На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!

Тийнидолът първо приела, но след предупреждение от кмета на Варна, отказала
Обновена: 27 юли 2018 08:53 | 27 юли 2018 08:50,
166
На Бузлузджа: Горан Брегович ще пее за БСП, а Гери-Никол каза "Не"!
Снимка: Facebook

Гери-Никол попари мечтите на младите социалисти, които се надяваха да пее за тях преди големия събор на БСП на Бузлуджа. Нашумялата певица първо прие да участва в събитието в Казанлък тази вечер, но после отказа.

Ден преди концерта баща й се обадил в централата на БСП и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако пее за социалистическата партия, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на морската столица, който е на 15 август, пише "Труд".

От "Позитано" 20 обясняват, че имат договор с певицата, а хонорарът й бил 3 500 лв. Сумата дори вече била приведена по сметката на Гери-Никол и сега ще се наложи идолът на родните тинейджъри да върне сумата и дори да плати неустойка заради отказа си.

Гери-Никол трябваше да пее тази вечер заедно с Дара пред представители на леви организации от шест балкански държави на площада в Казанлък. Събитието е част от програмата на традиционния ежегоден събор на социалистите на връх Бузлуджа.

В концерта ще вземе участие и Мариана Попова. Преди него ще има дискусия на тема "Младите хора на Балканите: Мисия: Оставаме". Форумът ще събере и младежи от Словения, Сърбия, Албания, Черна гора и Румъния. В срещата участие ще вземе и червеният лидер Корнелия Нинова.

В събота Горан Брегович и неговият оркестър ще са гвоздеят в програма на традиционния събор на БСП на Бузлуджа. За да зарадва симпатизантите си с култовия изпълнител столетницата е броила почти 20 000 лв. за хонорара му от държавната субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
8
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Къде ще пее,къде няма да пее,прочетох и забравих съдържанието на статията. Изводът ми от прочита обаче е,че дали е гери-никол или *** Пулев, това са артисти,би трябвало да пеят,където им платят,без политическа ангажираност,или пък ако симпатизират на някого,представянето им да бъде по техен избор.Варна е Герб,или Дпс и ти певецо,нямаш право на избор.Виждам намеса в избора на партия,виждам изнудване,виждам плоскост в това да лишиш от ангажимент 20 годишен човек, макар и да е ***...
135
9
 
8
 
! Отговори
Пацu преди 5 години
Гери трябваше да им изпее "Яката попара", на *** :D :D :D
134
39
 
16
 
! Отговори
ЯR преди 5 години
Гери е една певица, ако я чуете на живо ще ви умре коня...
133
8
 
7
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До до реалист. А как реши, че ти си прав? Така може да изглеждат нещата през твоите червени очила, но ти си просто един невзрачен човечец, а явно много хора не мислят като теб, щом четири пъти поред дават властта на ГЕРБ. Не може чак пък толкова да е случайно, нали?
132
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се опитат да забранят на Брегович? Хахахахаха
131
8
 
7
 
! Отговори
До Реалист преди 5 години
Как може да наречеш себе си реалист, и да си толкова нереален ? Последните 10 години управление граничат с национално предателство и сасипия и това се случва СЕГА. Какво е било преди 40 години, вече никой не го брига, хората искат да живеят добре СЕГА. Нима смятате, които се допуснаха последните 10 години от ГРОБ, ще се повторят от следващите ? При условие, че обществото става все по-активно от всякога ? Кое е реалистичното в коментара ти ?
130
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми за какво да ходи до Казанлък момичето бе? Те я доживеят камунетата до концерта, я не.Младежкото бсп пък са все меки китки и на момичета не налитат :)
129
17
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Браво на Гери. По далеч от БСП и всичко ще е наред.Социалистите трябва да разберат ,че тази деструктивна партия е излишна.Видяхме ги на три пъти какво могат.
128
8
 
7
 
! Отговори
Бедняк преди 5 години
Вече е открит пункт за раздаване помощи за бедни анонимни и познайте колко има на опашката просто 0
127
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мършите са тия дето ще слушат сръбски шовинистки песни на Бузлуджа и български народни песни в ритъм енд кючек,а отделно тоя Брегович за малко пари не пее,пак от парите на данъкоплатците които се полагат на бесепарите му са платили,защо не ги дадоха на бедните нали много мислят за тях!
126
51
 
10
 
! Отговори
Супер демонизация преди 5 години
Ей това ви е демокрацията, невежи и безхаберни ни гробовисти! Не народ, а м.рша!
125
39
 
12
 
! Отговори
абе... преди 5 години
....кой ви излъга ,че момичето може да пее ?
124
8
 
7
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Не сте разбрали нищо !Горан ще пее,гери-со*пол ще се занимае с младите,че и с по-старите социалисти голичка след концерта.Доста пипер имало за осмукване,а на г.со-пол това си е в кръвта.В края на краищата всеки с призванието и гена си.
123
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На събор на БСП единствено и само може да се прави списък на душевно болните хора!
122
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то никой не й е предлагал нищо на дупарата. Пак фалшиви новини.
121
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казала "Не", без някой да й предлага? Това само елементарните полит-коректни медии могат да го пишат.
120
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брегович е прочут левчо, питинец.
119
40
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GERI LAPNA PARICKITE,PROFUKA GI,A SEGA SE OTKAZVA.GERI TOVA SA NASHITE PENSIONERSKI PARI.
118
10
 
9
 
! Отговори
баба Ивана преди 5 години
До Ментора бай Иванили като певеца -*** Слави ТрифоновТруфончук е ваш човек другарю!Не се прави на луд!
117
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно, че чалгарите са от БСП.Не случайност викат този голям чалгар!