Да затворим лагерите: Парите за бежанци - за охрана на границата!

Джамбазки обвини ДАБ в непрофесионализъм и безотговорност
23 юли 2018 11:03, Красимир Ангелов
62

Парите за издръжка на бежанските центрове да се пренасочат към охрана на границата, а лагерите да бъдат закрити, заради малкото настанени мигранти там. Това поиска в Харманли евродепутатът Ангел Джамбазки.

Журналисти в бежанския център не бяха допуснати, но според политиците лагерът бил почти празен – както били и повечето центрове в страната.

Още по темата
"Отидохме в центъра в Харманли, там присъстваха ръководството на лагера, Държавната агенция по бежанците (ДАБ), медии, а от ръководството на ДАБ ограничиха медиите с невдигане на телефона, оставиха ги пред вратата на бежанския лагер. Българската държава е направила необходимото, за да живеят бежанците в добри условия. Фактът, че ръководството на агенцията не допусна вашите колеги е показен - непрофесионализъм и безотговорност", бе категоричен евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът каза още, че от ВМРО са посетилии Софийските бежански центрове - тези в кв. "Овча купел" и кв. "Враждебна". "Нашата теза е, че тези центрове трябва да бъдат закрити, за да няма възможност някой да се изкуши да помисли че има някакъв резерв. Трябва да са трансформирани, може към местата за лишаване от свобода", каза още Джамбазки в "България сутрин".

"При темповете на нарастване на населението в Африка и поради лошите условия, в които живеят хората там, те ще тръгнат към Европа. Франция, Белгия, Великобритания, Германия са държави, които са имали колонии в Африка. Ние нямаме причина да плащаме тази сметка. Тези, които са теглили този кредит, трябва да си платят цената", заяви още Джамбазки.

Евродепутатът определи коалицията "Обединени патриоти" като "най-доброто и успешно политическо образувание в сектора на българското родолюбие, постигнато на висока цена".

По темата с евтаназирането на дребните преживни животни заради чумата, Джамбазки каза, че признава неумелия подход на държавните власти и заяви, че част от проблема е циркулирането на слухове за малки обезщетения, които застрашават поминъка на хората.

Видео с целия разговор вижте в сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОЛУ БСП! НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА БСП!
35
2
 
5
 
! Отговори
Копирани новини преди 5 години
Джамбаски явне чете Чужди Новини ама и те новините копирани от други сайтове както всеки ден , та Германия иска да вземе 25 000 от тези спасени от Фронтекс , абе четете Чуждата Преса а не таа копирана тука
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЛЛАХ АКБАР ИНШАЛЛАХ
33
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През 2016г.в "Овча купел" имаше протест срещу мигрантите, Тогава Джамбазки обяви, че ще преместят лагера. Две години по - късно, лагерът още си е там, Джамбазки пое старата песен на нов глас, вероятно готвейки се за избори за ЕП. Стига вече лъжи.
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО В ЛАГЕРИ
31
7
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Русия намери най-хитрия начин да се освободи от пенсионираните "учени" - обвини ги в държавна измяна и предаване на сведения на англичаните. Време е, тази рецепта да се приложи и към тукашните феодални старци, които и без това са поклонници на чужди сили.
30
3
 
14
 
! Отговори
Уфффф преди 5 години
Махнете го тоя лъжлив популист !!!
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** стана евродепутат с купените от Бареков гласове на ***. Абсолютен *** - псевдопатриот и ***!
28
1
 
22
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Не Джамбазки,не на затварянето на центровете,защото ще ги разселите в градовете.Справка-Сливен.Правилното решение е връщане на бежанците обратно в техните страни.Всичко друго е баламосване на хората.
27
5
 
13
 
! Отговори
бягай бе преди 5 години
Най-големият популист - Джамбазки... ***
26
4
 
13
 
! Отговори
симулира преди 5 години
Колко несвързани неща говори този Джамбаски , от 2015 тръгнаха Бежанците а сега вече сме 2018 , или нищо не разбира или се мъче да копира някой чужд Евродепутат
25
6
 
6
 
! Отговори
До предния преди 5 години
Сигурно Станишев и социалистите в Европарламента са направили много за БГ. Като например да гласуват резолюция за по масово привличане на "бежанци".
24
5
 
14
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
***-крадохте за лагери пък те празни и сега да ги закрием и да крадем за охрана на границата.От кого да я вардим.В бЪЛГАРИЯ никой не иска....
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя...сол та...ка на агент Иван. Продажниците от ВМРО.Вярвайте им още...и гладувайте за тях...после да не ревете.
22
4
 
14
 
! Отговори
демагог преди 5 години
Говори за неща, с които България няма и никога няма да има проблем, докато е бедна държава. Забрави за обещанията на неговата коалиция, че минималната пенсия ще е 300 лева, ако са във властта, а ходи по студията да се бори с "Вятърни мелници".
21
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До до Господин Джамбаз,той е джамийски не е джамбаз,джамбазите са умни хора,а той е едно лилипутче-***.
20
4
 
8
 
! Отговори
джамбазин преди 5 години
Като колеги джамбази нека не се лъжем....пак келепира гледаш, а....охрана на границата.... о, байно..... Друго пердлажение вместо това на Ангел Джамбазки.....да дари парите, които получава за бедните и страдащите в БГ или партийната субсидия, или парите , които получава за сътрудници..... Ангел Джамбазки е един от най-противните хора в наш,та политика............
19
2
 
10
 
! Отговори
до Господин Джамбаз преди 5 години
Забравяш, че е там благодарение на Бареков, защото на предишните избори бяха заедно. И двамата са един дол дренки!
18
3
 
11
 
! Отговори
Господин Джамбаз преди 5 години
Май господинът от интервюто сам си пише коментари тукНа хубава хранилка от по 30 хил лева месечно в ЕПЗле ли е?Платил е да го интервюират, защото нали знаете какви избори се задават?Какво е направил точно тоя за България, че да заслужава да го правим богат?Нека разкаже лично какво е направил!ТОВА Е ОЩЕ ЕДНО *** НА ХРАНИЛКА В ЕП БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ПАТРЕОТИСКИ" И *** ГЛАСОВЕ!
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно че джамбазки не прави нищо. Той е на второ място по активност сред всички евродепутатити. Често в комбина с Ковочев принуждава Ес да приема резолюции, от които има смисъм аз България- например по въпроса за българското малцинство в Албания.