ГЕРБ след среща с патриотите: Властта е стабилна!

БСП и президента са едно цяло, атакува Цветан Цветанов
26 юли 2018 09:38,
71
ГЕРБ след среща с патриотите: Властта е стабилна!
Снимка: архив "Булфото"

ГЕРБ са провели среща с партньорите си от "Обединени патриоти" часове след поредните искри между Волен Сидеров и Валери Симеонов. Това стана ясно от думите на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Правителството е стабилно, имаме управленска програма. Нямаме никакво разминаване нито в подхода, нито в начина на реализирането ѝ”, коментира Цветанов резултатите от разговорите пред bTV.

Още по темата

Шефът на депутатите от ГЕРБ е категоричен, че голямата коалиция е стабилна и "ще добута” до края на мандата.
Според Цветанов не е коректно да коментира медийните участия на коалиционните си партньори, нито дали Волен Сидеров е "назначил” Валери Симеонов за вицепрезидент.

Зам.-шефът на ГЕРБ обвини БСП и президента Румен Радев, че са едно цяло. "Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори”, каза още Цветанов.

Той коментира и изказването на президента Радев, че служебното правителство е оставило на сегашното 1,6 млрд. лв., Цветанов коментира, че "когато казваш "А” трябва да продължиш до края”.

"Остава впечатлението, че си поредният изпълнител на политически поръчки за влизане на едно временно правителство през задния вход”, каза зам.-шефът на ГЕРБ.

Той обясни, че въпреки конфликтите с президента, ГЕРБ ще подкрепят ветото му, защото се съобразяват с "обществената посока".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
Бакъря преди 5 години
А трябваше вече да е започнал да лежи до животно!
58
1
 
2
 
! Отговори
СКЪРЦ;АЙКИ СЪС ЗЪБИ преди 5 години
ГЕРБ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ СА ПРИНУДЕНИ ДА ПОДКРЕПЯТ ВЕТОТО, ЗАЩОТО ОБЩЕСТВОТО РАЗБРНА ГНУСНАТА КОРУПЦИОННА СЪЩНОСТ НА ЗАКОНА ДОМУСЧИЕВ ( И ПЕЕВСКИ)..
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов извикал Владислав Горанов:- Горанов, трябва да построим нов затвор.- Няма пари.- Трябва, трябва да мислим за бъдещето си.
56
1
 
3
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 5 години
КАЖЕМ ЛИ ГЕРБ - РАЗБИРАМЕ МАФИЯТАИ ОБРАТНО.
55
1
 
3
 
! Отговори
корупция преди 5 години
Властта е стабилна за прокарване на лобистки закони.
54
1
 
6
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Абе Цвъки, те се избиха бе. За твоите партньори става въпрос. Бягай в парламента, че лъжливия аптекар не може да ги разтърве.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България стабилност се нарича това да се постигне аритметичен сбор от +120 депутатав парламента. А това страната как функционира значение няма, важното е там да се намерят и съберат 121 депутата, които да крепят правителството и да блажат като дедо поп.
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
време е народа да измете на бунището такива *** като мухобоико този *** цвъцко и така наречени крадливи паричен фонд
51
1
 
9
 
! Отговори
Оня преди 5 години
Гнусен ***....
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хи-хи.............това ми прилича на мантрите "банката е стабилна" в краварията, когато след 2 седмици цъфна световната криза.............че и за нашата КТБ беше същото!!! Българския мъдър народ е казал...............НАЙ-ТИХО Е ПРЕД БУРЯ!!! Или НЯКОЙ въобще си въобразява, освен чиновническия апарат, който при поредната смяна ВЕДНАГА СИ ОТИВА, банкерите, свързани с власта..............КОЙ Е ЗА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ???? НЯМА НИКОЙ ДРУГ!!!
49
2
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
Лъжеш цъфтане много лъжеш
48
2
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Като го погледнеш Цв. да се чудиш къде го събира този интелект дето блика от него
47
3
 
8
 
! Отговори
МиГ преди 5 години
Борисов , Цветанов и Сие оставкаа и веднага във затвор а до живот за геноцид срещу собствения си народ. *** *** майката на целокупна България, всичко избяга навън, а сега ще отнеме и поминъка на български те фермери. Българи Юнаци - вдигнете се Преврат и Борисов и цялата Гербаджийска *** и *** веднага във Затвора.
46
3
 
6
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Много тъжна новина съобщи Цветанов - били стабилни???Никой не го грее , Вашата стабилност , т.е. стабилно ненормални хора държат народа в стабилно ненормално положение!Лошо звучи нали?
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда да прочетете написаното , физиономията от портрета ни стига .
44
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко бил най-големият крадец в историята...Я кажете какво е откраднал? Едни *** броиха фъстъците във Фалкона. Парите от НЗОК ги излапаха фермерите, защото реваха за субсидии. Новият дълг покри безобразията на Парванов, Кунева и Станишев в АЕЦ "Белене". А комисионите ,другари, тях ще върнете ли някога? Жалост към тоя народ нямате ли?
43
3
 
26
 
! Отговори
ЦвъкЦвък преди 5 години
Правителството е стабилно!Кон да гоеве не мърда!
42
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинският собственик на ГЕРБ е Цветанов. Борисов е просто клоунът, който забавлява публиката.
41
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейтинга на Собственика на ГЕРБ при подаване на първата (!!!!) оставка беше по малко от този на Виденов . Прав си Цвъки , хората знаят как печелиш изборите и дори не гласуват , затова Банкярски управлява с гласовете (!!!!) на 12 % от населението . Тиквата няма спечелени избори да властва без такива като Волен !!!!!!!!
40
5
 
7
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
До Жак дьо Моле..какви Тамплиери могат да са тия хора от най-забутаните села и паланки?! :)