Нинова настоя: Бенчев – аут от общинския съвет. Незабавно!

Той е ярък пример за модела на прехода, настоя червената лидерка
Обновена: 5 авг 2018 17:17 | 5 авг 2018 15:48,
252
Нинова настоя: Бенчев – аут от общинския съвет. Незабавно!
Снимка: Булфото, архив

Димитър Желязков е заловен в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат на ДПС. Логично се очаква реакция от нас, въпреки че Бенчев не е член на партията. Това написа във Facebook Корнелия Нинова - председател на БСП, по повод задържането на общинският съветник от Бургас Бенчо Бенчев.

"Поисках информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в наша листа преди години. И заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията, пише Нинова.

Още по темата

Тя настоява, че е отхвърлила тези препоръки и настоява: Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на гр. Бургас.

По думите ѝ този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари.

"Той е ярък пример за модела на прехода. И не е единствен в страната. И не само, че няма да послушам съветите - да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край", подчертава още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
7
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Хайде холан!: Какви "комунистически бойни отряди" бълнуваш. Митьо Очите е най-обикновен бандюга от тези, които се пръкнаха по време на прехода. Не е с нещо по-различен от Трактора и Пашата, старите приятели на Бойко от мутренското му минало.
187
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТО: Това ли разбра? А кой е председател на общинския съвет в Бургас, кой е кмет на Несебър - те нямат ли нищо общо с Димитър Желязков (т.н. Митьо Очите). Не ми се вярва.До Антон: Ракова структура са ГЕРБ, но се покриват един друг. А този поне ще го махнат.
186
2
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Какво се оказа?Че общинарите-мафиоти са от БСП?
185
1
 
18
 
! Отговори
Антон преди 5 години
БСП и ДПС са ракови структури с метастази по цялата ни родина - от такива като тях живота в красива България е беден и лош! Те са най- безжалостните капиталисти! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Нинова и РАЗТУРВАНЕ на цялата престъпна Партия! Забрана на НЕЗАКОННАТА НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА партия ДПС!
184
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП СВЪРЗАНО С РЕКЕТ- О НЕ
183
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП ДА ИМА НЕЩО ОБЩО С КРАЖБА НА МАНДРИ- О НЕ
182
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО ГА БСП ЩЕ ВОДИ ПАРТИЗАНСКИ ВОЙНИ- О НЕ
181
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СИГА РАЗБРАХА ВСИЧКИ БАЯ ВИ ГЕНЧУ КАК СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА И КАК СИ Е КУПИЛ РОЛСА- СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА И ТАКИВА ОКАТИ БЕНЧОВЦИ СА СИНОНИМ НА ВСИЧКИ МОИЛИОНЕРИ- ДА СИ МИЛИОНЕР НЕ Е ПРЕСТЪПНО, НО ДА СИ ЗАБОГАТЯЛ ЗА 40 ДНИ КОГАТО 1 ДОЛАР Е 3000 ЛВ А СРЕДНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА Е 5 ДОЛАРА- А ТОЙ И ПОДОБНИ МИЛИОНЕРИ КОЙ ЗА 40 ДНИ КОИ ЗА ПО МАЛКО- ГНУСНИ СТЕ ВСИЧКИ ДЕТО УНИЩОЖИХТЕ БЕДЕЩЕТО НА НАРОДА СИ. БУЛЯ ВИ ОТ СЕЛО КРУШОВИЦА РЕЧЕ БЕНЧО ВЪН ОТ БСП АМА ПАРИТЕ ТИ НЕ МИРИШАТ.
180
2
 
14
 
! Отговори
Хайде холан! преди 5 години
Виж кво ***,селянко ***, Очите е тартор на комунистическите бойни отряди,които сте активзирали ,за да вземете властта. Не знам защо не си окошарена и ти,конярке.
179
1
 
21
 
! Отговори
Червени боклууци преди 5 години
Червени Бенчевци на всеки километър - от Бургас до другия край на България!
178
1
 
19
 
! Отговори
ист преди 5 години
Нинова, не се лишавай от приятеля си . Бил в банда, бил такъв онакъв. И ти и цялата ви партия сте като него.
177
2
 
20
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
176
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нашите момчета",или мутрите ги създаде "сивият генерал"от БКП/БСП.Те са все още сред социалистите,които се гордеят със стогодишната история на партията си,сиреч,с погромите на комунистите преди 1944 и тези на мутрите след 1989.
175
1
 
14
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Нормално! ....Нали някой бе казал :"тая власт с кръв я вземаме и с кръв ще я дадем!" А га яде кюфтета не рева !И какво общо има прехода ?
174
1
 
14
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
173
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен175 Сам не си вярвяш,как може да сравяваш кохортата от милионери,че има с милиард,от червенат глутница,започнали да крадат още преди 10 ноември 1989 година?
172
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нима?Сега ли го разкрихте,ами Бенчев финансира БСП от годиин.Мутрите-рекетьори и биячи"правят "бизнес по този начин,те са запазена марка на БКП/БСП.
171
4
 
21
 
! Отговори
До 155 преди 5 години
"Борисов или се справя с мафията.................или подава оставка!!!" Ти луд ли си? Мафията е БКП/БСП. Спрете да гласувате за тях. Те са работодателите в България, даващи най-ниските заплати в ЕС. Те са хотелиерите, рентиерите, те държат завденията и всичко останало. Пипалата им са навсякъде. За да ги махнем трябва усилия от всички - не гласувайте за тях, не работете за тях, образовайте се и си направете собствен независим бизнес. Така тази мафиотска система няма да има храна и ще се срути
170
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Бончо от БСП с 3-те ролс-ройса е бедняк в сравнение с Христо Бисеров от ДПС или с Цецо Цветанов от ГЕРБ!!!
169
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ управлява тая територия 10 години...................накрая Нинова и БСП са виновни................за психиатрията сте, мисля аз!!!