БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!

Партията реагирала изключително бързо, хвали се Деница Златева
8 авг 2018 10:15,
74
БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общинските съветници от БСП в Бургас изключиха Бенчо Бенчев от редиците си след задържането му в Турция, при което беше арестуван и Димитър Желязков. Заместник-председателят на левицата Деница Златева обяви, че партията е реагирала изключително бързо, а фокусът от ареста на Митьо Очите се измества върху общинския съветник от Бургас. Златева припомни, че фирми на Желязков печелят обществени поръчки, въпреки че той е бил следен от дълго време.

Според нея изборът на Бенчев за заместник-председател на местния парламент е отговорност на организацията на БСП в Бургас.

Още по темата

"Мога да ви гарантирам, че личности като него няма да намерят място в листите за общински съветници", заяви Златева в студиото на "България сутрин". По думите ѝ ръководството на партията ще внимава за това при следващите местни избори.

Тя коментира и информацията дали и колко пари е давал Бенчо Бенчев на БСП. Деница Златева настоя, че левицата се издържа само от държавната субсидия, а финансиране от бизнесмена няма.

"БСП се финансира само по законовите начини. Това е чрез субсидия, която благодарение на добрия резултат на парламентарните избори е достатъчно висока. БСП тегли заеми, за да финансира предизборната си кампания", категорична беше Златева пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на левицата настоя, че именно благодарение на приетия закон по време на тяхното последно управление, който регламентира финансирането на партиите чрез субсидии, е изкарало на светло начинът, по който влизат парите в касите на политическите сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кагато му прибираха парите всичко бе наред, сега ореваха света, че не бил техен.
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отдавна трябваше да са извън закона и в затвора.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Времето на Идеологиите свърши.За добро или зло - но е факт!Днес света се намира по пълния контрол на наднационалните мега-корпорации и глобалния финансов елит (топ банкерите).СловоБлудието с което ни промиват мозъците от напълно контролируемите мас медии за демокрация, свобода на словото, на бизнеса, на изкуството и културата са за наивници.Ние сме толкова "свободни", колкото ни позволят!Предстои ни глобална чистка, а мотото под което ще бъде проведена е без значение, важен е резултата!
40
0
 
19
 
! Отговори
Кирето от БСП-то преди 5 години
Месечинке,стига ги омайва,че ще се сетят пак за куфарчетата с марки и ще ме почнат!
39
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП обеща чистка.Аре ве! Честна пионерска! Никакви черни каси! Само куфарчета!
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 158Остана и себе си да очисти като настоящ собственик на Техноимпексимпорт.
37
3
 
11
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 32, 35 и разни други подобни червени анонимници. Абсолютни глуппости сте написали. От злоба, че ви спукаха един от мафиотските червени мазоли. Стига с този изтъркан номер "А вие защо биете ***?", жалки сте.
36
21
 
4
 
! Отговори
158 преди 5 години
Корнелия поизчисти олигарсите, ако направи и тази чистка, другите избори може и да бие гербавите.. Аз лично и желая успех. В момента са най-малкото зло в парламента. Разполагат и с много по-качествени хора, щото то аман от калинки. Ама дъртите социалисти как я плюят тези днии.. настъпва по мазола. Куражлийка е.
35
1
 
14
 
! Отговори
месара преди 5 години
само така, чистка трябва, всички бсп милионери в ндк на другарски съд, и после разстрел в тунела! въпроса обаче е, от кои да се започне, от горе на долу, или от долу на горе!
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами сега кой ще плаща кебапчетата на Бузлуджа и Копринка?
33
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБСП взеха властта,те имаха стотици хиляди гласове повече от ГЕРБ,но изборите отново баха фалшифицирани,а Нинова даде крачка назад,незнайно защо.Ако Нинова не защити хората си от БСП,по-добре да си ходи!Че гербаджиите побесняха,когато ген.Радев спечели.Такава злоба.
32
2
 
31
 
! Отговори
Чистач преди 5 години
Ако почнат да чистят в БСП ,няма да сотанат хора там - всичкото комунист е милионер и далавераджия. Това са разрушителите на България.
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП видяха че с практиките които имат от 30 години няма да се докопат скоро до властта и взеха да се правят на честни и мислещи за народа, обаче едва ли ще им се върже някой в повече от това ,което вече имат като подкрепа...
30
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И БСП не са цвете,но са 1000 пъти за предпочитане пред ГЕРБ,които тотално разсипаха страната,управляват чрез насилие,страх и тотална диктатура.И сме се превърнали в концлагер,вместо държава.Бяхме държава,а сега сме беззащитно племе.
29
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Шопо По-добре климакс , отколкото като Баце все да е в цикъл, незадоволен и все някой да му е крив за нещо, но никога той самия.
28
1
 
15
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 5 години
По-надолу колегата изброил: "Ами Гергов, Гущеров, Златев, Манджуков, Инджов, Гуцанов, К.Добрев, В.Арабаджиев, А.Райчев, Цеко Минев ,Дионисиев,Банев Р.Овч. и още знайни и незнайни милионери ..." Мила комсомолке, Дени, бе спри се!! От малка си започнала да лъжеш! Нали трябва да закриете Партията за да няма олигарси и богаташи с криминално минало. Просто не става - до следващия гаф.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е всеки който е арестуван се разболява от много болести и съда ги освобождава тържествено с почедти нищо че има и един куп оръжия да и жив и здрав българския съд и слапаното правосъдие
26
16
 
5
 
! Отговори
???????? преди 5 години
КАКВО СТАВА С ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОЧУДИХА СЕ КАКВИ НОМЕРА ДА СКРОЯТ НА БСП САМО ЗА ДА НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ ТЯХ ВСИЧКО Е ОТ СТРАХ ЧЕ БСП КОРНЕЛИЯ ИМ Е ЛЮБИМКА - АЗ ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ КОИТО СА АРЕНДАТОРИ И СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЩЕ ВИДИТЕ МНОООГО ПО ГОЛЕМИ ЖИЛИЩА И КОЛИ УСТРОЕНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО КАКТО СЕ КАЗВА
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да почнат от корнито и Кирчо добрев
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бсп - ояли се олигарси мислят за народа...