Скандал след скандал? Разпадат ли се патриотите?

ОП повтарят Реформаторския блок, коментира журналист
Обновена: 26 юли 2018 06:46 | 25 юли 2018 22:55,
30

Ще се изненадате ли ако разберете, че народните представители отново са прекарали работния си ден в скандали? За мнозина експерти и скептици управлението в лицето на коалицията ГЕРБ – "Обединени патриоти" никак не е стабилно.

"Напрежението и скандалите станаха нещо обичайно. Вече не ни правят впечатление. Ако напрежението в малката коалиция се бе случило преди 15 години, това щеше да доведе до разпадането ѝ. Не очаквам разпад в малката коалиция. Всеки един от патриотите може да бъде заместен от "Воля". По-интересното е дали това застрашава голямата коалиция", посочи журналистът Евгени Петров.

Според политолога Светлин Тачев честите и шумни скандали в "Обединени патриоти" може и да не доведат до разпада на коалицията, но със сигурност отнемат от социалния имидж на партията.

"Откровенията, в които ОП изпадат, дават ценна информация на хората, за да разберат кое, как и защо се случва. Ако малката коалиция се разпадне, то "Патриотичният фронт" ще последва съдбата на "Реформаторския блок". Нищо няма да могат да направят. Патриотите знаят, че едно напускане не би им позволило повече да са във властта", отбеляза анализаторът в "Денят ON AIR".

Гостите се обединиха около идеята, че основният конфликт в ОП е между Валери Симеонов и Волен Сидеров, а Красимир Каракачанов играе ролята на помирител.

"Патриотите повтарят Реформаторския блок. Те не се карат вътрешнопартийно за важни патриотични въпроси като демографската криза. Те се карат защо Валери Симеонов мери шума в дискотеките", изтъкна пред Bulgaria ON AIR Евгени Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
51
 
! Отговори
300 преди 5 години
Долни са тези обединени предатели. Къде са обещаните 300 лева пенсия на баба ми. Обещаха да се борят и на вторият ден се съгласиха с Тиквата.
6
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен трябваше да бъде изгонен от парламента още когато подкрепи Орешарски.
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е политик, значи е ***! Системата с изборите е измислена, за да утвърди по фалшив начин властта на престъпниците! Става въпрос само и единствено за кражби и нищо друго! А въпросният WCимеонов е пълен ***!
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не чакай друг да ти даде решение. Не виждам смисъл да пиша моя избор, понеже има сума платени ***, няма смисъл да спориш с радиото. На избори винаги гласувам (макар никого да не смятам за идеален), просто така е правилно и това математически може да се докаже. Харесвам "Да, България". Лесно може да се види защо без излишни приказки - всички кафяви медии плюеха по тях. Когато медиите на задкулисието са против някого, значи той им пречи, виждат заплаха в него. Лесно е да се провери.
3
0
 
31
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Хубаво казвате да не се гласува, ама дайте решение. Иначе и аз знам, че всички са еднакви. Но системата никой не иска да я променя, народът и той си блее.
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако още някой КРЪГЪЛ ***-ОТ се изпърди на избори за тая гну-сна крадлива, лъжлива, далавераджийска пас-мина, значи да не се чудите защо сте най-бедния, най-болния и най-нещастния народ в Европа!Ами вие сами си го търсите
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти на баба ми хурката. Ама като има малограмотни да ги избират и тях, и Бай , и повелителката на козите, така ще е. На другите избори пак същите ще си платят телевизионно време и реклами, пак за тях да гласувате.