Партньори! Симеонов дразни Сидеров с SMS: Акция "Шум" в Созопол!

Вицето признава, че избягва лични контакти с лидерите в коалицията
24 юли 2018 09:18,
65

Искрите между патриотите не спират да прехвърчат. След като лидерът на НФСБ успя да се пребори за закона си, който забранява шума в населените места, колегата му Волен Сидеров тръгна на своя обиколка по морето, за да провери сам как стои въпросът с децибелите.

Докато е на българското Черноморие Сидеров е получил SMS от Симеонов за подготвяна акция "Шум" в Созопол, съобщи Bulgaria ON AIR. Колоритният южен град е любимо място за почивка на Сидеров и Симеонов навярно знае това.

Още по темата

Лидерът на "Атака" е категоричен, че не одобрява акциите на партньора си. Особено заради това, че били насочени към конкретни заведения.

Българският туристически бранш да бъде оставен да работи на спокойствие в разгара на летния сезон, призова Сидеров.

"Това са и наши избиратели, те какво ще кажат - дойдоха патриотите на власт и ми ликвидираха бизнеса, с който се храня от години", каза лидерът на "Атака". Той смята, че законът против шума е бил наложен силово и той категорично е против него.

За Bulgaria ON AIR Валери Симеонов обясни, че няма да коментира действията на Волен Сидеров. "Като народен представител, ако разбира проблема – нека проверява", каза той по адрес на атакиста. На въпрос има ли конфликт между тях, вицепремиера каза че избягвал лични контакти.

Красимир Каракачанов пък отказва да влезе в спора за шума от заведенията на морето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма го Божидар Димитров и cтeрвятницитe налазиха родния му Созопол!
32
2
 
30
 
! Отговори
бай преди 5 години
е всички в Созопол знаят за дискотеките на Волен, ама стоически търпят канския шум по цяла нощ от плажните заведения в името на печалбата, защото като свърши лятото в края на септември си остава едно пусто село...
31
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми... всички новини за пайнерки, чалга, долнни и продажни политици, смърт, зарази, катастрофи.Егати държавата, егати населението.
30
13
 
18
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Уффф писна ми от това *** Симеонов дето се слага на бабичките!
29
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, "хвани единия, та удари другия - ще паднат и двамата".Това е "качеството" на целият ни така наречения "български политически елит" за които гласуваме и си избираме.Извода е, че - вече дори няма и светлинка в края на тунела!
28
0
 
20
 
! Отговори
смях преди 5 години
защо е цензурирана думата Meсти.
27
0
 
20
 
! Отговори
смях преди 5 години
Бойка иначе, много религиозен го раздава. Само дето още не е вкарал колите вътре в храма. Нали народното събрание ще се мести в партийния дом. Да освобождават площата от коли. Като не им оттърва има метро.
26
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидер войвода и шкембе войвода да кажат в прав текст кой заведения защитават???И да кажат на избирателите си защо защитават незаконно построени на слънчев бряг барове на мутрите братя Маргини, Маджо, и др.подобни!Защо опростиха 58млн на Домусчиев?Голям смях са българските патриоти.
25
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо народа не си зададе въпроса колко струва трансформацията на Антон Тодоров и Волен Сидеров от пълно отрицание на Бойко Борисов, към пълна подкрепа?
24
1
 
30
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Абе този Волен да няма заведения в Созопол?
23
6
 
39
 
! Отговори
Продължение на 21 преди 5 години
Същата вечер и сестра ми имаха гости. Роднини от Панагюрище и Румъния.Но празнуваха до 23 часа и си легнаха , но не им бе дадена възможност да спят. На другият ден румънците си заминаха адски недоспали от силната музика , а им предстоеше прибиране с кола до Румъния. Ако този водач на кола беше задрямал на волана и направи тежка катастрофа кой щеше да бъде виновен за случая?
22
1
 
52
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Държавата ни се превърна в пълна пародия на абсурда!
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде Марешки да се готви за вахта!Подготвяй почвата!
20
8
 
34
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Харесвам Сидеров , но в случая за високата музика не е прав. Не съм от морето , но в малък град комшия беше издул музика от след обяд до малките часове на нощта. Същата нощ изчезна котката на сестра ми дошли си от София. След много търсене и обикаляне на цял квартал след половин ден котката бе открита , но къде мислите? Избягала от гаража, обиколила къщата ,влязла през централният вход и се скрила в третият етаж на сестра ми под дивана от дивият шум на уредбите .Котката каза , че не приема шум.
19
1
 
24
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Abe vi kazav da ne glasate za ATAKA vie pak ... ami taka de..
18
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13О неееееее...........това ще го пожелаваш на герберастите, ТЕ НАТИСКАТ и в България да се появят такива из-ча-ди-я! А Волен е ПРОТИВ! Колкото до Симеонов..............такова недоразумение.....след него даже куневица изглежда прилична!
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Хммммммммм..............че то и "мястото" на цветарчетата ВЕЧЕ Е ОБОРОТНО!!!! Давайте предложения! Само без шоуменски клоуни! Един в краварията вече стига, че и тука да стават циркове!!!
16
2
 
24
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Потресаващобоцко, цветанов, цацева, каракачанов, орешарски - седянката, симеонов другия "патриот" да не са по малко гнусни.
15
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бате само им гледа сеира- мястото им в коалицията е оборотно и се предлага вече!
14
3
 
32
 
! Отговори
Константин80591 преди 5 години
Хайде да пада най-антибългарското правителство и да видим следващите. ***!