Дежавю в BG? Връщат ли се мутренските времена...

И членството ни в ЕС не промени нравите ни, отсече Румен Христов
Обновена: 6 авг 2018 21:52 | 6 авг 2018 21:09, Петя Славова
71

Близо 29 години от началото на прехода си задаваме въпроса - връщаме ли се в мутренските времена?

"Случващото се в момента в България е дежавю. Дори членството на страната ни в Европейския съюз като че ли не успя да промени кой знае колко ситуацията", отсече лидерът на СДС Румен Христов в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата

Коментарът му идва в контекста на разбитата в началото на август банда за рекет, финанскови злоупотреби, палежи и други престъпления. 9 души вече са зад решетките. Не е изключено техният брой да се увеличи. За лидер на престъпната група е сочен Митьо Очите. В момента той е в ареста в Истанбул и се очаква да бъде екстрадиран, за да се изправи отново пред българското правосъдие.

"Страната ни "поизпра" имиджа си, но отново ставаме свидетели на безброй възможности да се изкарват пари по лесния начин. Това в никакъв случай не е добре за едно общество, което е член на ЕС", допълни Христов.

Пред Bulgaria ON AIR той каза още, че България се нуждае от реформи в съдебната власт. По думите му тя трябвало да бъде много по-строга и да взема решения, които до голяма степен липсвали към днешна дата.

А във връзка със случващото се в редиците на СДС, председателят на партията посочи, че оттук нататък ще се борят за спечелване на доверието на избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
TA NIE OT90-TE DO DNES SME V MUTRENSKI VREMENA.KOI E TOJA,DETO SE PRAVI ,4E NE ZNAE?
58
1
 
7
 
! Отговори
МУНЧО преди 5 години
До Анонимен: ОТКАКТО ГИ СЪЗДАДОХА БРАТОВЧЕДИТЕ НА ГЕРБ ,С КОИТО И СЕГА УПРАВЛЯВАТ / ЗА СДС СТАВА ВЪПРОС/.
57
2
 
10
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 5 години
ГОСПОДИНЕ ,ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХТЕ ВИЕ ,ОТ СДС ,НЯМА ОПРАВИЯ ! РАЗСИПАХТЕ ДЪРЖАВНОСТТА СЛЕД 1989 Г. И СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА ВОДА НЕНАПИТА. НЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ , АМИ И В КОСМОСА ДА ИЗЛЕТИМ / ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА / ПАК НЯМА ОПРАВИЯ. СЕГА ПАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЛИКВИДАЦИЯТА ,ЗАЕДНО С ГЕРБ. ЗАЩОТО СТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ,БЕЗ ДА ИМАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА.
56
0
 
16
 
! Отговори
Боил преди 5 години
Добре, че са комшиите - иначе кьопавите молиционери щяха да се оправдават надтлго и нашироко, а Бойко да гледа "лошо", какти стана с братя Галеви, Кела, Брендо и т.н. и т.н.
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пари по лесния начин...Боже колко наивен е тоя Щял са се бори за избирателите Махнете го тоя да не се излага горкия
54
7
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
ами питайте бкп (бсп)! сдс вече е извън играта.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анатоли 73 преди 5 години
На теория сте добри дървени философчета
52
2
 
17
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 5 години
тоз сме***шко кво се прави че не знае че ВИС финансираха СДС още 97ма ....публична тайна е че Самковеца беше човек на Костови и Гнома в контрабандните канали ...кво се правят че не знаят ....
51
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема такива работи, сега е много по-силно заровен октопода, отколкото беше през 1991-1997г.! Тогава ги избиха като мръсни котета - и Крушата, и Мечката, и Главния, и брат му, и Главестия, и Поли Пантев, и дори Карамански, който стоеше малко по-настрана, но и това не го спаси! Сегашните рекетьори са директно назначени от премиера и министерствата и не им пука от никой и нищо!!! Недосегаеми един вид!
50
1
 
17
 
! Отговори
Айтос преди 5 години
Говори де, че Очите е пипнал на Йоско мерцедеса, та затуй станал тоз сакатлък.
49
0
 
19
 
! Отговори
оставащ преди 5 години
Тея турците как можаха точно по средата на сезона да вземат да арестуват човекът на властта.Сега колко ли рекет по морето ще остане несъбран,еййй ама изобщо не се съобразяват тези отвъд южната ни граница.
48
0
 
26
 
! Отговори
Дундер преди 5 години
Колкото и внимателно да прочетох публикацията ви, така и не открих нито една причина да я публикувате... абсолютно нищо не се научава от нея. Пълен ***
47
0
 
6
 
! Отговори
До 58 преди 5 години
Въпросът е в процента престъпност. Има държави с висок процент вол и и свободни престъпници, като у нас, а има и такива с нисък процент, като у някои по уредени държави. Моля. Пак заповядай.
46
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявайте може ли да ми посочите 1 държава, където Няма наркотици или престъпност в Европа :)))) Мерси.
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партийната мафия се е окопала за дълго лапане!Но времето ще изяде децата си.Скоро стройната партизанско-партийна мафиотска структурка ще изяде каквото може, а децата им ще се разбягат по чужбина.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафиоти като по филмите реално не съществуват,всички те реално са държавни служители или ако вие по-удобно го разбирайте"назначени за мафиоти"или"мафиоти на каишка".
43
2
 
19
 
! Отговори
Експерт преди 5 години
Помни ли някой,какво рече един титан на мисълта миналата година ...Бой за парко място ...И стовари цялата държавна машина...Върху стрелците...А дали бяха виновни те?!Или просто си бранеха живота...Не,че и те са цветета за мирисане...
42
0
 
13
 
! Отговори
имигрант преди 5 години
браво 50 те никога не са си тръгвали,И,постоянно служат на правителствата.А защо,И кой ги създаде,да отговори лицето от снимката.
41
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутра не се става,това е назначение ,така че между Очите и Боко Тиквата няма разлика.
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дежавю в BG? Връщат ли се мутренските времена... Не, не се връщат, те никога не са си отивали. На Слънчев бряг всичко живо плаща, за да съществува, само дето не са искали още рекет и от туристити, затова , че идват да почиват!