СДС-то се спасява от изчезване – маха членския внос

Едва 10 000 са останали в съюза, но пък са готови за избори
60
СДС-то се спасява от изчезване – маха членския внос
Снимка: БТА

Разцеплението на сините доведе дотам, че в редиците на СДС са останали едва 10 000 членове. От тях пък не всички си плащат и членския внос, но явно това няма значение, защото има идея той да отпадне.

Иначе лидерът на лидерът на партията Румен Христов съобщи, че фокусът на съюза ще е върху местните избори следващата година.

"Надяваме се след тях да имаме двойно повече представителство в общинската власт. Иначе и сега СДС е най-добре представена в местната власт от старата десница. За разлика от БСП, ние имаме кметове на областни градове", коментира Христов.

Според него парламентарни избори няма да има скоро, макар че и СДС би се радвало на такъв сценарий, защото така можело да се бори за място в парламента.

"Не виждам на вратата да чукат избори, за да бързам с коалиции. Първата редица е да стегнем собствените си редици", призна Христов добави, че цялото ДСБ от Перник се прехвърлило в СДС.

На днешното заседание на Националния съвет за главен секретар беше избран Илия Лазаров. Поканата за поста дошла лично от Румен Христов.

Двамата са работили заедно 5 г. в Президентството по времето на Петър Стоянов - Христов като главен секретар, Лазаров - като шеф на кабинета на държавния глава.

Първото предложение на новия главсек е да се премахне задължителният членски внос и който може, да дава дарения, за да се възроди съюзът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е карта грешка пак се почна оня на спартаците пак ли блее а ще се разделяме маи
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия кадри от политическата морга ги вадят
18
2
 
13
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Смешници , 1000 ако имате , шапка на тояга?!
17
2
 
8
 
! Отговори
Казвайте че ме е яд преди 5 години
Драгия,драга-,левския квартал къде е,предателя на,СДС-ТО от зоната на,здрача,черния домат,предател рома на род и родина а
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички Сини са за затвора и конфискация на цялото им имущество до десето коляно, което пак няма да върне и 1/100 от откраднатото от тях, а за съсипването на България би трябвало поне до живот да са в затвора.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво им е на СДС да плащат членски внос, след като откраднаха много милиарди от общодържавната собственост?!
14
2
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Спасението не е в отказа от членски внос , а плащане на всеки член поне по 50 лв. на месец !За два-три месеца СДС ще се напълни с членове , но от партия на богати десни хора , ще се превърне в бедняшката партия на България!Действувайте!
13
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ЗАЩО ХРИСТОВ БЕ ...ТАКИВА .И ОНАКИВА ??? КОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД СТАРИТЕ ИЗСЪХНАЛИ -ЛА... ??? ИМАТЕ ИДЕОЛОГИЯ-ДЯСНА - НЕ МНОГО УМНАЕ-, НО СЪОТВЕТСТВАЩА НА ВРЕМЕТО !!! Е .И ... КАКЪВ ХРИСТОВ БЕ-НИСКОДРЕБНОМИСЛЕЩИ !?!? ПЕШО Е/ СЪС САБЯ "ДАМАСКИНЯ" / -СРЕЩУ НОМЕКЛАТУРЦИТЕ ХРИСТОВЦИ ...ПА И .ОНИО-КМЕТСКИ НАДУП...И !!!... НО АЗ СЕ ИЗВИНЯВАМ , ЗАЩОТО СЪМ КОМУНИСТ /НАИСТИНА / !!!!!!!!!!!
12
2
 
5
 
! Отговори
vlady преди 5 години
В НКД"Св. Лучников" има голям брой професионалисти майстори на чашката с отлична алкохолна подготова и сериозни постижения, ученици и последователи на великия Лучников. Това е най-достойната дясна партия в България.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С-селскоД-движениеС- на свинарите от беленския затворТия излъгаха народа...Уау !
10
1
 
16
 
! Отговори
СДС УМРЯ - ДА ЖИВЕЕ преди 5 години
СДС, исках да кажа ама на ... ! Слагат ограничения на аватарчетата. съжалявам ама такова нещо като СДС няма а и никога не е имало ! Имало е и ще има БКП/БСП, каквито в същност са всичките седесари. Съжалявам, че ме подлъгаха през 90-те да гласувам, бях по площадите, на Парламента и за какво ? За Софиянски, за оня министър председател /че му забравих името - Костов?/. Или за Бакърджиев или пък за Антоан Николов ? Хайде някой да ме обори ако може - аз съм Знаещия !
9
1
 
8
 
! Отговори
ААА преди 5 години
И това няма да ги спаси, освен ако кукловодите не са поръчали да се стягат редиците и да имат готовност за предстоящата игра. Приспособленството, то не е от днес. Само дето хорицата долу се доверяват на борещите се за топли, добре платени местенца. А, тях - кучета ги яли. Тъй върви светът, откакто са се пръкнали партиите.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС е партия-умрял кон!Едновремешните комунисти се преименуваха в седесари за да приватизират,разграбят и унищожат държавата и официално да станат капиталисти!След туй се разроиха във всемъзможни "партийки" ...и оттам нататък всичко се разми и куче влачи диря няма!
7
1
 
3
 
! Отговори
strategic expert преди 5 години
С цялата си неадекватна лакумия и Ендивидуалност докараха една ИДЕЯ до нищо !.... ако някой реши да работи , може да развие тази политическа формация ..само с бизМесмени не става.... трябва и работа .. и млади хора .. !
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С 10 000 гласа на следващите избори поне няма да са последни. Обикновено последните в класирането са със 1000-3000 гласа.
5
1
 
4
 
! Отговори
Драгалевския преди 5 години
Тези от СДС не разбраха ли че няма да влязат в парламента ,аз се чудя как са живи още.
4
1
 
5
 
! Отговори
Тийн преди 5 години
СДС.Какво беше това?Да не би да е съкращение на някоя стара електронна игра.
3
1
 
5
 
! Отговори
... преди 5 години
СДС - УМРЕ!
2
2
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Тия ще бъдат останат в историята като брадатите неграмотници съсипали България.. Чумата на 90те години.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата прогресивна стъпка ще бъде СДС да плаща на членовете си всеки месец от траншовете от чужбина. Ще има много роми твърди седесари, честни, лоялни и почтени.