БСП иска предсрочни избори и не иска джендъри

Можем да предложим нови лица и нов морал, каза Кирил Добрев
28 юли 2018 12:14,
105
БСП иска предсрочни избори и не иска джендъри
Снимка: архив "Булфото"

БСП работи за предсрочни избори и подкрепя решението на Конституционния съд срещу Истанбулската конвенция.
Това стана ясно от думите на зам.-шефа на червената партия Кирил Добрев.

Ние работим за предсрочни парламентарни избори от деня, в който минаха предишните. Структурите се намират в кондиция", каза той пред Нова малко преди да започне традиционния събор на левицата в местността "Историческа поляна" под връх Бузлуджа.

Още по темата

"БСП инвестира не просто в нови лица. БСП е партията, която може да предложи новия морал", допълни той.

Добрев коментира и вчерашното решение на Конституционния съд да обяви Истанбулската конвенция за противоречаща на Конституцията.

"Смятам, че правдата възтържествува. Ние имаме изключително изчистени позиции по тази тема", каза той. "Тази джендър идеология е далеч от нас", допълни Добрев.

Социалистът  засегна и закона за горивата и обвиненията между управляващите, че той е лобистки.

"Не мога да преценя дали законът е лобистки. Историята, която се развива около този закон, е свързана с намаляване на контрабандата. 1 милиард лева от тази паралелна държава се крадат от горивата", каза още Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
1111111 преди 5 години
Като му гледам физиономията ще спечелят още на първия тур !!!:)и то с мнозинство ....
78
0
 
0
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Кире ,ама ти сериозно ли говориш ?:):):)Ами вашите самостоятелни правителства са -първо три месеца ,второто -6 месеца За какво ви е властта бе Кире ,като не можете повече от 6 месеца да се задържите на власт ?
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя само му виж физиономията и повече нищо не ти трябва да знаеш. На БСП -то електората са все такива - мутри, които не могат вече на свобода да си вършеят както преди и сега всячески се стараят да върнат доброто старо време. А ние трябва да сме пълни ***, за да се връзваме на подобни тъпотии. Дано на нас българите ни дойде ума в главата и най - после да изхвърлим тези и от властта и от живота си. Не може подобен персонаж да управлява живота ми. Крайно време е това да свърши.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** кой ще ви избере!?Замечтал се!
75
2
 
12
 
! Отговори
мале - мале преди 5 години
Нито лицата, нито морала им ни харесват.По-далече, по-добре!
74
1
 
11
 
! Отговори
човек като каже А преди 5 години
Сега остана да ни разкаже как ще раздаде милионите си на хората с увреждания.Санким тези милиони не ги е одрал от кожата на бедни я български работник.
73
2
 
8
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
реалността е че няма какво да предложите по добро от сегашното трагично,а иначе да лаеш от страни всеки го може невероятното е че все още има *** в БГ които си дават гласа за вас
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката не се ли занимаваше с внос на крадени коли ?
71
3
 
15
 
! Отговори
ХАН КРУМ преди 5 години
ТОЯ ВЯРВАЛИ СИ
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Домашното насилие е насилие като всяко едно друго и е наказуемо от закона. Има един друг вид насилие, който е предпочитан и прилаган от феминистките и това е менталното насилие. А срещу него няма закони. Трябва да се направят закони срещу менталното насилие за да се отнеме възможността на феминистките да тормозят нормалните и работливи хора!
69
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакай бе, че нали Станишев от европа кряска няколко месеца да сме приемели тая античовешка и антихуманна лъжлива конвенция! Сега обърнаха лопатата и айййдееееее...
68
3
 
9
 
! Отговори
Объркан преди 5 години
Молете се да нямате проблеми с домашното насилие, защото могат да ви помогнат само държавните институции,а те ще гледат безучастно и отговорът ще е "Ами вие сте си виновни!". Лично аз съм потърпевш. Докато институциите се размърдат баща ми почина,обедняхме и разоряването няма край. Последствията са жестоки за поколения напред. А това за "джендърството" е споразумение между политиците за отвличане на вниманието.
67
2
 
16
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 5 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
66
2
 
15
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
65
0
 
9
 
! Отговори
Объркан преди 5 години
Абе незнам какво иска Кирчо,ама това в нашата родина ми прилича на мафиотска война. Всеки от клановете се бори за надмощие и след като се договорят всеки от тях печели,е някои повече, други по-малко. Сетете се от кого печелят?А Истанбулската конвенция наистина ни е нужна, защото законодателството и правораздаването ни са гола вода.Ще трябва да поемем ангажименти и да се отчитаме ,а клановете не ги обичат тези работи. Харесва им да ни клатят безнаказано.
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама Станишката я иска тази конвенция бре джанам! И сега Шо стана? Слава "богу" че народ'ът ни е *** до шия за да може БСП и Герб да съществуват!
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката е един от най-младите МИЛИОНЕРИ ОТ "СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ"БСП-ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ.То бива,бива гьонсуратлък ама чак вол за мезе не бива.
62
0
 
17
 
! Отговори
Разсмя ме.. преди 5 години
МОРАЛ??;-)) Само тази дума , изказана от Кирчо ми напомня Боков:'вината я поемаме с мезета"??( арогантност, когато трябваше да се извини БКП/БСП..) И "властта с КРЪВ сме я взел( ПОНЕ ПРИЗНА), с КРЪВ ще я дадем."КРЪВОЖАДНИ. ОТВРАТ.И "новите "лица.. Да не повтарям думите на "героя' им Крум или как беше, който убивал с дядо си неискащи да влязат в ТКЗС. Казано пред камерите на тв.Какъв "хумор'... като СЪЩНОСТТА им. Или мозъкът им. На "НОВИТЕ".
61
1
 
13
 
! Отговори
месара преди 5 години
другарю кирчо, това за изборите е ясно, вие от ръководството на бсп_то сте мазохисти - губите, но пак се напъвате за нови. но сега се напъвате защото искате да усвоите парите за избори - касичката ви е празна, а не че си вярвате че ше спечелите! но това за джендърите не го разбирам, та вие цялото ръководство, сте от третия пол, даже трябва да се измисли четвърти пол, специално за вас!
60
1
 
15
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 5 години
Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???