Партньори! Симеонов дразни Сидеров с SMS: Акция "Шум" в Созопол!

Вицето признава, че избягва лични контакти с лидерите в коалицията
65

11621 гледания   |  Още видео

Искрите между патриотите не спират да прехвърчат. След като лидерът на НФСБ успя да се пребори за закона си, който забранява шума в населените места, колегата му Волен Сидеров тръгна на своя обиколка по морето, за да провери сам как стои въпросът с децибелите.

Докато е на българското Черноморие Сидеров е получил SMS от Симеонов за подготвяна акция "Шум" в Созопол, съобщи Bulgaria ON AIR. Колоритният южен град е любимо място за почивка на Сидеров и Симеонов навярно знае това.

Още по темата

Лидерът на "Атака" е категоричен, че не одобрява акциите на партньора си. Особено заради това, че били насочени към конкретни заведения.

Българският туристически бранш да бъде оставен да работи на спокойствие в разгара на летния сезон, призова Сидеров.

"Това са и наши избиратели, те какво ще кажат - дойдоха патриотите на власт и ми ликвидираха бизнеса, с който се храня от години", каза лидерът на "Атака". Той смята, че законът против шума е бил наложен силово и той категорично е против него.

За Bulgaria ON AIR Валери Симеонов обясни, че няма да коментира действията на Волен Сидеров. "Като народен представител, ако разбира проблема – нека проверява", каза той по адрес на атакиста. На въпрос има ли конфликт между тях, вицепремиера каза че избягвал лични контакти.

Красимир Каракачанов пък отказва да влезе в спора за шума от заведенията на морето.
 


65
Още от Политика
Свикнахме ли със скандали?
Напиши коментар Коментари
58
0
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Тоя Далавери реши, че само той разбира от всичко.
57
1
 
20
 
! Отговори
смях преди 3 седмици
Сидеров, тоя пудел гладен, джафкащ и въртящ опашката пред всеки силен на деня. Не заслужава да е повече в парламента. Изпратете го в европейски парламент като Бареков. 4-5 години ще си отдъхнем от него.
56
0
 
17
 
! Отговори
ЗДРАВКО ЗЛАТАРОВ преди 4 седмици
Здравейте. Искам да сигнализирам за лицето Здравко Златаров от Ямбол, който се изживява, като общински съветник от партия "АБВ" и е управител на застрахователна компания "Армеец" в десетки взети подкупи под масата от страна на управляващата партия в община "Тунджа", където е общински съветник. Лицето укрива множество пари от извършените от него престъпления у дома си и у дома на майка си, която също живее в гр. Ямбол, както и у родителите на жена му в село Кукорево. В затвора това лице!
55
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сидеров е цар на лъжите и много злобен и лош човек!!Каракачанов и той не е стока но за Симионов имам надежда !!!
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен
"Има ли нещо по продажно и отвратително от тавариш Сидерович ?" ... да , има ... ага Лютви Местан ... като цяло спорят кой е по-по-най :)))
53
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има ли нещо по продажно и отвратително от тавариш Сидерович ?
52
0
 
25
 
! Отговори
ЯНА преди 4 седмици
А ВЪВ ФАНТАСТИКО НА УЛ. ОРЯХОВО ПРОДАВАТ РАЗВАЛЕНО ФИЛЕ ОТ БУТ!
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТАРИ КРАД9АТ ЛИ КРАДАТ.
МНОГО Е СТРАННО, ЧЕ ВИЦЕТО И МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА Каракачанов (иван) е назначил във всеки един борд на директорите на военните заводи човек на Пеевски!!!!
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ЗА РОМСКИТЕ СВАТБИ ОТГОВАРЙ ПРЯКО WC ПРЕМИЕРЪТ
ДА ХОДИ ТАМ С ШУМОМЕРИ.
49
0
 
30
 
! Отговори
24/7 преди 4 седмици
А ромските сватби кога ще започнеш да ги проверяваш товариш Сидерович ?
48
7
 
24
 
! Отговори
Я па я...! преди 4 седмици
До Анонимен 31 Светлинка в тунела ще има когато Корделка вземе властта и смени системата. Демек да върне социализма. Абе лу..да жена.За това жените нямат място в политиката.
47
1
 
46
 
! Отговори
Пепо преди 4 седмици
Воленчо, дребно корумпирано човече, собствениците на чалгарски заведения не са единствените избиратели, но те са тези които ти пълнят джобовете. Останалите избиратели, които не могат да мигнат до 2 часа сутринта , за тях не те е грижа , нали? Една шепа мало*умници огласят плажа "Хармани " , започват след 22 часа и дерат гърла до малките часове. Никой не го е грижа, че семейства с деца не могат да спят. Нали на кмета Рейзи на Сидерчо им се плаща да си затварят очите и ушите. А ние да мрем.
46
2
 
41
 
! Отговори
marquise преди 4 седмици
Голяма грешка направи г-н Симеонов, че се обедини с лидер-хулиган на ПП "Атака", признат за виновен по няколко наказателни дела от общ характер, приключени със споразумения с прокуратурата и одобрени от съда.
45
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сидеров пее лебедовата си песен.Парламент няма да померише на следващи избори.Ще се напИнЯ само по собствената си телевизия ако може да си позволи да я издържа.
44
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този ми стана противен още като си вкара "златното" пръстче в дирниците на БСП и ДПС и ги подкрепи заплатено.И става все по-противен.Псевдопатриот.
43
7
 
35
 
! Отговори
Владо Вр преди 4 седмици
Не харесвам Сидеров, но не мога да му простя, че се обедини с НФСБ и ВМРО, като по този начин ги вкара в парламента. Сам, пак щеше да влезе с 4% избиратели. Обединението го плъзна по улея надолу и се съмнявам, че ще има друг мандат. НФСБ и ВМРО заедно не влизат - поотделно - също. Хората не харесват нито винкела, но то шкембо войвода.
42
3
 
35
 
! Отговори
гост преди 4 седмици
Да вървят заедно на Слънчев бряг да проверяват чалгарските дискотеки по центъра, където пускат и деца на 13, 14 години! Алкохол, цигари, наргилета и какво ли още не. Спасете младежта, не само тези които искат да спат.
41
2
 
19
 
! Отговори
Иванов birdflu преди 4 седмици
Експерти да направят срочни проби на вече взетите от терористите на власт в София уж пратени в ПАржи и уж потвърдили че май имало некаква зараза.
При предишна нагла диверсия с опити з амасови убииства на милиони птици заловихме обсебени от масови убиици терористи след като пратихме проби от три лебеда в Англия/единствена оторизирана лаболатория з а имитация на" птичи грип".Оказа чсе че извънемни терористи/мед мафия / заразяват пробите с обемно облъчващи скенери маскирани като осветителни тела
40
2
 
18
 
! Отговори
АЛО СИМЕОНОВ убиват преди 4 седмици
Симеонов като Важен зам председател на МИнистерски съвет София да ЗАЛОВИ чуждите шпиони диверсанти и терористи издържани с ограбвани милиарди от Бедния БЪлгарски народ в министерства и ведомства.
Както се видя наглите престъпници след показни диверсии отново убиват Български РОдни домашни животни безмилостно.Ползват същата схема както при предишната диверсия имитираща "ШАП". Убитите Важни преродени като домашни преживни животни се жалват в момента на охраната на ЕвроАзия.
39
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Клонът Воленчо добре че се присламчи към НФСБ та се добра до парламента иначе още да се криеше под масичките.Отвратително нарцистично същество