БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!

Партията реагирала изключително бързо, хвали се Деница Златева
8 авг 2018 10:15,
74
БСП обеща чистка: Няма да допуснат Бенчев 2 сред редиците!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общинските съветници от БСП в Бургас изключиха Бенчо Бенчев от редиците си след задържането му в Турция, при което беше арестуван и Димитър Желязков. Заместник-председателят на левицата Деница Златева обяви, че партията е реагирала изключително бързо, а фокусът от ареста на Митьо Очите се измества върху общинския съветник от Бургас. Златева припомни, че фирми на Желязков печелят обществени поръчки, въпреки че той е бил следен от дълго време.

Според нея изборът на Бенчев за заместник-председател на местния парламент е отговорност на организацията на БСП в Бургас.

Още по темата

"Мога да ви гарантирам, че личности като него няма да намерят място в листите за общински съветници", заяви Златева в студиото на "България сутрин". По думите ѝ ръководството на партията ще внимава за това при следващите местни избори.

Тя коментира и информацията дали и колко пари е давал Бенчо Бенчев на БСП. Деница Златева настоя, че левицата се издържа само от държавната субсидия, а финансиране от бизнесмена няма.

"БСП се финансира само по законовите начини. Това е чрез субсидия, която благодарение на добрия резултат на парламентарните избори е достатъчно висока. БСП тегли заеми, за да финансира предизборната си кампания", категорична беше Златева пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на левицата настоя, че именно благодарение на приетия закон по време на тяхното последно управление, който регламентира финансирането на партиите чрез субсидии, е изкарало на светло начинът, по който влизат парите в касите на политическите сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
6
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 5 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До стар комунистАми що не се обяви как се финансира герб-нещо не ти се говори за бсп-то ли? Където и да се завъртиш все бсп+дпс крадци излизат. Факт.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарката Златева се е очупила покрай другарката *** - *** с какво разбиране лъже само!
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Така еБСП се провали, а иначе водят борба с корупцията.Киро Добрев е един от най-изявените борци против корупцията. Горе-долу от времето на югоембаргото, когато го хванаха на сръбската граница с куфар с пари :)
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарко Златева,как можахте да допуснете Кирчо Добрев да се напие като казак и да цъфне по ТВ? За капак взе, че се аргаса в стената на излизане :))))
58
0
 
4
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
Това че са реагирали " изключително бързо" с нищо не променя фактите и общата картинка на срастване на политиката с мафията.
57
0
 
6
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Нинова да започне чистката от себе си.Всички са такива.Освем богаташи искат да имат и власт.БСП се провали, а иначе водят борба с корупцията.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два пъти я блъска такси и не разбра, че трябва да се откаже! Добре, че синът и е далеч, защото те имат интересни методи за въздействие! Минусите да се сетят за едни президенти! То поне да я подкрепя някой и да има смисъл да рискува!?
55
2
 
7
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
54
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма почтеност в тази *** игра! Властта мачка политическия си враг с добре скроен и изпълнен трик! Хем ги дискредитират, хем лишават от пари за избори! А герберските Бенчовци са 1000 пъти повечеи хазната е тяхна.
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи, че няма да допуснат Бенчев 2? Цялата им парламентарна група, ръководството, общински съветници са милионер до милионер.
52
7
 
3
 
! Отговори
стар комунист преди 5 години
А бе що се гледа се в канчето на другия?Ами що не се обяви как се финансира герб-всеки местен големец е длъжен да дава пари на боковата партия ,за да него закачат в беззаконията му и за да краде още повече от хората и труда им!
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, благодарете на човека на изпроводяк! Тогава, когато куцо и сакато се писа гербер за да не го погнат данъчни, прокурор и органите на мутрите, той ви е спонсорирал за бог да прости!
50
3
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
БСП /БКП/ открай време обича да дава обещания, като на комсомолско събрание, само че комсомолците които са в редиците и са вече на преклонна възраст и поради старческата си деменция, просто забравят какво им е обещала за пореден път друкарката Импексова, затова и продължават да гледат на нея, като на Месия ... !!!
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП (БСП) трябваше да бъде забранена, а нейните партийни секретари без право да заемат държавни постове! Така можеше да се оттървем от Цецка Цачева, Главчев и много други партийни секретари от летища, общини, заводи, университети и мн. други.
48
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То като се загледаш по внимателно, в БСП са само престъпници, един нормален нема.
47
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Киро, да събереш актива и да им обясниш как се работи чисто. Че то ако ви окапят спонсорите с Корнела трябва да вадите от вашите дето сте ги скатали за черни дни. Ама май и двамата не сте по даването
46
4
 
24
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
"Авиатора" нали щеше да "осветява" корупцията? Сега ще каже ли с колко пари БЕНЧО БЕНЧЕВ е спонсорирал президентската кампания при избора на Румен Радев????
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бял прашец за червени дни.
44
0
 
11
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?