Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!

Хората на вицето обясниха, че вече не приемат Сидеров като шеф на ПГ
67
Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!
Снимка: Булфото

Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти продължават.

След като лидерът на "Атака" Волен Сидеров директно упрекна вицепремиера и председател на НФСБ Валери Симеонов, че е започнал действия, които убиват българския туристически бизнес и дори го заплаши, че може да го отстрани от поста, заместникът на Симеонов в партията Валентин Касабов иронизира поведението му и призова: "Волене, излез от филма!".

Още по темата
"Ние си го познаваме Волен Сидеров от години, това е човекът който често бърка фантазията с реалността, изпада в някаква реалност и започва да си фантазира", отсече Касабов.

Като пример за една от фантазиите на Сидеров той посочи твърдението на лидера на "Атака", че бил направил Валери Симеонов политик, а истината била точно обратната. Касабов обаче беше категоричен, че няма търкания между партньорите в коалицията, а просто ставало дума за изказвания на Сидеров, които нямали нищо общо с действителността, защото ставало дума "за човек, който изпада в паралелна реалност".

Сидеров е председател на парламентарната група на патриотите, но пък от думите на Касабов стана ясно, че не влиза в ролята си. "Нещо не го зачитаме като лидер, но това не е разпад, защото ние сме различни партии", коментира той.

Иначе и вчера парламентарната група се събрала, но без Сидеров, миналата седмица също, а темата на заседанията била свързана с въпросите, които имало да се решават.

"Не трябва да обръщаме внимание на Сидеров, той от време на време има такива пропадания, но не е проблем за НФСБ, ще слушаме едни и същи приказки и от филм във филм и така, какво да правим", обясни Касабов ситуацията.

А на въпроса дали наистина Сидеров може да смени Симеонов в правителството той отсече: "Във филма на Сидеров всичко може да стане, той е продуцент, той е режисьор".

А иначе, когато и лидерът на "Атака" участвал в заседанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили нормално, само че от време навреме влизал "в някой филм и казва аз съм еди кой си, еди що си". "През цялото време Сидеров имитира Валери Симеонов, ако утре обаче Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще полети, ще скочи от 18 етаж, моля го Сидеров, настоятелно го моля, да не скача, да не си прави този експеримент, Волене, излез от филма", призова иронично Касабов.

Съпартиецът на Сидеров Явор Нотев беше по-лаконичен в коментара си за драмите в коалицията. Той отсече, че лидерът на "Атака" е обяснил позицията си, групата на Обединени патриоти ще се събере и ще има становище по казуса.

"Всичко е възможно, възможно е и в малката коалиция, и в голямата да има трусове, ще видим, това е политика и динамично действие", коментира Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
болене винкел и всички от паричен фонд време е народа да ви измете на бунището
2
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо се чудя как Сидеров , Симеонов и Касабов попаднаха в политиката Дълбоко сгрешени хора
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирк дьо бе ге ! уважаеми зрители гледате номера с пуделчетата и кокълчетата - черното пуделче дърпа кокала на бялото - лаят и се хапят