не се развива!
318
7
 
22
 
! Отговори
AXE преди 5 години
ГЕРБ просто се превърнаха за 9 години в БКП, която го осъществи за 45г. ГЕРБ СА ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП!!!!!!! ТОВА Е!
317
0
 
3
 
! Отговори
Гледал съм преди 5 години
До Анонимени не си прав. Послъгваш