На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!

Тийнидолът първо приела, но след предупреждение от кмета на Варна, отказала
Обновена: 27 юли 2018 08:53 | 27 юли 2018 08:50,
166
На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!
Снимка: Facebook

Гери-Никол попари мечтите на младите социалисти, които се надяваха да пее за тях преди големия събор на БСП на Бузлуджа. Нашумялата певица първо прие да участва в събитието в Казанлък тази вечер, но после отказа.

Ден преди концерта баща й се обадил в централата на БСП и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако пее за социалистическата партия, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на морската столица, който е на 15 август, пише "Труд".

От "Позитано" 20 обясняват, че имат договор с певицата, а хонорарът й бил 3 500 лв. Сумата дори вече била приведена по сметката на Гери-Никол и сега ще се наложи идолът на родните тинейджъри да върне сумата и дори да плати неустойка заради отказа си.

Гери-Никол трябваше да пее тази вечер заедно с Дара пред представители на леви организации от шест балкански държави на площада в Казанлък. Събитието е част от програмата на традиционния ежегоден събор на социалистите на връх Бузлуджа.

В концерта ще вземе участие и Мариана Попова. Преди него ще има дискусия на тема "Младите хора на Балканите: Мисия: Оставаме". Форумът ще събере и младежи от Словения, Сърбия, Албания, Черна гора и Румъния. В срещата участие ще вземе и червеният лидер Корнелия Нинова.

В събота Горан Брегович и неговият оркестър ще са гвоздеят в програма на традиционния събор на БСП на Бузлуджа. За да зарадва симпатизантите си с култовия изпълнител столетницата е броила почти 20 000 лв. за хонорара му от държавната субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
14
 
13
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Певица като Гери Никол , или като певеца -*** Слави Трифонов и всички чалга *** може да кани само мафиотско изперкалото в културно отношение герберско общество!Да си ги кани Бойко Борисов и сродната му душа Цветан Цветанов , например на митинг срещу решението на Конституционния СЪд за ИК!Хайде да им е хаирлия!
115
21
 
20
 
! Отговори
червен набор 33 преди 5 години
И по-леко да пущат уредбите че ние с тия слухови апарати ще оглушеем още повече.
114
20
 
19
 
! Отговори
до 117 преди 5 години
В тая партия всички са полит-уроспии, интересчии.
113
18
 
17
 
! Отговори
Тошко преди 5 години
*** бяха поканили Гери Никол за да изглежда, че на Нинова дупарата е по-малка от тази на Герито. Ха ха ха.... смях.
112
10
 
9
 
! Отговори
текезесе преди 5 години
Смешно е как тея симпатизанти се газират и си вярват в социалистическите идеали, докато техните вождове са се покапиталистчили и необезпокоявано си въртят бизнеса с ГЕРБ. БКП = БСП = ГЕРБ = СДС
111
13
 
12
 
! Отговори
нема такава държава преди 5 години
как са я канили тая уроспия изобщо ? толкоз низко да паднат ? или всичко е чалгория и порно в тази "държава" ?
110
15
 
14
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
20,000 лв. .... охаааааа А "ОРКЕСТЪРА ЗА СВАТБИ И ПОГРЕБЕНИЯ" на Горан Брегович за сега още НЕ ЗНАЕ на какво ще свири..... НА СВАТБА или на ПОГРЕБЕНИЕ на БСП! В понеделник ще разберем. 20,000 лв. да бяха дали на децата в неравностойно положение!?
109
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Форумът ще събере и младежи от Словения, Сърбия, Албания, Черна гора и Румъния. В срещата участие ще вземе и червеният лидер Корнелия Нинова.Ко тази и пропя ли?!
108
9
 
8
 
! Отговори
Бачо боздуган преди 5 години
До Гoшу: Ела горе на върха и ще видиш какви старчоци сме -с надървени пърчоци . Ще почнеш да си въртиш синия *** и всяка година ще хвърчиш към върха в първите редици. Разбра ли ме ,син дженър ?
107
8
 
7
 
! Отговори
до 99 преди 5 години
Е, 13 бр. ГЕРБ-ерчета са ти отговорили, че подкрепят диктатурата.
106
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям Цецо :)
105
11
 
10
 
! Отговори
Черна котка бял кота преди 5 години
Язък. Тая нископърдящата шщеше да покаже как вади пирони с яката пърдюха
104
18
 
17
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Браво Гери, даже и ти се усети какви *** са.
103
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги е срам да се гаврят с възрастните хора!!! За две фалшиви кебапчета да ги използват за евтин политически ПР. Трябва да си голям изверг за да се държиш така с бедните, стари хора!
102
8
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Aнгел 91Евалла!!! Досега не бях чел по-неграмотно написан коментар!!! :))))))
101
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите не заслужават дори трътлестата дупара на тая
100
14
 
13
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
99
20
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
До Анонимен 103Формално погледнато върхът не се казва дори БузлуЗджа, а Хаджи Димитър, ама червените *** предпочитат турското име.
98
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постарах се да прочета всички коментари по повод публикацията. Как не се намери и един , в който да има забележка относно изписаното "БузлуЗДжа"! То самото заглавие си е объркано по условие.
97
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Да викат Тита! Много по-добре от Гери."хейтъри ще кажат, че е фотошоп..."