Скандал след скандал? Разпадат ли се патриотите?

ОП повтарят Реформаторския блок, коментира журналист
Обновена: 26 юли 2018 06:46 | 25 юли 2018 22:55,
30

Ще се изненадате ли ако разберете, че народните представители отново са прекарали работния си ден в скандали? За мнозина експерти и скептици управлението в лицето на коалицията ГЕРБ – "Обединени патриоти" никак не е стабилно.

"Напрежението и скандалите станаха нещо обичайно. Вече не ни правят впечатление. Ако напрежението в малката коалиция се бе случило преди 15 години, това щеше да доведе до разпадането ѝ. Не очаквам разпад в малката коалиция. Всеки един от патриотите може да бъде заместен от "Воля". По-интересното е дали това застрашава голямата коалиция", посочи журналистът Евгени Петров.

Според политолога Светлин Тачев честите и шумни скандали в "Обединени патриоти" може и да не доведат до разпада на коалицията, но със сигурност отнемат от социалния имидж на партията.

"Откровенията, в които ОП изпадат, дават ценна информация на хората, за да разберат кое, как и защо се случва. Ако малката коалиция се разпадне, то "Патриотичният фронт" ще последва съдбата на "Реформаторския блок". Нищо няма да могат да направят. Патриотите знаят, че едно напускане не би им позволило повече да са във властта", отбеляза анализаторът в "Денят ON AIR".

Гостите се обединиха около идеята, че основният конфликт в ОП е между Валери Симеонов и Волен Сидеров, а Красимир Каракачанов играе ролята на помирител.

"Патриотите повтарят Реформаторския блок. Те не се карат вътрешнопартийно за важни патриотични въпроси като демографската криза. Те се карат защо Валери Симеонов мери шума в дискотеките", изтъкна пред Bulgaria ON AIR Евгени Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
До АнонименБЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ЗАРАЗИ ХОРА КАТО ТЕБ ВЯТЪРНИЧАВИ. ЕЙ КАКВО ВРЕМЕ БЕШЕ ПО МОЕ ВРЕМЕ.
26
0
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
До ДидкаБЛАГОДАРЯ ЧЕ НИ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ
25
0
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
КАТО СИ ТОЛКОВА КУРНАЗ ЗАЩО СИ АНОНИМЕН?До Анимен
24
2
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Валери Симеонов върши нещо, полезно за обществото. И срещу безобразията в курортните комплекси, и срещу обслужването на корпоративни интереси,като милионите, които братя Домусчиеви дължат за неизпълнени задължения по приватизационния договор за БМФ. А Волен Сидеров е едно недуразумение. Не може да се слага знак на равенство между тях.Представянето на различната мотивация на двамата само чрез "скандали" е начин да се прикрие истината за това, което се върши.
23
1
 
9
 
! Отговори
Тъжно и отвратително преди 5 години
Какви патриоти са тия!? Ако истинските патриоти: Левски, Ботев, Бенковски и др. бяха живи, тези съвременни "патриоти" щяха да са на бесилката. Самодоволни, самовлюбени и самозабравили се индивиди. Как само плюеха по Винету и Цв.Цв. и излъгаха народа да гласува за тях, а сега са патерица на тиквената партия. Гнусно.
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банда охльовии, без никакъв опит . Единият военен, без да знае какво да прави. Другия заместник ходи да разваля туризма. Нямат място в политиката на България. Цялото черноморие е настръхнало срещу тях ..въпрос на време е да се запали искрата.
21
0
 
17
 
! Отговори
ВЛАДИМИР преди 5 години
Впечатлението,което имам отдавна се затвърждава с всеки изминат ден-ясно е,че тези хора не за там,не са заради нас,а за линчни-най-долни гнусни интересе.Време незабавно да си ходят!
20
0
 
19
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Алчността за власт и пари крепи и ще продължава да " крепи" коалицията в ОП и правителството.Ако се разпаднат партньорите на Герб нямат шансове да са самостоятелно във властта. Малко театър, драми и комедии са за запълване на ефирно време на телевизиите и новите- стари депутати да се показват на малкия екран.
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде хамериканците да вадят досието на мафиота Б.Б. И да се свършва с тая пародия ГЕРБ!!
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да бори корупцията, Далавери бори шума. Вместо да коват закони, обединените мафиоти коват интриги. Та нали гномът с бялата коса мразеше тиквата и цялата му престъпна шайка пълна с калинки? Дано скоро разпуснат цирка, защото България безвъзвратно изчезва.
17
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодарение на съвременните български патриоти, думата патриот вече е срамна.
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако сравним сагата Волен - Валери с интимната балада ЦВЪКИ УХОТО - Бочко , тъпо.мерът ще отчете в полза на по комунистическата ГЕРБ .
15
10
 
27
 
! Отговори
Златка преди 5 години
Бойко, ако е мъж, отдавна трябва да бие дузпата на Белия пудел, а не на Симеонов. Оня е пълен продажник (за рубли), употребяващ субстанции и мястото му не е в Парламента, а на друго място. Стига е излагал институцията.
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тук сте тролчета на Зурладжиев ли беше,не Домусчиев "" Морската подводница".Сега разбрахме,че тия,са като ония депутати,интересчии,защитаващи олигархичният модел в страната.Обикновеният човек кучета го яли,а за бъдещето на БГ никой не го е грижа.Важното е да гушнат някое милионче,и да се изнесат в чужбина.
13
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия тримата, особено белата златка си гледат финансовия интерес. Биха продали България за стотинки - белата златка си е пристанала на Русия и защитава като руски патриот интересите им
12
4
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Османе!Ела си къркамо Брате!!!:-) :-)
11
0
 
38
 
! Отговори
Граовец преди 5 години
Тия са аут на следващите избори ...
10
1
 
40
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Зимна сутрин. Насрадин ходжа води внучето в джамията. Слънцето се показва но сухия студ щипе по тялото. Минават покрай няколко кучета сгушили се един в друг. Внучето:"Дядо, виж как се пазят като братя от студа".Ходжата:"Чоджум, те си лежат така ама ако някой им подхвърли един кокал ще се самоизядат да знаеш. Нито братство нито аркадшлък ще остане".
9
22
 
3
 
! Отговори
точно се бяха преди 5 години
пооправили нещата у държавата и тия 80 % *** ги объркаха пак , кви патреоте са тия шпинги ,бе драги зрители . само Волен Сидеров що годе вече бива от скоро
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитомените отдавна не се държат един за друг. Държат се само за кокала.