Депутат от ОП: Няма нужда от нови избори

Имаме 4-годишен хоризонт да изпълним обещанията си, смята Александър Сабанов
Обновена: 26 юли 2018 22:03 | 26 юли 2018 21:33, Красимир Ангелов
26
Депутат от ОП: Няма нужда от нови избори
Снимка: Bulgaria ON AIR

През последните дни акцентът в политическите събития в страната беше свързан със ставащото в управляващата коалиция и главно със случващото се с малкия коалиционен партньор - Обединените патриоти. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заплаши със смяна вицепремиера Валери Симеонов, а търканията в "Обединени патриоти" (ОП) не са от вчера.

Още по темата
"След срещата, която направи днес, стана ясно, че коалицията е стабилна, имаме 4-годишен хоризонт да изпълняваме обещанията, които сме дали на избирателите си", каза депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Сабанов добави, че няма нужда от нови избори и те няма да променят нищо в политическото пространство и парламента.

"Различията са крайни, но това е за сметка на истината. Ние нямаме проблеми в коалицията, особено по темите, свързани с нашата програма", каза още народният представител в "Денят ON AIR".

Депутатът разясни, че от коалицията не се събирали достатъчно и това е довело до тези търкания.

"Лека полека се образува напрежение, което избухна на обсъждането на този закон. От тук нататък се надявам, че няма да има такива търкания, особено в общественото пространство", каза още Сабанов.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Панчев преди 5 години
До веска: Сега ли осъзнахте ,че Волен е партийния секретар на Иван Костов и е един от важните хора ликвидирали България след 1989 год. Само си спомнете какви статии пишеше в НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "Демокрация ",НА КОЙТО БЕШЕ ГЛАВЕН РЕДАКТОР. Впрочем, всички които са в правителството на ГЕРБ сега , са бивши седесари и си мислят ,че хората са балами и са ги забравили.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нужда от лечение на Обезумелите Патриоти. Много по-евтино ще излезе, Марешки спасява Сидера от бой, дава му лекарства. Коалицията е пак добре и продължава.
22
1
 
0
 
! Отговори
ХРИСТО БОТЕВ преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат
21
0
 
2
 
! Отговори
веска преди 5 години
волен е предател на българите, излъга ни
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че няма нужда от нови избори. Ако има такива ОП може и да не помирише НС и да гледа властта през крив макарон!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МутраЩе има бе мишокЗнаем, че мутрите изпълнавате волята на БСП, която е вашата майка и без нея във властта ще бъдете натикани по затворите както е в нормалните страни, които не ги е газил съветски ботуш.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избори са нужни само на БСП.Това е един от малкото лостове, с които да бавят развитието на България и приближаването й до цивилизованите страни.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли още нещо останало за олизване от кокала вече. Срамота нямало нужда от избори - защото повече няма да ги има ще подскачат само по жълтите павета без власт и лукс и никой няма да им обърне никакво внимание. Това са те ОП.
16
0
 
14
 
! Отговори
КОКАЛА преди 5 години
КОКАЛА ЛЕСНО НЕ СЕ ИЗПУСКА....
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самата абревиатура говори много - "Обединени патриоти". Значи преди това сте били разединени и не патриоти? Или както се шири един македонски лаф: Един македонец - комита. Двама македонци - чета. Трима македонци - чета со предател. Вие колко сте? Знам. Отговора ще е: "Много сме".
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се че няма нужда! Не се знае дали пак ще влезнете същите *** в парламента и правителството!
13
0
 
11
 
! Отговори
Рали преди 5 години
Патерица на шайката сте!
12
1
 
9
 
! Отговори
Мутра преди 5 години
Ще има бе мишок
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще ви изчетем на слвдващите избори garbage
10
0
 
8
 
! Отговори
едно напред две наза преди 5 години
Ако само си изпълнявахте обещанията, ***-дойди. Но вие правите неща, които не сте обещавали, а даже твърдяхте, че няма да правите. То затова има нужда от избори, за да се разкарате. Както и ГЕРБ
9
0
 
9
 
! Отговори
ганчо преди 5 години
шабане що нема нуждаот нови избори оти нема да лезеш пак у парламенто
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Така е щом родителите ти са правени в землянка! Генът на поповото прасе си личи и лесно разпознава.
7
0
 
17
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 5 години
Страх че няма да бъдат преизбрани - това е което ги тревожи
6
0
 
23
 
! Отговори
Естествено преди 5 години
Нали ще изтърват кокала. Няма вече патриоти, има интереси. Знаят си- няма ги в парламента при едни избори. Те си знаят поради какви причини.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми няма да има нови избори кой бяга от кокала наречен държавна власт. Вицепремиера отговарящ по WC-тата се ... с Болен ей тъй за разнообразие цирка да става.