Партньори! Симеонов дразни Сидеров с SMS: Акция "Шум" в Созопол!

Вицето признава, че избягва лични контакти с лидерите в коалицията
24 юли 2018 09:18,
65

Искрите между патриотите не спират да прехвърчат. След като лидерът на НФСБ успя да се пребори за закона си, който забранява шума в населените места, колегата му Волен Сидеров тръгна на своя обиколка по морето, за да провери сам как стои въпросът с децибелите.

Докато е на българското Черноморие Сидеров е получил SMS от Симеонов за подготвяна акция "Шум" в Созопол, съобщи Bulgaria ON AIR. Колоритният южен град е любимо място за почивка на Сидеров и Симеонов навярно знае това.

Още по темата

Лидерът на "Атака" е категоричен, че не одобрява акциите на партньора си. Особено заради това, че били насочени към конкретни заведения.

Българският туристически бранш да бъде оставен да работи на спокойствие в разгара на летния сезон, призова Сидеров.

"Това са и наши избиратели, те какво ще кажат - дойдоха патриотите на власт и ми ликвидираха бизнеса, с който се храня от години", каза лидерът на "Атака". Той смята, че законът против шума е бил наложен силово и той категорично е против него.

За Bulgaria ON AIR Валери Симеонов обясни, че няма да коментира действията на Волен Сидеров. "Като народен представител, ако разбира проблема – нека проверява", каза той по адрес на атакиста. На въпрос има ли конфликт между тях, вицепремиера каза че избягвал лични контакти.

Красимир Каракачанов пък отказва да влезе в спора за шума от заведенията на морето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Тоя Далавери реши, че само той разбира от всичко.
52
1
 
20
 
! Отговори
смях преди 5 години
Сидеров, тоя пудел гладен, джафкащ и въртящ опашката пред всеки силен на деня. Не заслужава да е повече в парламента. Изпратете го в европейски парламент като Бареков. 4-5 години ще си отдъхнем от него.
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е цар на лъжите и много злобен и лош човек!!Каракачанов и той не е стока но за Симионов имам надежда !!!
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Има ли нещо по продажно и отвратително от тавариш Сидерович ?" ... да , има ... ага Лютви Местан ... като цяло спорят кой е по-по-най :)))
49
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли нещо по продажно и отвратително от тавариш Сидерович ?
48
0
 
25
 
! Отговори
ЯНА преди 5 години
А ВЪВ ФАНТАСТИКО НА УЛ. ОРЯХОВО ПРОДАВАТ РАЗВАЛЕНО ФИЛЕ ОТ БУТ!
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТАРИ КРАД9АТ ЛИ КРАДАТ.МНОГО Е СТРАННО, ЧЕ ВИЦЕТО И МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА Каракачанов (иван) е назначил във всеки един борд на директорите на военните заводи човек на Пеевски!!!!
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА РОМСКИТЕ СВАТБИ ОТГОВАРЙ ПРЯКО WC ПРЕМИЕРЪТ ДА ХОДИ ТАМ С ШУМОМЕРИ.
45
0
 
30
 
! Отговори
24/7 преди 5 години
А ромските сватби кога ще започнеш да ги проверяваш товариш Сидерович ?
44
7
 
24
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Анонимен 31 Светлинка в тунела ще има когато Корделка вземе властта и смени системата. Демек да върне социализма. Абе лу..да жена.За това жените нямат място в политиката.
43
1
 
46
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
Воленчо, дребно корумпирано човече, собствениците на чалгарски заведения не са единствените избиратели, но те са тези които ти пълнят джобовете. Останалите избиратели, които не могат да мигнат до 2 часа сутринта , за тях не те е грижа , нали? Една шепа мало*умници огласят плажа "Хармани " , започват след 22 часа и дерат гърла до малките часове. Никой не го е грижа, че семейства с деца не могат да спят. Нали на кмета Рейзи на Сидерчо им се плаща да си затварят очите и ушите. А ние да мрем.
42
2
 
41
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Голяма грешка направи г-н Симеонов, че се обедини с лидер-хулиган на ПП "Атака", признат за виновен по няколко наказателни дела от общ характер, приключени със споразумения с прокуратурата и одобрени от съда.
41
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров пее лебедовата си песен.Парламент няма да померише на следващи избори.Ще се напИнЯ само по собствената си телевизия ако може да си позволи да я издържа.
40
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ми стана противен още като си вкара "златното" пръстче в дирниците на БСП и ДПС и ги подкрепи заплатено.И става все по-противен.Псевдопатриот.
39
3
 
35
 
! Отговори
гост преди 5 години
Да вървят заедно на Слънчев бряг да проверяват чалгарските дискотеки по центъра, където пускат и деца на 13, 14 години! Алкохол, цигари, наргилета и какво ли още не. Спасете младежта, не само тези които искат да спат.
38
2
 
20
 
! Отговори
Иванов birdflu преди 5 години
Експерти да направят срочни проби на вече взетите от терористите на власт в София уж пратени в ПАржи и уж потвърдили че май имало некаква зараза.При предишна нагла диверсия с опити з амасови убииства на милиони птици заловихме обсебени от масови убиици терористи след като пратихме проби от три лебеда в Англия/единствена оторизирана лаболатория з а имитация на" птичи грип".Оказа чсе че извънемни терористи/мед мафия / заразяват пробите с обемно облъчващи скенери маскирани като осветителни тела
37
2
 
18
 
! Отговори
АЛО СИМЕОНОВ убиват преди 5 години
Симеонов като Важен зам председател на МИнистерски съвет София да ЗАЛОВИ чуждите шпиони диверсанти и терористи издържани с ограбвани милиарди от Бедния БЪлгарски народ в министерства и ведомства.Както се видя наглите престъпници след показни диверсии отново убиват Български РОдни домашни животни безмилостно.Ползват същата схема както при предишната диверсия имитираща "ШАП". Убитите Важни преродени като домашни преживни животни се жалват в момента на охраната на ЕвроАзия.
36
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клонът Воленчо добре че се присламчи към НФСБ та се добра до парламента иначе още да се криеше под масичките.Отвратително нарцистично същество
35
3
 
55
 
! Отговори
бг преди 5 години
Гърция се налага в туризма с чистота ,тишина и безупречно обслужване.Хората са на почивка -искат да спят във времето за спане , само неколцина мутри искат да думка чалга през нощта.
34
0
 
22
 
! Отговори
Башбакан ага преди 5 години
Нормални сплетни между ханъмите в харема Му!