Да затворим лагерите: Парите за бежанци - за охрана на границата!

Джамбазки обвини ДАБ в непрофесионализъм и безотговорност
23 юли 2018 11:03, Красимир Ангелов
62

Парите за издръжка на бежанските центрове да се пренасочат към охрана на границата, а лагерите да бъдат закрити, заради малкото настанени мигранти там. Това поиска в Харманли евродепутатът Ангел Джамбазки.

Журналисти в бежанския център не бяха допуснати, но според политиците лагерът бил почти празен – както били и повечето центрове в страната.

Още по темата
"Отидохме в центъра в Харманли, там присъстваха ръководството на лагера, Държавната агенция по бежанците (ДАБ), медии, а от ръководството на ДАБ ограничиха медиите с невдигане на телефона, оставиха ги пред вратата на бежанския лагер. Българската държава е направила необходимото, за да живеят бежанците в добри условия. Фактът, че ръководството на агенцията не допусна вашите колеги е показен - непрофесионализъм и безотговорност", бе категоричен евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът каза още, че от ВМРО са посетилии Софийските бежански центрове - тези в кв. "Овча купел" и кв. "Враждебна". "Нашата теза е, че тези центрове трябва да бъдат закрити, за да няма възможност някой да се изкуши да помисли че има някакъв резерв. Трябва да са трансформирани, може към местата за лишаване от свобода", каза още Джамбазки в "България сутрин".

"При темповете на нарастване на населението в Африка и поради лошите условия, в които живеят хората там, те ще тръгнат към Европа. Франция, Белгия, Великобритания, Германия са държави, които са имали колонии в Африка. Ние нямаме причина да плащаме тази сметка. Тези, които са теглили този кредит, трябва да си платят цената", заяви още Джамбазки.

Евродепутатът определи коалицията "Обединени патриоти" като "най-доброто и успешно политическо образувание в сектора на българското родолюбие, постигнато на висока цена".

По темата с евтаназирането на дребните преживни животни заради чумата, Джамбазки каза, че признава неумелия подход на държавните власти и заяви, че част от проблема е циркулирането на слухове за малки обезщетения, които застрашават поминъка на хората.

Видео с целия разговор вижте в сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
9
 
! Отговори
хаха преди 5 години
пози пл*х пак се показа. Познайте за какво са следващите избори!
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За името си никой не може да е отговорен .Повечето от нас носят турски имена.АбаджиевАрабаджиевКадиевДограмджиев/аи т.н.Комитовголяма част от хората навремето са имали някакъв поминък и той им е останал като прякор.
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тоя какъв е лаладжия... Маса кинти взима в ЕП, за да говори много и да не прави нищо.
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия псевдопатриоти са бacи демагозите. Велики на думи и жалки на дела. Тъжното е, че на много българи и това им стига, за да гласуват за тях.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те българите бягат от България, та ще останат мигранти!!??Измислена тема за да ви будалкат!Козичките, дъвка за продажните медии и телевизии за да не питате за кражбите, подарените 58 млн на Домусчиев и Пеевски!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 - германия вече каза че ще връща имигранти и ще ги настанява в "затворени лагери", като им т търси държави по границата с ЕС. Най-вече се има предвид Гърция и Албания но също и България.
10
6
 
7
 
! Отговори
... преди 5 години
Бре и тоя почва да е дразни! Де как ше затвориш лагери бре! Може ама тогава ше пращаме сичкото това да живее у вас като дойде тука! Мисля обаче че и тогава няма да си съгласен! Без лагери няма да се размине ей! Отделно требе да се повиши сигурноста по границата особено с Турция, че тоя там ердоганя като падне такива помии ше ни прати, че... Ама махнате оградите с Турция дето бай Тошо ги строй навремето! Нямаха минаване ей! Сега след 20г от как ги махнахте пак ше ги сторйте! Ех ех ех ех мозъци!!!
9
3
 
6
 
! Отговори
смешки преди 5 години
Лагерите трябва да са отворени и да са близо до сръбската граница!
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бежанците са нужни ни прокажният ни ген, за да го облогородят и съживят.
7
2
 
17
 
! Отговори
Див селянин преди 5 години
За бежанските центрове съм съгласен, но за това, че "Обединените мафиоти" са най - доброто образувание - не! А с промените на закона за приватизацията к'во правим? Нещо няма ли да кажеш за 58 000 000 лв. подарени на един олигарх, или всичко е прах и вятър в очите на слепците? Защото тези изменения в закона засягат интересите и на другите олигарси, които ще се възползват от него и ще намажат филийките :)
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козички, мигранти удобна дъвка!Мигрантите не са проблем за България, защото те не искат по никакъв начин да останат в ***, която създадохме и с помощта на и на тази заблуден екземпляр лъжепатриот наречена България, и дори да влезнат търсят най бързият начин да избягат. Козичките няма нито една умряла Чума, това е много съмнително, нещо пак лъжат!Защо не казва нищо, за 58млн подарени на Домусчиев и Пеевски!За 500 млн дадени на ДПС уж за язовири. За корупцията, която ще изхвърли България
5
1
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Този пак плямпа глупости. Отворени лагери, за да могат да си пътуват спокойно към Германия. Ако бяха в затворени лагери още щяхме да сме пълни. Баси ... ****ла!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като затворим лагерите, къде ще ги настаняваме афганите? В Шератон ли? Нали целта на лагерите е да видят мизерията тук и да хващат пътя към Европата.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе. Как гласува Джамбазки за Истанбулската конвенция в Брюксел. Против ли беше, или?
2
1
 
14
 
! Отговори
я па тоа! преди 5 години
То с верига да ги вържеш бежанците в България те пак ще намерят начин а избягат, защо да се орханява границата? Просто ги пуснете от лагерите и те сами ще се ометат от България на момента.
1
4
 
5
 
! Отговори
TOP PATRIOT преди 5 години
Само да вметна, че това е същия тоя Джамбазки, който отби военната служба и сега разправя колко хубаво е да имаме армия и отбрана.