Свикнахме ли със скандали?

Обстановката у нас коментират доц. Петър Чолаков и Димитър Димитров
Обновена: 24 юли 2018 14:26 | 23 юли 2018 22:54,
27

През третия мандат на ГЕРБ се нагледахме на грандиозни скандали - безпрецедентни за историята на България. Вече има претръпване от страна на обществото. В други държави подобни скандали биха довели до оставката на правителството, но не и у нас.

Това коментира в студиото на "Денят ON AIR"с водещ Николай Кръстев политологът доц. Петър Чолаков за политическата обстановка у нас."Ако има оставка, то тя ще е ако Борисов реши да се самосвали и той да предизвика избори. Промяната в политическата обстановка може да дойде именно от г-н Борисов, ако той види, че има скъсяване на дистанцията между ГЕРБ и БСП", отбеляза политологът.

По думите му Борисов "държи тестето с карти" и именно той диктува играта.

"Предсрочни избори ще има. Ситуацията обаче е изключително непредвидима. Важно е да видим върху кого ще бъде хвърлена вината за предсрочни парламентарни избори. Такива обаче няма да върнат опозицията в играта. Най-много Борисов да кара още един мандат", уточни доц. Чолаков.

Според политолога Димитър Димитров има белези за напрежение в държавата.

"Обществото започна да привиква към скандалите. Различни събития се натрупват, а междувременно съгласие между различните групи протестиращи трудно може да се получи. Все пак трябва да се отбележи, че този политически сезон може да се разгледа като успешен за г-жа Нинова", каза Димитров пред Bulgaria ON AIR.

Той обаче е категоричен, че положението по никаква форма не заплашва статуквото.

"Вече може да мислим за предстоящите евроизбори. Сидеров и Каракачанов са имали много по-сериозни скандали. Няма да се прекрачи границата, след която ще се постави под съмнение комбинацията, която управлява", добави още политологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скандалите, които *** непрекъснато генерира, реално обслюжват интереса на банкянския ученик на тато.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП се опитват да генерират скандали винаги и за всичко, но това се обърна сега срещу тях - вече на никой не му прави впечатление виковете и крясъците на комунистите.Защото това не са истински сксндали, а скалъпени на Позитано 20.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой да свикне със скандалите? Политиците ли? Свикнаха. Вече не обръщат никакво внимание на стачкуващите. Изобщо не се трогват от мирните начини на протест, затова май е време кръв да се лее, че да разберат че сме сериозни.
15
3
 
0
 
! Отговори
месара преди 5 години
до бай оня : а не бе, партизаните!
14
2
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
А че то ТИКВА работи със скандали десет години бе...то самото скандал....ама и племето скандално и селско и всичко е точно....
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е задължително правителството да падне с оставка.
12
1
 
3
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До до 1**Не саво само изброените от вас, а ареала е много по-широк и обхватен, и включващ още редица национални и чуждестравви персони
11
1
 
21
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
България е разделена ,по няколко направления:един псевдо елит,безпределно крадлив, и зает със своето мултиплициране, и персонално забогатяване, и масата народ оскотял от бедност ,зает със своето оцеляване на битово ниво.На политическо ниво псевдо леви,срещу псевдо десни,умни срещу ***,селяни срещу граждани,здрави срещу болни,образовани срещу необразовани,етническите не коментирам и ред други направления
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви скандали, свикнахме че има една част от хората дето само кълнат, реват, съскат и разбират от всичко, най - много от политика и не им обръщаме внимание.
9
4
 
10
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
До месара, ало, кой гради, бандитите от ГЕРБ ли!?
8
1
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
След като Сорос и Костов са виновни за всичко, идва ред на огнеборците.
7
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички с мозък им е ясно че Борисов и ГЕРБ нямат алтернатива. Бесепарите мислят че като плюят Бойко и изглеждат умни ама вече не е само тяхната партия на изборите и я закъсаха нещо че само с плюене очерняне и доноси не става вече, не е както едно време на хубавото за тях
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото важно нещо е малкото суджуче и мама му мис бикини да се чувстват добре в тази тежка чужбина!Че е далеч тая Барселона.
5
20
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
обществото не е свикнало със скандалите , обществото просто не обръща внимание на организираните от другарка "истина" нинова протести, махленски клюки и лъжи! сегашното общество не е като онова общество което вярваше на другарите от сдс, които издигаха лозунги - долу и край на комунизма, времето е наше, вятъра на промяната и кой не скача е червен. така че обществото вижда кой ги лъже, и кой гради!
4
18
 
10
 
! Отговори
В руската преди 5 години
В финансираната от Русия телевизия се събират само бааклуци и плюватели.Бедния Путин, за какво ли не си харчи парите.
3
24
 
10
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Скандали, та скандали. Ами това са нормални неща, които се случват във всяка държава. Какво да кажат САЩ, Германия, Великобритания и т. н. Навсякъде има проблеми, но тук бесепарите ги раздухват и правят от мухата слон и от всичко скандал, защото това им е в кръвта - саботажи, интриги, подлости.
2
23
 
5
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 1. Ами на теб може и да го преодпределя - като си ***.
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СВИКНААМЕ ПОЖАРНИКАР ДА НИ ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТО