След ветото Борисов нареди: Промени в Закона за приватизация!

Целта е да отпаднат всички съмнения за лобизъм
24 юли 2018 13:53,
97
След ветото Борисов нареди: Промени в Закона за приватизация!
Снимка: Архив, БТА

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на ПГ на ГЕРБ да изработи и внесе нова поправка в Закона за приватизацията и следприватизационен контрол, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Целта на новите предложения е да отпаднат всички съмнения за лобизъм в полза на една или друга страна.

Новите текстове трябва категорично да предвидят забрани за разпростиране на действието спрямо заварени приватизационни договори.

Промените ще бъдат представени на брифинг в народното събрание от Данаил Кирилов в 14.00 часа.

По-рано държавният глава Румен Радев наложи вето на разпоредби от Закона за допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

Възраженията на президента са срещу параграф 3 и параграф 4, които ще доведат до преразглеждане на вече сключени приватизационни договори в ущърб на държавата и обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
6
 
! Отговори
Благодарим на БКП! преди 5 години
Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ само за 6.5 г. Иначе, за жалост намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.
76
0
 
6
 
! Отговори
До 73 - жалък червен преди 5 години
Червените *** са жалки и пускащи фалшиви новини. Тук отново са се развихрили да пишат глупости.Те много добре знаят, че през 2017 г. ГЕРБ и Бойко Борисов заведоха дело срещу братя Домусчиеви, за изплащане на 58 млн. заради неспазен приватизационен договор на българския морски флот. Но за това троловете си траят, защото не им е изгодно и трябва да пускат лъжите си, че ГЕРБ защитавал братята. Непрекъснато се опровергават лъжите им и затова са в паника, че ще има закон срещу фалшивите новини
75
0
 
7
 
! Отговори
Никакви руснаци преди 5 години
Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раниал
73
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плешивец сложи си каскета, че е много жега
72
2
 
12
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; *** Нинова, г-жа Лъжа ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, ПЪЛЕН *** И ВИЕ СЪЩО
70
2
 
1
 
! Отговори
Ама преди 5 години
едно е да искаш, а друго е да можеш
69
7
 
12
 
! Отговори
АЙДЕ,ДРУМ И ДА ТЕ... преди 5 години
ТОЯ ПЪТ НОМЕРЪТ НЕ МИНА. ПРОБВАХА СЕ, НО ПРЕЗИДЕНТА МУ СЛОЖИ ПРЪТ И МУ КАЗА, ЧЕ ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ Е В ПОЛЗА НА МОШЕНИЦИТЕ И ТАРИКАТИТЕ, НА АЛЧНИТЕ НАХАЛНИЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИ ТУТКИ И ЧЕ Е ПРОТИВ И ЗАСТРАШАВА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС. Т.Е. ИНТЕРЕСА НА РЕПУБЛИКАТА, КОЯТО ОНЯ ОТ БАНКЯ СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ СУЛТАНАТ НАЧЕЛО СЪС СЕБЕ СИ И ПРОТИВ ИНТЕРЕСА НА НАРОДА.ОНЯ НАРОД ЗОМБИРАН ОТ ЛЪЖИТЕ МУ,ЧАЛГАТА,ГРАБЕЖИТЕ, ДОКАРАН ОТ КРАДЦИТЕ И СОБСТВЕНАТА МУ *** ОТИЯ ДО МИЗЕРИЯ И ОТЧАЯНИЕ
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви съмнения ще отпаднат, бе, аланкоолу, то няма съмнения.ВСИЧКИ СА СИГУРНИ, ЧЕ ГЕРБ ОБслужва олигарсите.
67
1
 
5
 
! Отговори
Електорална овца преди 5 години
О С Т А В К А !!!!!!!!! 😁
66
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За разлика от избирателите на ГЕРБ нормалните хора веднага разбраха, че това е един супер корупционен закон, обслужващ олигарсите.И слред като милионната далавера беше разкрита, комунистът Борисов даде заден ход!КАКТО ВИНАГИ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ПРАВ!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие в ГЕРБ *** ли сте бе и наистина ли не съзнавате тоя път АЧИК АЧИК как си го нач..кахте??Сега всичко ще се пише на ВАША ГЕРБЕРСКА СМЕТКА,нищо че предложението е на АТАКА "ПОДОБРЕНО"ОТ РЕВИЗОРО КРАДЛИВИЙ "БОРЕЦ"ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА А ОПОЗИЦИЯТА ВИ ПОДКРЕПИ В ПАРЛАМЕНТА,А ПЪК БЕСЕПАРИТЕ СЛУЧАЙНО МНОГО ОТ ТЯХ НЕ БЯХА В ЗАЛАТА!!Сега обаче след шест дни мълчание Корнела ЧАК СЕГА СЛЕД уговорка с Радев ще гракне и ще си измие ръцете и лицето долно!ЛАПАЙТЕ МУХИТЕ И СЛУШАЙТЕ МЕНТА!!!!
64
3
 
15
 
! Отговори
Тиквосян преди 5 години
Подай оставка!! Лапачите остават на сухо без ***-парламент. Европредседателство ще има чак след 15 год,стар ще си. Папата те глади вече- няма да e вечен той.Юнкер ще умре от цироза,Меркел ще бабяса..Да са живи и здрави внуците- имат нужда от дядо!! Ние от теб нямаме такава. Ти нямаш мнение валидно три дена.Или господарите ти не те пускат да напуснеш
63
3
 
11
 
! Отговори
Без съвест преди 5 години
Как утре като прегласуват ( съвсем обратно на досегашното) дупетатите ще се оправдаят пред себе си или пред някой кьорав избирател? Или както е в Бг,ще се снишим да отшуми.Защо вожда не им иска сметка?дали са гласували без да знае ТОЙ? А Боко вземи и подай оставка. Остави ги гладни тези случайници. За кво ти е власт?пари имаш ама те нямат колко теб. Прецакай ги.Закрий ГРЪБ
62
1
 
19
 
! Отговори
срамота преди 5 години
Радев няма да го пускат на мачове на Лудогорец. Ето защо ни трябва президентска ребуплика. Няма да смеят в лапарламента да гласуват глупости.Веднъж дваж и ги разпуска. А сега 80 % там не знаят какво гласуват.Защо са ни 240 като всяка партия гласува единно за или против.Как си представяте 40 от ГРЪБ да глас. ЗА а другите против. Значи ако са общо 40 човека те пак ще гласуват 100 % както сега гласуват 90-те.Никой няма съвест, да гласува сам.Много въобще не разбират дебатите за кой им кажат
61
1
 
26
 
! Отговори
23 преди 5 години
Значи,съзнателно сте пробутвали лобистки закон-гадове!За бедния милиардер Домус ага!
60
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами сега...как ще връщат парите дето ги взеха да гласуват закона на Гелосания
59
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
До рубладжийски партии,пропуснал си тиквата,физкултурника,партийната сикритарка цачева,или любофта ти към тях не ти позволява,но пред фактите,и боговете мълчат.
58
7
 
38
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Убедих се, че в Парламентарната Група на ГРОБ са най-големите ТЮФЛЕЦИ и *** и нямат никакво човешко достойнство / същите са като своя лидер - възпитаника на помощното училище във Вършец с пъпешовидната глава - Цвинокио Шестапартаментников/. Колко е обидно Тиквата да те принуждава да гласуваш ЛОБИСТКИ поправки в закона за да се облагодетелстват престъпници от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 и после същата ТИКВА да те принуждава да гласуваш ТОЧНО ОБРАТНОТО!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!