Борисов за Бузлуджа: Каква мощ? Да хапнат и пийнат, те обичат!

Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат, каза още той
Обновена: 28 юли 2018 16:44 | 28 юли 2018 15:05,
431
Борисов за Бузлуджа: Каква мощ? Да хапнат и пийнат, те обичат!
Снимка: архив БТА

Каква мощ за демонстрирали? В Нови пазар в цялата община имат един кмет, в Шумен – един. Това е страшна мощ. Нека да си хапнат и пийнат, те обичат.

Така премиерът Бойко Борисов коментира традиционния събор на социалистите на Бузлуджа днес. На него БСП събраха над 70 000 души по техни данни, а лидерката им Корнелия Нинова обяви, че държавата се управлява от хайка.

Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде репортер на Радио "Фокус" - Шумен.

Още по темата

"Не бива да се харчи енергия, това си е тяхна традиция. Сега много злини са направени в България за тези десетилетия управление, но да не им разваляме празника", каза премиерът в Нови Пазар, където присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната.

Борисов обясни, че работата на управляващите е да показват какво е било.

"И се радвам, че вече кметовете започнаха, слагат снимки на това, което е било и слагаме снимки на това, което сме направили. Можете спокойно да им покажете: "Това беше по време на управлението на БСП, а сега е така", каза той, цитиран от "Фокус".

Борисов си спомни времето, в което е бил кмет на София.

"Аз знам какво е да си кмет по управление на БСП – в София щяха да уморят хората. Не помните ли, направиха криза с боклука. Защо после няма никакви кризи? Не помните ли техният лидер, когато ходеше да мие с Вълка улиците в София?", попита той.

Според премиера социалистите нямат право да говорят за това, че кметовете им са в непривилегировано положение. 

"Каква мощ? Аз три пъти им занесох властта. Диктаторът отиде и им каза: "Моля ви се вземете, управлявайте, ето ви оставката". Три пъти го правих, дето се вика, смеят ми се сега, и те не могат", каза още Борисов.

Той попита дали за държавата ще е добре на 6 месеца да има избори.

"Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат", добави още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


431
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
0
 
0
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Боко се надсмива на себе си - ха, ха, ха .....
300
0
 
0
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 329Боко се гаври с мозъчни инвалиди като вас! Гаврел се с комунистите - малко трудно след като той самия си е точно дърт ***! Или според вас радетел за демокрацията, борец срещу комунизма може да стане охрана на Бай Тошо? С любимата ви дъвка Курнелина се познават от конгресите на БКП и още тогава са се отдавали на извратеността си или каквото там правите комунистите и си играят цирк в които вие тиквички и подобни вам го мислят за голямата работа, а той просто изпълнител на план на БКП
299
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко се гаври с ***. Само за това го подкрепям хаха
298
0
 
2
 
! Отговори
джагаров преди 5 години
една тумба тумбаци откриват топлата вода в стария нови пазар- еврика
297
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджуците изядени, Бирата я няма, а иначе - да хапнат и да пиинат.Ми дай суджука, върни Бирата от оня свят да почерпи и тогаз им кажи - на нахраних ви и ви напоих.
296
1
 
7
 
! Отговори
Ало Бойко преди 5 години
Цецко бая чевермета омаха в Родопите с народна носия,но това не ти прави впечетление май
295
1
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Мъка,мъка се вижда в очите на тиквата.Такава мъка, че заради цирка които играе неможе да отиде отново на конгреса на партията майка и там отново да зърне и прегърне любимата си Курнелина.Да се прегърнат така страстно както само дърт комунист може да държи червената си книжка и двамата дружно да си четат за Сталин и Ленин.Да си спомнят за първата си целувка на конгреса където бай Тошо ги запозна. Мъка, мъка е обсебила сърцето на дъртия комунист,но той стиска ли стиска червената книжка в джоба си!
294
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той изяде суджуците, огладнял е и го е яд, че не са го поканили на бузлуджанска софра.
293
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
скоро комунистичиеската ви партиика ще се закрие.
292
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А той е захапал кокала здраво и не иска да го пуска! Все другите са му виновни.
291
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами смешно му е на Бойко, а на нас ние страшно. Така се е окопал във властта, че пускане няма и честно казано не виждам как и кога това ще стане. На него му е смешно, защото му е препълен джоба, а вие се чудете как да си плащате таксите и данъците.На Бузлуджа може и да са хапнали и пийнали, а тези от ГЕРБ - грабежите, заплахите изнудването,фалирането е нещо ежедневно. Оправдава се с БСП. Това вече е наглост. Три мандата господинчо си ти на власт и твоите хиени - ТРИ МАНДАТА.7078
290
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боце го е яд , че не са си купили от неговите 4 тона суджук за мезе на будзлужа
289
24
 
14
 
! Отговори
Да живей преди 5 години
Та кое не е вярно от това което казва Бойко. Циркаджиите БСП винаги напират да вземат властта и недай се боже да я вземат, винаги след това следва трагедия. Да е жив и здрав Бойко, да не ги допуща до властта още дълго време. А трима *** ще го плюят, разбира се във всеки сайт. Истината се вижда на избори, на избори, на избори и на избори.И така 11 пъти. И на следващите избори пак ще пребие от бой г-жа Неистина.
288
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е нормално да си толкова *** и да си премиер ! Не е !
287
8
 
18
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Премиер на държава от Е.С. пътува до Нови Пазар, за да открие...ъъъ,не да открие,ами да открие съществуващите държавни сгради, но малко ремонтирани...та открива ремонта или по точно, закрива ремонта или обявява завършването на ремонта на тези две огромни постройки в Нови Пазар...и аз се обърках кво открива(или закрива), но знам че за да стигне до там с всичките си гавази, бензинът само е колкото половината ремонт..смях в залата е тая смешна държавица дами и господа!
286
5
 
4
 
! Отговори
ВЕТЕРАН преди 5 години
Кой е отявления почитател на сръбската чалга Бойко Методиев Борисов?През 90-те на 20 век от посолството на САЩ са препращали всички български политици към турското посолство по техни собствени публични самопризнанияБиТиВи едва ли не насила караше българите да емигриратИ се твърдеше че БиТиВи е собственост на Рупърт Мърдоки да не е кой е дал разрешение да му се използва иметоСлави Трифонов е алтернатива на какво?Бойко и Слави са с един и същи сценаристто си личи от километри
285
5
 
13
 
! Отговори
Бойко не ядеш ли? преди 5 години
Ти Бойко с Цецо не обичаш ли да се тъпчеш? Я се виж станал си 100 кила. Присмял се хърбел на щърбел.
284
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнелия Нинова обяви, че държавата се управлява от хайка.
283
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банкянския тЪпир щял да се забавлява с тях! Абе ние с теб не сме спрели да се забавляваме, с тъпизмите ти, то няма изброяване толкова много човек не може да запомни ! То не бяха пържолки за кучетата, ставайте овчари към студентите, сейте си картофи Рядко тъпо парче си!
282
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Загубихме посоката. Кое е ретроградно и кое е прогрес? На кого е угодно да представя измамата , лъжата и грабежа за полезни за обществото и напредъка? До кога ще ни омайват управленци, които произвеждат фалшиви новини и се грижат само за собственото си благосъстояние? Превърнаха лъжата в начин на живот, мизерниците! Циркът става противен, а когато клоуните спрат да забавляват качествено публиката, циркът фалира, неизбежно е.