Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова

Нинова прилага двойни стандарти, настоя Цветан Цветанов
Обновена: 5 авг 2018 17:23 | 5 авг 2018 17:21,
233
Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова
Снимка: БТА

Да се надяваме, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, написа лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във Facebook в отговор на червената шефка Корнелия Нинова.

"Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо "Очите" зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент", пише Цветанов.

Още по темата

"Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова лиспваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд "необходимо правосъдие" отново "чухме" оглушителното мълчание на Корнелия Нинова?", пита от социалната мрежа зам.-председателят на ГЕРБ.

Той настоява, че Нинова не е реагирала и когато депутатът Таско Ерменков "си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим".

"Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова "Визия за България", е нужно да имаш "очи", за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!", завършва Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГЕРБ не общува с мафиоти,защото самите те са мафиоти.Някакси е извратено до общуваш със себе си и да си говориш сам.
140
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До extremistТова са пълни глупости, които пишеш. При вас с Орешарски хазната олекна с 3,5 млрд лв след фалита на КТБ. И ГЕРБ не управлява от 10 години, а само от 6, 5 години!
139
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-хаЦветанов не е осъден на три инстанции, не лъжи червен ***, цялата ви постановка срещу него се провали!
138
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ли ходи на среща на мозъчните тръстове.Та се сещам за един вид спортно бягане-лек св-нски тръст.
137
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Рино РейнсГЕРБ не общуват с мафиоти като очите за разлика от вас от БСП, защо да ги арестуват?
136
9
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Всеизвестен факт е, че БСП-арите направиха всичко възможно да компрометират и подронят авторитета на Цветан Цветанов използвайки целия си арсенал от пропагандни оръжия... - но за техен ужас Цветанов оцеля и излезе от положението по-силен отвсякога...
135
0
 
10
 
! Отговори
Поклон пред Радой преди 5 години
И КОЙ *** ми цвъка минуси?Та аз САМО се възхищавам от перото на Радой!Шестте апартамента ли ми цвъка?Суджука ли ми цвъка?Май цялата тайфа на куп е!
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народният съд.... - ама съд!Щото има и друг начин, който действа в джунглата, в каквато ни превръщат!
133
10
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Цветанов е истински ДЪРЖАВНИК... - затова е трън в очите на каскетите...
132
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Осъдения на 3(три) инстанции престъпник Цветанов(като последната отмени вече взетото си решение след изборната победа на ГЕРБ) коментира други престъпници...Да се смееш ли,да плачеш ли...
131
1
 
14
 
! Отговори
Рино Рейнс преди 5 години
Паляците на ГЕРБ кога ще ги арестуваме???
130
1
 
16
 
! Отговори
Герб преди 5 години
Коя ли ще е следващата партия на Цветан Цветанов ? Сигурно е бил член на БКП-то, сега на Герб, а в бъдеще може и на БСП-то. Да си подава молбата до Нинова. Тя ще му я приеме. Смешни и жалки сте, всичките политици в страната.
129
1
 
21
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ЦВЪКО, Я ДА ОБЯСНИШ БАТЪОВАТАЩО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ОТКАК ГРАБ УПРАВЛЯВА ОТ ХАЗНАТА СА ИЗТОЧЕНИ 5 800 000 000 ДДС.....ДА НЕ ЗАБРАИШ ДА КАЖЕШ КЪДЕ СА ПАРИТЕ , ДА НЕ СЕ НАЛАГА ПАК ДА ПИТАМ
128
1
 
11
 
! Отговори
Анономен преди 5 години
Политицине просто нямат чуство за срам. Този нали го осъдиха, като какъв съветва ? Може да дава акъл само на съпартииците си от Герб, при това, ако има повече от тях.
127
1
 
15
 
! Отговори
Цецо Брокера преди 5 години
Когато паднете от власт ще бъдеш раследван по обстойно за тези 6 апартамента искам да те видя с пранги като Иванчева голям кеф ще е.
126
1
 
22
 
! Отговори
Ти си преди 5 години
Гущерът това си ти цвъкльо.
125
1
 
17
 
! Отговори
Каква опашка? преди 5 години
Тя ламята управлява страната и става все по дебела и трябва да и се отреже главата а не опашката...
124
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Появи се Цецо и разцъфна любовта народна! Няма нужда от социология!
123
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ няма честни хора! Факт!!
122
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИ ТОЙ РАДОЙ СИ БЕШЕ КОМУНИСТ ДО ПОСЛЕДНО!И БОЙКО ОЩЕ СИ Е КОМУНИСТ-БУДИСТ.