ГЕРБ след среща с патриотите: Властта е стабилна!

БСП и президента са едно цяло, атакува Цветан Цветанов
26 юли 2018 09:38,
71
ГЕРБ след среща с патриотите: Властта е стабилна!
Снимка: архив "Булфото"

ГЕРБ са провели среща с партньорите си от "Обединени патриоти" часове след поредните искри между Волен Сидеров и Валери Симеонов. Това стана ясно от думите на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Правителството е стабилно, имаме управленска програма. Нямаме никакво разминаване нито в подхода, нито в начина на реализирането ѝ”, коментира Цветанов резултатите от разговорите пред bTV.

Още по темата

Шефът на депутатите от ГЕРБ е категоричен, че голямата коалиция е стабилна и "ще добута” до края на мандата.
Според Цветанов не е коректно да коментира медийните участия на коалиционните си партньори, нито дали Волен Сидеров е "назначил” Валери Симеонов за вицепрезидент.

Зам.-шефът на ГЕРБ обвини БСП и президента Румен Радев, че са едно цяло. "Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори”, каза още Цветанов.

Той коментира и изказването на президента Радев, че служебното правителство е оставило на сегашното 1,6 млрд. лв., Цветанов коментира, че "когато казваш "А” трябва да продължиш до края”.

"Остава впечатлението, че си поредният изпълнител на политически поръчки за влизане на едно временно правителство през задния вход”, каза зам.-шефът на ГЕРБ.

Той обясни, че въпреки конфликтите с президента, ГЕРБ ще подкрепят ветото му, защото се съобразяват с "обществената посока".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари