Борисов за Бузлуджа: Каква мощ? Да хапнат и пийнат, те обичат!

Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат, каза още той
Обновена: 28 юли 2018 16:44 | 28 юли 2018 15:05,
431
Борисов за Бузлуджа: Каква мощ? Да хапнат и пийнат, те обичат!
Снимка: архив БТА

Каква мощ за демонстрирали? В Нови пазар в цялата община имат един кмет, в Шумен – един. Това е страшна мощ. Нека да си хапнат и пийнат, те обичат.

Така премиерът Бойко Борисов коментира традиционния събор на социалистите на Бузлуджа днес. На него БСП събраха над 70 000 души по техни данни, а лидерката им Корнелия Нинова обяви, че държавата се управлява от хайка.

Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде репортер на Радио "Фокус" - Шумен.

Още по темата

"Не бива да се харчи енергия, това си е тяхна традиция. Сега много злини са направени в България за тези десетилетия управление, но да не им разваляме празника", каза премиерът в Нови Пазар, където присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната.

Борисов обясни, че работата на управляващите е да показват какво е било.

"И се радвам, че вече кметовете започнаха, слагат снимки на това, което е било и слагаме снимки на това, което сме направили. Можете спокойно да им покажете: "Това беше по време на управлението на БСП, а сега е така", каза той, цитиран от "Фокус".

Борисов си спомни времето, в което е бил кмет на София.

"Аз знам какво е да си кмет по управление на БСП – в София щяха да уморят хората. Не помните ли, направиха криза с боклука. Защо после няма никакви кризи? Не помните ли техният лидер, когато ходеше да мие с Вълка улиците в София?", попита той.

Според премиера социалистите нямат право да говорят за това, че кметовете им са в непривилегировано положение. 

"Каква мощ? Аз три пъти им занесох властта. Диктаторът отиде и им каза: "Моля ви се вземете, управлявайте, ето ви оставката". Три пъти го правих, дето се вика, смеят ми се сега, и те не могат", каза още Борисов.

Той попита дали за държавата ще е добре на 6 месеца да има избори.

"Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат", добави още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


431
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТА"Борисов 4..."---Да, бе! Борисов 44. Докато стане 4х4 и тръгне с папмерси. :)Странджа, я дОнеси по едно вино на хъшовете, па хОди да наглеждаш манджата, докато си мечтаеш за четворките. :)
260
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Колелета карат, коне карат, каза още той."---И аз обичам да КАРАМ кон. И да се ВОЗЯ на кон. :).. неграмотника!
259
5
 
31
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Другарят Борисов ни обича !!! И ние го обичаме ! Няма как-имаме една обща майка БКП !!!
258
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То си личи КОЙ обича да хапва и то на чужда/държавна сметка! Бойко, ти кога за последно влезе в магазин да си купиш хляб?
257
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП перманентно са в опозиция. Каква е тяхната роля в развитието на държавата. Май е прав Борисов, че ядат и пият на чужд гръб. Изобщо какво върши опозицията в България. Герб си управляват, много не ги закачат и те си плюят колкото да не е без хич.
256
6
 
27
 
! Отговори
бо тик вун преди 5 години
диктаторът в действие...
255
3
 
27
 
! Отговори
Тина преди 5 години
***!Само глупости плещи!Божеее,10 години вече едно и също.Като не може друго разсмива журналиси.Гледа ги хитро и им се смее на акъла,че го слушат.Чак не може да повярва,че му минават номерата.И в Европа е същия.Радват се да го видят,защото ги размива!Срамота! Докога?
254
4
 
8
 
! Отговори
до само така бойко преди 5 години
Твоят Бойко Борисов ще управлява до края на светаТо ест има няма годинка-две
253
19
 
7
 
! Отговори
Само така Бойко! преди 5 години
Помня. Преди Бойко хората в софия се питаха: "Ти ли пръдна или просто така си миришеш?" Помним *** го носеха до Силистра. Просто няма къде по-далеко.Съсела организираше гейпаради и прочее. Преди зиборите хвърляха бомбички по улиците и безброй знайни и незнайни глупости.Благодарение на Бойко нещата тръгнаха. Тръгнаха въпреки мурафетите на онази торба сланина дето си правеше снимки с колело.
252
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За човек който уж си давал заплатата за домове настига по килограми Шиши .Диетата Пеевски добре му се отразява .Мисли човека как да осигури внуците и дъщерята ,САМО МИ Е ИНТЕРЕСНО С КАКВИ ПЕНСИИ ЩЕ ИМ ОСИГУРИ НА СЕСТРАТА И ДЪЩЕРЯТА?Много са работни.... 10 години това е бая период да си във властта. И забележете създава скандал подава оставка,създава така хаос и после се връща "да спасява". ГЕРБ държи общините на принципа ДПС - КОЙТО НЕ Е С НАС Е СРЕЩУ НАС ! ТАКА СИ ВЕЧЕН С МЕСТНА ВЛАСТ
251
3
 
18
 
! Отговори
Борисов ДА ЗНАЕ преди 5 години
БОрисов да знае че нагли престъпници на власт след 10 ноември от заплати,пенсии,помощи за деца и бедни НЕ МОГАТ Д А КРАДАТ .Те крадат Милиарди от народа през ОПЕратИВНИ Програми И ЕВрофондове.Всеки евро проект се прави с цел показно максимално ограбване на народа.Парите са само за\НЕНОСЕЩИ НИКАКВИ ДОХОДИ НА продажната администрация проектчета.Създадоха даже МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕВРО ОГРАБВАНЕ НА МИЛИАРДИ от народа.
250
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние сега правим.... еха, с чужди парички всеки може да прави, защо предишните правителства не са правили... ами тогава нямаше евро кинти... ха да те видим как ще строиш без пари, само с тези от бюджета, а де... а и след като народа все още се оттича по света, демографската криза е в пика си... ЕХЕЙ, ПОПУЛИСТКИ ЦАРЮ, НАЛИ ОРБАН БИЛ БАЛОН И ЩЕШЕ ДА СЕ СПУКА... ДА АМА НЕ.. ТВОЯ ЩЕ СЕ СПУКА, ПО ТОЧНО НАШИЯТ, ЩОТО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ПАК НАРОДА.. Твоите милиони са по света, теб те не мислим ;)
249
7
 
2
 
! Отговори
АМАН от МАфиоти преди 5 години
Ало *** заграбили власта в БЪлгария още са на власт.Преди 10 ноември ограбваха милиарди от народа годишно за отбрана и за промишленост .След 1989 година същите некадърници и досега с а на власт.ползваха ги за провежданена нагло престъпни мероприятия вкл ликвидиране на проспериращо селското стопанство и индустрия с доказано качествени високо технологични изделия.Същите наглеци сега ограбват чрез Борисов десетки милиарди живи левове годишно.
248
8
 
3
 
! Отговори
На поляната преди 5 години
Ина място за 6000 душиДругото са мокри сънища
247
13
 
7
 
! Отговори
Цоциалист за 1 ден преди 5 години
Всички пияндета стават цоциалисти на тоз ден Зер без пари им дават кибапчита, сръпско и чалгаНаздраве :)
246
4
 
15
 
! Отговори
Ей, ама свиня! преди 5 години
Кой какво умее да прави, не е на *** работа... Това, че се е вживял в ролята на месия, също продължава да му играе лола шега. Въпрос на време...
245
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Истуканти това ли очакваш от това същество, боко рапона? той не е сложен да прави такива неща, а само да пази олигархията и статуквото..
244
6
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Какво направи Борисов за България, че да се надува? Минималната заплата стана ли 1000 лева брутно? Жизненият стандарт и икономиката повишиха ли се? Намери ли политика как ще върне младите хора в България? Пребори ли укриването на доходи от страна на работодателите и масовото осигуряване на минимална заплата от страна на работниците при получаване на по-голяма заплата от минималната? Как ще пребори Борисов даването на заплати в пликчета и укриването на данъци и осигуровки?
243
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде бойко време ти е да си одиш , герб унищожи България
242
5
 
1
 
! Отговори
Unufri преди 5 години
До 270: Не се ли досещаш, че след като не й стигат и се оплаква, а също й се НАЛАГА да работи допълнително, значи с тези пари не може да си покрие жизнения минимум. Нетната стойност на парите нямат никакво значение. Значение има какво можеш да си купиш с тях и доколко ти стигат. Ходи с 1000 евро живей в Монако или Швейцария, ама в България стигат и по-малко.