Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!

Хората на вицето обясниха, че вече не приемат Сидеров като шеф на ПГ
67
Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!
Снимка: Булфото

Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти продължават.

След като лидерът на "Атака" Волен Сидеров директно упрекна вицепремиера и председател на НФСБ Валери Симеонов, че е започнал действия, които убиват българския туристически бизнес и дори го заплаши, че може да го отстрани от поста, заместникът на Симеонов в партията Валентин Касабов иронизира поведението му и призова: "Волене, излез от филма!".

Още по темата
"Ние си го познаваме Волен Сидеров от години, това е човекът който често бърка фантазията с реалността, изпада в някаква реалност и започва да си фантазира", отсече Касабов.

Като пример за една от фантазиите на Сидеров той посочи твърдението на лидера на "Атака", че бил направил Валери Симеонов политик, а истината била точно обратната. Касабов обаче беше категоричен, че няма търкания между партньорите в коалицията, а просто ставало дума за изказвания на Сидеров, които нямали нищо общо с действителността, защото ставало дума "за човек, който изпада в паралелна реалност".

Сидеров е председател на парламентарната група на патриотите, но пък от думите на Касабов стана ясно, че не влиза в ролята си. "Нещо не го зачитаме като лидер, но това не е разпад, защото ние сме различни партии", коментира той.

Иначе и вчера парламентарната група се събрала, но без Сидеров, миналата седмица също, а темата на заседанията била свързана с въпросите, които имало да се решават.

"Не трябва да обръщаме внимание на Сидеров, той от време на време има такива пропадания, но не е проблем за НФСБ, ще слушаме едни и същи приказки и от филм във филм и така, какво да правим", обясни Касабов ситуацията.

А на въпроса дали наистина Сидеров може да смени Симеонов в правителството той отсече: "Във филма на Сидеров всичко може да стане, той е продуцент, той е режисьор".

А иначе, когато и лидерът на "Атака" участвал в заседанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили нормално, само че от време навреме влизал "в някой филм и казва аз съм еди кой си, еди що си". "През цялото време Сидеров имитира Валери Симеонов, ако утре обаче Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще полети, ще скочи от 18 етаж, моля го Сидеров, настоятелно го моля, да не скача, да не си прави този експеримент, Волене, излез от филма", призова иронично Касабов.

Съпартиецът на Сидеров Явор Нотев беше по-лаконичен в коментара си за драмите в коалицията. Той отсече, че лидерът на "Атака" е обяснил позицията си, групата на Обединени патриоти ще се събере и ще има становище по казуса.

"Всичко е възможно, възможно е и в малката коалиция, и в голямата да има трусове, ще видим, това е политика и динамично действие", коментира Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
щенка ви се,ама няма преди 5 години
До Анонимен Патериците на ГЕРБ се кръстосаха, скоро май ще се спъне сакатата власт.Аххаха...колко ви се иска, ама още сте в шведски филм по въпроса..пардон в ***.
62
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представяте ли си чуждите инвеститори как гледат на този фарс? Е смятате ли, че някой сериозен инвеститор ще е склонен на налива пари в страна с подобно управление и да разчита на народ търпящ всичко това?
61
3
 
7
 
! Отговори
николов преди 5 години
атака и вмро са чужди патриоти ВЪН от БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА
60
3
 
12
 
! Отговори
туенти сенчъри фокс преди 5 години
Излезе най новият филм по кината казва се Корупция.Режисьор Кирил Домусчиев в главните роли ще видите Волен Сидеров,Емил Димитров,Николай Александров и други
59
2
 
7
 
! Отговори
Aman преди 5 години
Хванали са се за гърлата, Сидеров не живеел в реалността, какъв лидер им бил той, но в коалицията нямало трусове. Събудете се бееееее, погледнете, че ни правят на смешници!
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидера от хората,който му плаща вика за него.Без значение цвят,политичеста ориентация или идей.За него най-важни са парите!А опитомените патреоТе са бати сбирщината.
57
2
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Що за патриоти са тези пишман националисти? Едните щяха да правят минималната заплата 1000 лева и да национализират златните мини и ЕРП-тата, а другите щяха да оправят България за 700 дни. Накрая средната заплата в България е 700 лева, като осигуровките са върху минималната заплата. Честото на младите специалисти, които ще започнат от 700 лева брутно и осигуровки на минималната заплата.
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К`во като е потомък. Те родовете обикновено деградират и се израждат.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОФутуролог-инфоКой бе, да не е оня, дето се е порумънчил и е приел името Йон Касабияну?Сигурно си информиран.
54
3
 
15
 
! Отговори
МУТРИ преди 5 години
КОКАЛА, ВАЛЬО, КОКАЛА ДРЪЖТЕ ЗДРАВО, ЧЕ ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ИМАТЕ ТАКЪВ ШАНС.
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най важно за вас Обединени мафиоти е да не изпуснете кокала.Така че не се карайте.
52
7
 
14
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
51
0
 
14
 
! Отговори
tangra преди 5 години
евтина политическа трагикомедия. Защо ни занимават въобще. Все едно не знаем КОЙ управлява. Тези лакеи и да ги има и да ги няма все тая
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи кокала е доста голям.
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патериците на ГЕРБ се кръстосаха, скоро май ще се спъне сакатата власт.
48
3
 
35
 
! Отговори
СВОБОДЕН преди 5 години
Лицето КАсабов е единственият "политик" в БГ, който е сменил мисля че бяха 10 ина политически формации.........и то забележете - формации с диаметрално противоположни виждания и платформи. То не беше СДС, НФСБ , АТАКА и разни други знайни и незнайни. Всеки Бургазлия го знае що за говеедо е. ИЗключително отвратителна личност - по това си приличат със Сименов - и той е мега селянин. Като се огледам по света хората какво творят а нас ни бъзикат такива оолигофрени. Жално ми е ама ние сме си виновни.
47
4
 
21
 
! Отговори
Tojo преди 5 години
Сидеров може да си завре "златния" пръст еди къде си....такава фурнаджийска лопата е тоя смехотворко-перко, че е срамно дори че в парламента...то и другите не са по-добри....
46
1
 
14
 
! Отговори
Сценарист преди 5 години
Един и същ сценарий, дайте нещо по-различно, поне сеир да става...
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като за последно ще вземат да се изпокарат. За да се сдобрят наесен. Междувременно да си отпочинат хубавичко. А нас кучета ни яли...
44
2
 
10
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Какво се заканват един другиму и ни губят времето, айде у ряка и Бойко да си стяга редиците.