17 г. без отпуск и заплата, която не достига! И Борисов е така, разбира

Премиерът обеща, че доходите ще се повишават, отчете и успехи
Обновена: 27 юли 2018 15:01 | 27 юли 2018 14:10, Камелия Цветанова
166
17 г. без отпуск и заплата, която не достига! И Борисов е така, разбира
Снимка:МС

След скандалите в Обединени патриоти, които бяха спешно потушени вчера на заседание на коалиционния съвет, примерът Бойко Борисов днес отсече, че единствената забележка, която има към партньорите си в управлението, са личните обиди, които си отправили.

Още по темата
"Единствената ми забежка е относно личните коментари и обиди, иначе споровете, дискусията - това е прекрасно, защото има реална опозиция, реално мнозинство", коментира той в Бяла, където присъства на откриването на храма "Св. Панталеймон", първата новопостроена църква в последните 100 години.

"Помните миналия петък какво постигнахме - споразуменията за бежанците. Справихме се с този бич, който в момента цепи Европа по шевовете. Това е заради приятелството ни с Турция. В момента Румен Порожанов е по границата. Изпратил съм полицаи, за да се опитаме да предотвратим чумата по свинете.

Правихме и грешки, всички в парламента. Заради газовата директива ние бяхме докарали преговорите докрай. И парламентът по някой път си променя мнението. Понеже държавата ни е обща, когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното", каза още той.

Пред жителите на Бяла, които дойдоха да го посрещнат той призна, че не е излизал в отпуска от 17 години, откакто е заемал отговорни постове – главен секретар на МВР, кмет, премиер. 

"За Господ това, което правим, е малко. Сега ще разширим и парка, виждате колко красиво става. Нашата е лесна - показваме и документираме. На жълтите павета е важно какво ще кажат, но е важно и какво ще кажат в цялата страна", заяви премиерът.

Според него това, което успехите на управлението на неговия трети кабинет, не са се случвали досега.

"Никога не са били отделяни толкова пари за заплати. Да, не са достатъчни доходите, и моите не са достатъчни, и милиардер да питате, и на него ще са му недостатъчни. Убеден съм, че заплатите ще започнат да се вдигат и в частния сектор", категоричен е Борисов.

"Знаете, че патриархът не е много добре. Той плака, когато му казах, че ще правим тази църква", каза премиерът.

"Да не говорим, че трябват още 300 000 за катедралата във Варна. Тези хора идват заради вярата в Господ, не можем да ги накараме насила да дойдат. На нас празнодумството не ни е присъщо. Дадохме и 1 милион за Троянския манастир. С 3 мога да мина, но богословие мога да завърша", похвали се още той.


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
2
 
! Отговори
До БеСеПарите преди 7 месеца
Той Станишев ще увеличи заплатите,нека да дойдат на власт пак и ще видите от къде изгрява слънцето !!!!
156
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 месеца
рекордьора наш,вече е вписан ,в книгата на рекордите "Гинес"за неизползван отпуск 17години.
155
3
 
3
 
! Отговори
До 154 преди 7 месеца
Ало, лекуваш ли се? По- какво се различава днешната ми заплата- от едновремешната. По стойността и, в полза на едновремешната. Тогава наистина имаше уважение към трудещите се. А при борисов след като се изтеглиха 50 милиарда евро дълг "държавен", какво се промени за народа? Заради такива мизерници като теб, всички теглим каруцата.
154
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нагла крадлива и самовлюбена страхлива мутра. Харесва му или не, времето му изтича
153
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
герб надмина даже бсп по кражби, затова няма пари за българина
152
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докато в страната имахме най-мизерните заплати и пенсии при БСП и царя , техните министри и депутати се скъсаха да се фукат със скъпи чанти,дрехи....и да ходят на почивки. Отвориха една голяма дупка в страната,и сега някой друг трябва да им оправя бакиите и да запълва тези дупки !Българите затова никога няма да се върнат ! Да се стягат да работят бивши депутати за страната,а не сега да реват,че няма кой да работи !Който крадеше и само ядеше,СЕГА да се СТЯГАТ да оправят страната,защото загиваме !
151
3
 
16
 
! Отговори
Авицена преди 7 месеца
Време е падане на това правителство.Толкова много анархия не е имало.Ами как не?Водещият е мутра от ИПОН.Гледа си интереса.Не го интересуват странични неща.А ,че народа живее в мизерия.На сичкото отгоре и Господ ни е гневен.Ами тази нелепа измислица за шофьор ските книжки?Не са ли повече катастрофите и нарушенията в резултат на купените книжки и наркотиците.Как изведнъж и станаха виновни п енсионирите. Ами око не са те как ще съществуват 240 лапачи
150
1
 
3
 
! Отговори
Aнгел преди 7 месеца
Ей че глупаф нарот се за Сергей Станишев говорите той напусна отдавна сега Бесепарарите са различни а Герберите са сеедно и същи хора тесвикнали да крадат и държат един надрук защото сичките крадат а народа да живее с ниска заплата и пенсия
149
0
 
6
 
! Отговори
Aнгел преди 7 месеца
Народе неси давайте офсете козите те нямат право да убиват те неса болни Те убиват за пари Герберите милионери станаха Теса длъжни да лекуват нямат право да убиват Даже имате право дая съдите
148
1
 
11
 
! Отговори
Отруден човечец преди 7 месеца
Толкова добър цар да имаме, но болярите, болярите са ни лоши! Постоянно шушукат зад гърба му, заговорничат и подвеждат своя благодетел, който иначе така да милее за нашия изстрадал народ. Жив му Господ и жива му душа!
147
11
 
24
 
! Отговори
пенсионери и хора с преди 7 месеца
Тъй като парите и на Борисов не стигат нека всеки пенсионер и инвалид да отделят по 10 лева месечно и да му ги превеждат на адреса в Барселона. Тези хора са над 3 милиона, т.е Борисов ще получава едни 30 милиона от любящия го народ. Ще му стигат за джобни пари. Горкият.
146
15
 
8
 
! Отговори
Атеисти преди 7 месеца
Атеистите от БКП/ БСП,бяха против влизането в църкви ! Какво очаквате от ТАКИВА хора,които ни управляваха и след 89-година ! Резултатите са налице от тези безбожници !
145
11
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 7 месеца
Те Червените ТИКВИ,бяха МНОГО преди това , затова сме на тоя ХАЛ !
144
5
 
6
 
! Отговори
Тикви преди 7 месеца
Станишев и Костов и сие,не са ли Тикви ?
143
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Явно няма господ. Или сме грешни щом ни наказва с този.
142
5
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 месеца
При кои се изнесоха най-много ХОРА ? При Борисов,или още МНОГО преди това ? КОГА ще ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО на Народа, Другарите от БКП/ БСП ?
141
0
 
10
 
! Отговори
До промо преди 7 месеца
А на Костовци,Станишевци,....какво ще даде Господ ?
140
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 7 месеца
До Анонимен-126,и ако такива,като тебе ,платени протестори от тиквата,бяха го оставили Пеевски,за една седмица за шеф на ДАНС,сега за тиквата и цецко-физкултурника,нямаше да коментираме,щяха да бъдат на топло,в СЦЗ,нямаше да има Барселона,нито 6 апартамента.
139
2
 
23
 
! Отговори
да да преди 7 месеца
Жив да го ожалиш! Ами откажи се вече, почини си!
138
1
 
15
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 7 месеца
Старите хора са казали-ДЕН ГОДИНА ХРАНИ -но вашият успешен ден още не е свършил.....Знаем че сте сиромах и Ви съчустваме "с усмивка разбира се"тези имоти в чужбина не им плащам аз данъка щото не са мои и този хотел на морето до Варна където се строи пак Вие ще му плащате...