Сидеров се закани на Симеонов: Лесно ще намерим кой да го смени!

Не съм го пратил в правителството, за да се разхожда с шумомер, каза лидерът на "Атака"
25 юли 2018 13:00,
183
Сидеров се закани на Симеонов: Лесно ще намерим кой да го смени!
Снимка: БТА

Напрежението между доскорошните партньори Волен Сидеров и Валери Симеонов ескалира. Лидерът на "Атака" призова вицепремиера да бъде честен и да си тръгне, ако не може да се справя. "Лесно ще намерим кой да го смени", каза по този повод Сидеров, цитиран от "24 часа".

Атакистът се включи днес в правителственото заседание, за да поиска оттегляне на закона за шума, внесен от Симеонов. Именно той се превърна в поредния повод за напрежение в малката коалиция, което ескалира с часове.

Преди дни Сидеров пое по стъпките на Симеонов по морето, за да види сам каква е ситуацията. Лидерът на "Атака" смята, че забраната за музика в курортите, наложена от партньора му, пречи на бизнеса и дори го убива.

Още по темата

"Аз изпратих Симеонов в изпълнителната власт, за да работи за стандарта, пенсиите, а не да се разхожда с шумомер в ръка", каза лидерът на "Атака".

Той допълни, че според закона за шума могат да се затварят заведения по преценка едва ли не на МВР, което ще нанесе щети на туризма, и ще е причина за по-малко приходи в сектора.

Сидеров обясни, че проектът на Симеонов е минал само на първо четене и може да бъде изтеглен. Според лидера на "Атака" действията на вицепремиера вредят на държавния интерес.

Той призова Симеонов да се извини на "Атака" и ГЕРБ в минимално кратък срок, заради думите по техен адрес, че са "лобистки спасители на редник Киро". Атакистът се зарече, че ако това не стане, ще заведе дело срещу вицепремиера.

По време на заседанието на кабинета Сидеров помолил премиера да въведе и "медийна хигиена".

"Не може вицепремиери и министри да се изказват, да лепят етикети, да обвиняват необосновано и това да минава като пролетен дъжд", каза Сидеров, цитиран от БТА.

По-рано лидерът на "Атака" призова Симеонов да признае, ако не може да се справя, за да търсят патриотите друг човек за поста.

"В крайна сметка аз не съм го пратил във властта, за да убива туризма, а да вдига доходите, пенсиите, за което ние водихме предизборна кампания, а не да утрепва български фирми, заведения, стотици дребни предприемачи, които си изкарват прехраната", каза Сидеров пред Нова.

Той обясни, че ако Симеонов не може да се справя с това," за което го е изпратил във властта", трябва да си признае. "Ако не може да се справя с това, да признава и ще бъде честно от негова страна, и ще търсим друг човек, който може да се справя", каза Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ББ БОС НА МАФИЯТАМафията в България е изкуствено създадена от БСП структура, която чрез мутрите да пречи на обикновения българин да се ориентира навреме в пазарната икономика и да установаи контрол над бизнеса каквато е и реалността.Самия Георги Гергов каза - Мога да изброявам милионерите в БСП с часове.Който вярва в друго е кръгъл ***.
153
2
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Който е "пристанал" на Борисов, не е прокопсал!
152
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам Симеонов да смени Сидеров с някой по-компетентен.
151
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Високото момче има хотели, плаща неустойки на чуждите туристи и затова се е захванал с шума. Няма случайни работи.
150
1
 
9
 
! Отговори
николов преди 5 години
кой ще сменяш бе пий си хапчетата редовно че почна да ти личи
149
3
 
7
 
! Отговори
ББ БОС НА МАФИЯТА преди 5 години
ЖИВЕЕМ В ДВЕ БЪЛГАРИИ - ЕДНАТА НА НАРОДА, НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И ДРУГАТА НА МАФИЯТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ НАЧЕЛО С ОНЯ ОТ БАНКЯ,В ЗМИЙСКА ПРЕГРЪДКА С БОЛЕН СИДЕРОВ И КАРАКАЧАНКТА -ЛЮБИМОТО КУЧЕ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ. ЕДНАТА БЪЛГАРИЯ Е НА ДОБРИТЕ И НОРМАЛНИТЕ, ЧИЙТО ГЛАС НЕ СЕ ЧУВА ОТ КРЕСЛИВИТЕ И АЛЧНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ.МАФИЯТА Е ПРЕДСТАВЕНА В МЕДИИТЕ ОТ ТАКИВА ДЖУРНАЛЯ КАТО ОМРАЗНИЯ НА ВСИЧКИ ХЕКИМЯН,МЪЖКАТА БЕНОВСКА И САМАТА ТЯ,В КОМПАНИЯТА АНТОН Т.И ТОМА БИКОВ, ПИК, ШИШИ И
148
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
човек, който се развежда , за да открадне приятелката на доведеният си син, има ли моралното, християнско право изобщо да присъства в парламента, питам аз ?този може да бъде сринат за 24 часа ... от деница! знае му всичките спатии и го държи в ръччиките си!адски ми е неприятен този нагъл , продажен тип, без грам морал - нито личен, нито обществен, нито духовен!
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваме Борисов да пусне някого от текущата коалиция по пързалката, както пусна по пързалката инфантилите от предишната коалиция, кото изглежда още дълго време ще пляскат по водата за да изплават, да си покажат главите и да поемат въздух!
146
1
 
14
 
! Отговори
Boko преди 5 години
При Волен всичко е пари.Тараши БСП, тараши ДПС, тараши Бойко,тараши Путин,тараши Домушчиев - патриот душа дава но своята душа дава а душата на народа.
145
0
 
8
 
! Отговори
Петух преди 5 години
КУКУ ригуууууууу!УУ!У!У!У!УУ!
144
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"Аз изпратих Симеонов в изпълнителната власт, за да работи за стандарта,....""АЗ!".."АЗ" !Много важен са оказа тоя!..С 2.3 процента "електоратт" фана да са изживява като "фактор",а всъщност е кукла,пълнеж,който е залепен с тиксо за крака на "премиерина" за да го държи на изправен...не е в ред агата,то и на свирепата му физиономия личи,а и просташките скандали,които прави,само потвърждават съмненията..
143
1
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Волен ви излъга многократно и продължава да ви лъже. Питайте го къде е обещаната от него 1000 лева минимална заплата на месец? Специалистите не вземат толкова, а какво да говорим за останалите дето са на 510 лева.
142
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хванах му новите спатии на тая най-голяма политическа $..ва, след като му видях импровизираната пресконференцийка в мин. съвет.досега го играеше в полето на отделните социални прослойки, чрез които успяваше да влезе.сега открито е влязал в ролята на говорител на "бизнеса" и най-вече на едрият бизнес, от който ще разчита, че чрез работодателските лостове да му издейства ново влизане.естествено, че ще се затварят заведения, ако са без одобрени проекти, което ги прави физически опасни за хора
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я да вземат.Да си ходят всички вече! Че АМАН от пазарлъците им! Разположили се.Сякаш ще ни управляват цял живот!*** вече!
140
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако гледам във форума народа май не е разбрал, че благодарение на Валери Симеонов , Домусчиев ще трябва да си плати едни 58 млн. неустойка на държавата, и отделно золумите на другите приватизатори като Пеевски. Гранд корупция, но единствено Валери надигна глас, оная устата Корнелия се снима с козичките , но мълча като истински комунист за корупционния закон.
139
2
 
5
 
! Отговори
... преди 5 години
На входа на Варна от към Слънчака има една голяма стена изрисувана с ликовете на всички герои от последните 200г. и накрая има надпис "Кой е следващия?". Отговора на въпроса според мен е - този който свали ГЕРБ от власт, а предвид как са се окопали, то Героя просто трябва да ликвидира Б и всичко рухва.
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омръзна ми да ви гледам мутрите.Шкембето Воеводата,.Болен Сидеров и Министър Тишината.
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мене ме нема в целата схема.
136
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да сменя лекарствата! Сегашните не му действат вече!
135
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров е кукла на конци и много му личи. Има много куклички, но умело се прикриват.