България в еврозоната? Кой ще ни вземе със ?170 пенсия!

През последните години външният ни дълг е скочил двойно
155
България в еврозоната? Кой ще ни вземе със ?170 пенсия!
Снимка: Булфото, архив

Според бившия служебен премиер Стефан Софиянски ЕС предпочита влизането ни в еврозоната да се забави. Той смята, че това ще бъде полезно и за българите.

Още по темата

"Тези хора знаят, че със слабите темпове на развитие, България си лепна етикета "най-бедна държава". Със 170 евро пенсия кой ще те приеме в еврозоната?", попита той.

Според него изказванията премиера Бойко Борисов по отношение на финансовата политика на страната, са популистки.

Той посочи, че през последните години външният дълг на страната ни се е увеличил двойно.

"Безспорно дългът е нисък на фона на останалите европейски държави, но проблемът е, че тези пари изчезват без да се вложат в адекватен икономически растеж", настоя политикът пред bTV.

Софиянски разкритикува правителството като го обвини, че не може да създаде добра среда за бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И със 170 ще ни приемат стига ей такива като този и завряния зет са в централния или в новопостроения затвор.
85
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е важно дали е Софиянски --- вие не гледате какво казва ,гледате кой то казва ,димек Софиянски щом казва че пенсиите са по 170 евро значи не е вярно и пенсиите в България са 600 евро и са п о - големи от на гърците....Сакън някой да не затъмни вашия ВОЖД СЛЪНЦЕ...Вашият вожд слънце управлява с максимум 25% от гласовете на всички българи или най-просто казано с почти гласовете на цялата от него назначена администрация и работещи с дър.поръчки и др.келипирджии....
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ноого плавен преход!
83
2
 
22
 
! Отговори
видов ден ще има преди 5 години
Съжалявам ,но Боико и компания не можаха да разберат че освен тях ,хората които ги охраняват ,хората които се грижат за здравето им лично ,прокурори и банкери има и едни хора който се наричат обикновени работници и обикновени селяни за мен това са хората които произвеждат и хранят прежде описаните ,,, е точно за тях няма ни пари ни живот в Бг. те не са АЙТИ-специалисти те са обикновените ,,пчелички ,, заедно с хиляди ЕТ. мъчещи се да извадят някои лев но съдирани от държавата....
82
0
 
31
 
! Отговори
Зоро преди 5 години
КАКВИ 170евро това е много повече от РЕАЛНОТО КОЕТО ДАВА НОИ НО РОБИТЕ СИ. СКОРО РАЗГОВАРЯХ С ПЕНСИОНЕР НА 64г. който се пенсионирал с 200лева пенсия при трудов стаж 40 г. ТАКА ЧЕ НАМАЛЕТЕ НАПИСАНОТО от 170 НА 100евро
81
2
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Софиянски като всеки бизнесмен взема кредите с които "върти" бизнеса! Забавянето на еврозоната и свалянето на валутния борд са негова МЕЧТА! Ще настъпи инфлация ще се обезцени лева и той от милионер, набързо ще стане милиардер и няма да прати НИЩО!
80
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха, че те тия с 170 евро пенсия ги броят за баровци, повечето вземат до 100 евро. Управляващите нямат никаква представа за действителността, те гледат само едни хартийки.
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софиянски, пазаруваш ли в софийските хали или там само продаваш?
78
3
 
16
 
! Отговори
1 преди 5 години
Товарищи,не страхуйте се,слънцето вчера каза ,до края на мандата му,доходите на българи,турци,роми арменци,евреи,власи,каракачани,помаци,ще се вдигнат с 50%.Така че преспокойно,ще влезем,от въд Еврозоната,не в зоната.,а в рая.
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кави ги мислехме, каква стана!
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв фон като дълговете се изчисляват процентно на БВП в основа как стокообмен в крайни бруто реализирани цени с надеждата за година от ред други икономически показатели при необходими спешни условия да бъде възвърнато това кредитиране,а там те са известни как НВП за година и годините с възможностите и переспективноста на видовете производства с рисковете по пазарите и конкурентни ситуации със запасите в измерения натурални и финансови единици,прогнози и очаквания спрямо събираемост и харчения.
75
3
 
18
 
! Отговори
vmz преди 5 години
До Софиянски:Много е важно кой говори. От устата на Софиянски, идеята за борба с корупцията е компрометирана. Това е и целта: Коръмпетата да са водачи и говорители на борбата с корупцията.
74
9
 
15
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Стефчо,*** до печатницата и действай печатай и раздавай мъни ,на когото искаш!Май си икономист ,като Гечев ,от Утре Носи Съответната Сума!(УНСС)
73
14
 
25
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Може да е крадец, далаверджия, да е направил паметник на Алиса, срещу ЦУМ , но е ХИЛЯДИ ПЪТИ ПРАВ!!! Гледах интервюто му сутринта....
72
4
 
39
 
! Отговори
22 преди 5 години
106 евро , а не 170 евро е минималната пенсия за трудов стаж и възраст в момента. 64 ЕВРО разлика.
71
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България има заплати 170 Eвро , чистите на минималната заплата са толкова. 510 лв. са чисто около 380 лв. Пенсииите на мнозинството българи са много по-малки дори.
70
3
 
56
 
! Отговори
Софиянски: преди 5 години
Връзката на политиците с мафията пречи на икономическото развитие на България.
69
6
 
36
 
! Отговори
Бончо преди 5 години
Поредният манипулатор.Не им се иска на милиардерите по-голям контрол, да няма пак КТБ и т.н.Проблемът е негодната политическа класа и липсата на приложено правосъдие - навсякъде.
68
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изберете - "А" Софиянски си плаща за да е в центъра на медиите по всякакви въпроси."Б" Медиите плащат на центъра за всякакви въпроси защото е на Софиянски.
67
7
 
21
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Ot takiva klato Stefan Sifianskiy pensijte sa 170 Euro.Che , sega i akal dava...