Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова

Нинова прилага двойни стандарти, настоя Цветан Цветанов
Обновена: 5 авг 2018 17:23 | 5 авг 2018 17:21,
233
Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова
Снимка: БТА

Да се надяваме, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, написа лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във Facebook в отговор на червената шефка Корнелия Нинова.

"Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо "Очите" зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент", пише Цветанов.

Още по темата

"Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова лиспваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд "необходимо правосъдие" отново "чухме" оглушителното мълчание на Корнелия Нинова?", пита от социалната мрежа зам.-председателят на ГЕРБ.

Той настоява, че Нинова не е реагирала и когато депутатът Таско Ерменков "си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим".

"Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова "Визия за България", е нужно да имаш "очи", за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!", завършва Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото политиката е мръсотия, защото това е борба за власт, без морал, просто алчност. Но проблема, че българина така и не разбира, че колкото повече власт дава на политиците толкова повече потъва България и самия той.
120
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** да каже как от колата на същия тоя Б. Бенчев "изчезна" прословутото тефтерче на Златанов на път към прокуратурата. Там имаше доста интересни инициали на: ББ, ЦЦ, ИФ, кой да се "удари", на кой да се "даде"... Ще излезе, че е твой човек, работил към ДС като графолог. Изчезва важно веществено доказателство и всичко е "пито-платено". Няма доказателства, няма съд, няма присъда. ГЕРБоуха работа!
119
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
edin prestapnik oble4en s vlast.
118
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И КАКВО СТАНА С РАЗСЛЕДВАНЕТО НА МАНОЛ ГЕНОВ? ВАШАТА ПРОКУРАТУРА МЪЛЧИ ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА!КАКВО СТАНА С "ОКТОПОДА", за който бългщарския народ плати 1,2 милиона обезщетение, присъдено от Страсбург.Цветанов да замълчи, защото устата му мирише на суджуци.
117
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бсп също са за разстрел, но несправедливостта и щавенето на обикновените хора достигнаха своя връх при Герб!
116
1
 
28
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.физкултурник-акушеров,ти кога ще си откъснеш опашката,нинова,ще бъде след тебе.
115
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха, гербав ***!Пробвай да си направиш ТИ фирма и да зависи всичко от теб!Става само, ако старателно лижeш гербавите зaдници и дебело се отчиташ на правилните хора!Иначе внезапно НАП открива, колко грешно си водил счетоводството си, а ако си много отворен ти намират и подкуп в колата и те поема специализирания "съд" на гербавата мафия!
114
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
CECO KRADECO DA NE DAVA AKAL A DA SPRE DA KRADE
113
2
 
16
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
И слепеца прогледна и слепеца прозря, че " ПАРТИЙНИТЕ " другари / подчертавам " ПАРТИЙНИТЕ " ДРУГАРИ, а не комунистите / се подготвиха за тъй наречената демокрация.ДС внедри във всички групировки свои хора. Парите се раздадоха.И Иван Костов ОПРАВДА доверието: поведе СДС към разграбване на България.ПРАВОИМАЩИТЕ ПАК СА ПРАВОИМАЩИ!Ще кажете: Да, ама сега ГЕРБ управлява.Е, затова става дума.А баламур*ниците вирят двата пръста и грачат: Който не скача е комунист!ХА - ХА - ХА ......
112
14
 
9
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
111
1
 
24
 
! Отговори
Поклон пред Радой преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.
110
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рептилите от Герб окрадоха всичко от сиромасите! За годините, в които управляват цените, глобите, новите данъци, такси, сини и зелени зони, налози и всевъзможен рекет нарастнаха с пъти! ЧСИ тата преживяват невиждан разцвет! България уверено крачи по начертаното от тях "евроатлантическо" бъдеще под одобрителните погледи на брюкселските и задокеански "началници"! Краят е близо!
109
0
 
21
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 5 години
Суджуците проговарят
108
5
 
11
 
! Отговори
До 94 преди 5 години
"ОСТАВИ ГУЩЕРА И ОПРАВИ ЗАПЛАТИТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИДИШ ЕДНА ОПАШКА ИНАЧЕ" Обърни се висока заплата към БКП/БСП. Те притежават всичко в BG и те са работодателите. Бизнесът е при тях. Нали докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, вдигнаха заплатите - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Какво искаш още? Ако си с високо образование, умен и работлив, най-добре си направи фирма. Така няма да си зависим от никой и каквото си изработиш, ще си е твое. Заплатата ти ще зависи от теб.
107
4
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 години
тия с комунисти с кинти си ги искаме в герб...
106
0
 
15
 
! Отговори
tangra преди 5 години
Още една поръчкова акция на ФЕРБ. Защо ли си прилича с акцията в Младост ? Само че този път се забъркват там където има много интереси, пари и сила.Да видим какви последствия ще има. Несебър е най-богатата община. Разчистването на бизнес териториите винаги е с кръв.
105
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа и унищожаване на бъдещето на децата ни!
104
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Орешарски е виновен бе.ГЕРБ не управляват от 10 години и не покровителствата крадците и престъпниците.
103
14
 
5
 
! Отговори
БСП/БКП са мафията преди 5 години
Мафията в България е БКП/БСП. За да се отървем от нея всички заедно трябва да се борят, без компромиси. Спрете да гласувате за тях. Те са работодателите в България, даващи най-ниските заплати в ЕС. Те са хотелиерите, рентиерите, те държат завденията и всичко останало. Пипалата им са навсякъде. За да ги махнем трябва усилия от всички - не гласувайте за тях, не работете за тях, образовайте се и си направете собствен независим бизнес. Така тази мафиотска система няма да има храна и ще се срути
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е най-умният сред българите.Непосредствено след него се нарежда другият титан на мисълта - оня със запретнатите ръкави от Банкя, дето прилича и говори като неандерталец.