"Визия за България": БСП се подготвя за властта!

Няма невъзможни неща, убеден е депутатът Христо Проданов
24 юли 2018 10:13,
74

Левицата даде сериозен повод за размишления на своите привърженици и опоненти с проект, който представи преди няколко дни, наречен "Визия за България".

"Няма невъзможни неща. С този проект "Визия за България" се предлагат решения на проблемите във всяка една сфера - сигурност, здравеопазване, образование. Това е подготовка за влизането на БСП в управлението на страната, това е една управленска визия, платформата за явяване на бъдещи избори", уточни в "България сутрин" депутатът от БСП Христо Проданов.

Още по темата

По думите му през миналата седмица правителството е изхарчило зад гърба на парламента цели 700 млн. лв.

"Тезата "няма пари" вече не е основателна. Много се краде, а в същото време парите не се разпределят правилно. "Визия за България" е предложение към хората за обществен договор за бъдещето на нашата страна. България определено трябва да поеме друг път", категоричен е "червеният" депутат.

Според него държавата трябва да поеме функциите, които ѝ се полагат по конституция.

"Търсим експерти, дискусия и подкрепа от обществото. С мерките, които предлагаме, ще бъдат ударени много частни интереси. Искаме да проведем разговор за България - какво искаме да се случва в следващите години и какво е бъдещето", допълни още социалистът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питам, къде са платените еколози да протестират срещу закона за олигархолова? Толкова са еколози.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в България партиите трябва да се формират от народа отдолу. Иначе влизаме в капана на олигархията. Не е чудно, че едни и същи политици сменят боята и прехвърчат от партия в партия - работодателят им е един и същ - олигарсите. Агенцията по храните търпи арендатори да отровят всичко в полето, птичка, мушичка, тревичка, зайче, сърненце. Сега забраняват лова на гургулица, отровена от земеделието. Политици, продължавайте да олигархоудобничите.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"пълна бедност и нищета.Това е лицето на комунизЪма"Посмали, ***, имай търпение. Трябва да почакаш да измрат свидетелите.Какво богатство ни е налегнало днес, масово богатство и направо си е необяснима носталгията по онова време...
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във сферата лов какво е решението - кучетата на лов през лятото да разкъсат всички сърнета и еленчета, току-що родени ли? Благодарим за мъдрото ви законотворчество гербави комунисти БСП комунисти. То е без аналог в Европа. Готови сте на всичко да избиете най-чистата и силна популация на дивата *** в света, за да може вашите любими олигарси да запълнят вакуума с източнобалкански *** и огради в цялата страна и без да храните да прибирате субсидии и печалби. ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА ВАС И ДЕЦАТА ВИ!!!!!
21
1
 
13
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
20
2
 
6
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Баба Дора - премиер! Всяка коза бомба в лицето на капитализма!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проданов, като гласувахте антинаучния и безчестен закон за лова на две четения на едно заседание с управляващите, а прецедента Радев не наложи вето - каква алтернатива сте вие, като сте олигархична партия демаскирала се за пореден път. Няма български ловец който да даде гласа си за вас и прецедента повече. Управниците също са аут в очите ни. Нека ви избират де би ли те...
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die Wahrheit - 8Не си парав. Колкото до експертен потенциал *** са доста над управляващите ГЪРБави. При КУРнелката кражбите се правят с по-гоямо майсторство и финес !!!
17
0
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Глад, глад мори ***! Ето Ж.Бойчев вече почина от глад политически :)))))))))))))))))))))))) Премина в частния бизнес :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Още 2-3 мандата и с БСП е свършено!!!
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладни са кака *** не им е дала заплата
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кое рано е за избори бре
14
3
 
18
 
! Отговори
NoName преди 5 години
БСП на власт = Емигрирам МОМЕНТАЛНО!
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вията на БСП - Венецуела, Куба, Северна Корея, Сомалия, Русия, Бангладеш ... значи пълна бедност и нищета.Това е лицето на комунизЪма.
12
9
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Па они и сега са на власт ! Баце си е комундела...
11
3
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Хахахахахааааааа, *** и "визия", това виц ли е? И забележете, все "за България":"Визия за България" - научна фантастика с елементи на комедия;"БСП - лява България" - провал, фалит;"Лява България" - провал, фалит;"Коалиция за България" - провал, фалит;.......................... все уж за България. Смешне ***!!!
10
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото сега в управлението са големите експерти, прочели Винету и излезли от физкултурния салон ... хаха.
9
2
 
16
 
! Отговори
Наталия преди 5 години
Абе тези не могат ли да намерят някой нормален човек?Откъде се пръкна този алкохолик?
8
2
 
19
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
БСП-ту нямат кадровият и експертен потенциал да управляват страната!Знаят само да преразпределят вече спестени пари.Знаят още- кражбА и това е!
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4На миналти избори изпоплашиха дядовците и бабите, че ако не отидат на избори ще има наказания. Помислих си, че ще ни разстрелват щото много яростно плашеха. Дотам са стигнали да определят правото ти като задължение.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАТуканканана си прав. Всички постоянно търсят експерти преди избори. След изборите се оказва, че имаме по 2 експерта на глава от населението, които ни заливат с безмислени бърборения по медиите, но всъщност така и не са намерили за правителството.