След ветото Борисов нареди: Промени в Закона за приватизация!

Целта е да отпаднат всички съмнения за лобизъм
24 юли 2018 13:53,
97
След ветото Борисов нареди: Промени в Закона за приватизация!
Снимка: Архив, БТА

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на ПГ на ГЕРБ да изработи и внесе нова поправка в Закона за приватизацията и следприватизационен контрол, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Целта на новите предложения е да отпаднат всички съмнения за лобизъм в полза на една или друга страна.

Новите текстове трябва категорично да предвидят забрани за разпростиране на действието спрямо заварени приватизационни договори.

Промените ще бъдат представени на брифинг в народното събрание от Данаил Кирилов в 14.00 часа.

По-рано държавният глава Румен Радев наложи вето на разпоредби от Закона за допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

Възраженията на президента са срещу параграф 3 и параграф 4, които ще доведат до преразглеждане на вече сключени приватизационни договори в ущърб на държавата и обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ! Само така. Народът чака правда! Червените капиталисти-в затвора!
56
25
 
9
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов
55
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антон Тодоров и Тома Биков неуморно заливат публичното пространство с драматични и трагични истории за зловещ план за сваляне на сегашното управление чрез защита на болни козички и овце. Техният гняв, страх и параноя се стовариха върху Корнелия Нинова и избягалия в Белград банкер (за Цветан Василев иде реч). Получава се нещо като най-стария драматичен вид tragōidia песен на козлите, tragos козел и ode песен Партийният конструктор и гуру Цветанов дал важни роли на Тодоров и Биков. Цветанов е хитър - ако не успеят лесно ще ги прежали - нали са безпартийни. Освен това дразнят публик
54
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Радев, но па-ра-зи-тите от ОПГ-то ще си го прокарат, ако ли с помощта на лубрикант - гел за по лесно приемане...
53
3
 
33
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
хора,не си правете такива грозни шети!Тиквата Е за ВЪДВОРЯВАНЕ!!..Барабар с целия му харем!Всеки ден,в който тоя е на свобода и си разиграва краставото магаре, е ПАГУБЕН за България!
52
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Според държавния глава тези разпоредби не само не защитават обществения интерес, но и съществено го увреждат."Много меко казано, когато става въпрос за шайка разбойници, решили да паразитират на гърба на всички нас ! Едно необходимо вето, което наистина защитава обществения интерес, а не партийният ! Поздравления !
51
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво. Нека сега се гърчат гласувалите го. Очаквах Борисов да не го приеме, но явно съм го надценил. Това е кристално ясен мафиотски закон. Вижда се реално, че ВМРО е изцяло за финансова облага, така е и в Столичния Общински съвет където Контрерас вкарва всички мафиотщини. Ревизоро............ тая подкупна твар...........също се демаскира. Атака са ясни- те работят срещу пари в брой. Как пък нямаше депутати от Герб, които да гласуват масово против.......... по съвест. Сега ще се гърчат . Забавно ми е каква опорна точка ще имат медиите.
50
14
 
15
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
"КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ПРЕСТЪПНИКО ЗА ТЕБ НЯМА СПАСЕНИЕ,ОБРЕЧЕН СИ И ВЪЗМЕЗДИЕТО ТЕ ЧАКА." Точно така! Крайно време е баба Корни да си намери мястото. Ще има възмездие! Нека пита мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае. Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс. Всички червени са уредени. Да не ги мислим.
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вето е много по-патриотично от патреотския слугинаж на коалиционните ла-па-чи.По тая яко поръчкова и корумпе поправка, Радев си свърши работата. И то добре. Ся очакваме 121 мек-ере-та да отхвърлят ветото и стабилно да захлебят. Мелионите Менда ще ги навакса с някои акциз, нов данък и/или такси от драгия, избрал тая пасмина електорат.
48
5
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До До 38е като е така:-"Не си ли чувал за разделение на властите? Парламентът си работи независимо и гласува законите. Г-н Бойко Борисов има съвсем други задачи и не се е спрял. Няма по-деен премиер от него! Правителството и то работи много дейно и не се спира.",то ОТ КАКЪВ ЗОР "премиерина" НАРЕЖДА промени в закона?!?!?!Нали има РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ?!Как така представител на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт може ДА НАРЕЖДА на законодателя?!?!КАК бе ,кухоглавке?!?!
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ = МАФИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ
46
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Радев.Боцко и ко явно имат да връщат ресто на оли-гофре-ните.Все пак тия избори не са без пари.Пфу, срам ме е от вас!
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕСТ МУ ПРАВИСА ТРОЛОВЕТЕ НА ШОПАРИТЕ И НА ТИКВИТЕ ПА ШЕ ПОЧНАТ ДА ГО ПЛЮЯТ
44
12
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
"Интересно ми е,Боко не ги ли чете тия закони,преди да ги приемат,някой не му ли обяснява,за какво иде реч в тях и какво може да се случи,в какво могат да го обвинят,както почти ежедневно се случва,да се отмята от решенията си?" Ама толкова ли си глупав? Не си ли чувал за разделение на властите? Парламентът си работи независимо и гласува законите. Г-н Бойко Борисов има съвсем други задачи и не се е спрял. Няма по-деен премиер от него! Правителството и то работи много дейно и не се спира.
43
3
 
18
 
! Отговори
vv преди 5 години
МАФИЯ
42
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба Доре трябва да те забравим ,и теб и золумите на управниците в Странджа .Собственикът на ГЕРБ ни подава нова ( хилядна ) дъвка .Ние от Столипиново и Факултета сме горди и щастливи .
41
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво ГЕРБ! Бой по крадците!
40
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позата добър пожарникар спасява България от своите . Цел нов половин мандет !
39
5
 
19
 
! Отговори
НАЧАЛНИКА преди 5 години
Аа , на тази снимка нещо ми изглеждаш уморен ????
38
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Резидент ***-защитникът на крадците!!! Лъжа Импексова се е скрила надълбоко... Иде Видовден! Сега крадците червени ще връщат краденото!