Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова

Нинова прилага двойни стандарти, настоя Цветан Цветанов
Обновена: 5 авг 2018 17:23 | 5 авг 2018 17:21,
233
Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова
Снимка: БТА

Да се надяваме, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, написа лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във Facebook в отговор на червената шефка Корнелия Нинова.

"Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо "Очите" зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент", пише Цветанов.

Още по темата

"Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова лиспваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд "необходимо правосъдие" отново "чухме" оглушителното мълчание на Корнелия Нинова?", пита от социалната мрежа зам.-председателят на ГЕРБ.

Той настоява, че Нинова не е реагирала и когато депутатът Таско Ерменков "си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим".

"Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова "Визия за България", е нужно да имаш "очи", за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!", завършва Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То наглост и безочие но такава Цветанщина е омерзителна..... Вие ГЕРБ се изкарахте девствени до немай къде? То вашия лидер го бе казал - Немога да контролирам и да знам кой какво е правил и прави..... Шлифер точно ти си трай че без такива немож съществува...
180
8
 
6
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
NINOVA BE EDNO VREME V SDS. SINYATA IDEYA ....POSLE SE VURNA V BKP....I BSP! ...CVETARKA POLITICHESKA....NISHTO ZA HORATA NE PRAVI...UREDI RODA SI....SINA Y STUDENT V USA....S NARODNI PARI GO IZDURJA! ...NINOVA I CVERANOV SA LICATA NA EDNA MONETA...RAZBOYNITCI
179
3
 
11
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
Cvetanov hameleona...Ot fizkulturnik s maluk panelen apartament.......sega e multimilioner! Meni jena si..za po mlada! Nakupi apartamenti.....po moreto...Sofia....A naroda tune v mizeriya! Day na prostaka vlast....i mu gleday seira...Muka..muka!
178
1
 
7
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
Cvetanov..Gn.7 Apartamenta ...Nonova...i vsochki kato tebe ste razboynitci! ..Izpolzvate vlastta i vliyanueto si za familno obogotyavane! ...Naroda shte vi zapomni i pogrebe kato hayduti
177
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛА НА ЩЪРКЕЛА, КВО СТАНА С ВАШИЯ ЖИВКО МАРТИНОВ
176
13
 
8
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
175
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво ГЕРБ!Ти си един от лошия матрял, както се изрази тиквата един от 80%.А че този на снимката и цялата хунта от ГЕРБ, и всички другари и другарки от БСП са за затвора спор няма.Нали така бе господин тролчик от ГЕРБ.
174
27
 
4
 
! Отговори
Браво ГЕРБ! преди 5 години
Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!
173
14
 
7
 
! Отговори
При БКП само фалити преди 5 години
БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.
172
12
 
9
 
! Отговори
До 189 преди 5 години
"Ако имах такава мутра веднага щях да се обеся!" Ами обеси се. Едно зло по-малко за България!!!
171
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижда треската в чуждото око, но не и гредата в своето...
170
4
 
14
 
! Отговори
ined преди 5 години
Гущеров да внимава Цв.Цветанов да не му скъса опашлето
169
4
 
25
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
присмял се хърбел на щърбела ти кога забрави суджукгейт и всички други от вашите маскари дето се потулват със скоростта на светлинатаедин дол дренки сте тук въпроса е кога и кой ще поведе хорото към затвора
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
(Не)работещият социализъм: Финтовете на НРБ и хората ( СТАТИЯ ОТ ДНЕС БГ НА ПРЕДНАТА СТРАНИЦА)Лишен от средства за производство и самостоятелна стопанска инициатива, отделният гражданин на НРБ няма как да запази своето лично пространство от агресията на натрапената му идеология. Той е принуден да се живее по правилата на стадото ("колектива"), предвождано от пастира комунистическата номенклатура. Чета и след това гледам ТАЗИ статия и снимка тук и разбирам че България не е излязла от лошия комунизъм . Чакал номенклатурника Цветан да разбере от службите колко е свързан Очите с БС
167
15
 
2
 
! Отговори
преди 5 години
Голям !!! Мачкай момче
166
2
 
14
 
! Отговори
24/7 преди 5 години
Хахаха.. този "мислител" Цецерон пак не е в час. Гущерът, за който говори, си къса опашката за да спаси себе си, а не за да се промени, точно както прави всяка партия у нашенско.
165
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според Соджука България вече е Швейцария на Балканите.Така че слушайте какво ви казва Вожда.
164
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Абсолютен фактЦветанов не е осъден на три инстанции, не лъжи червен ***!
163
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички до един сте от едно котило.ГРОБ,БСП-никаква разлика.
162
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Припомняме:КТБ беше фалирана в един гараж край София ! / Справка Мин. Предателя /Обещанието че Тиквата ще върне откраднатите 4 милиарда не е изпълнил !Орешарски не е откраднал нито лев !--------КТБ фалира при вашето управление на БСП начело с Орешарски през 2013 г., то ни струваше 3,5 млрд лв!