В БСП са милионерите, а говорят за неравенства!

Престъпността произтича от властта, настоя Юлий Москов
8 авг 2018 10:37,
88

След задържането в Истанбул на общинския съветник от БСП Бенчо Бенчев и несебърския бос Димитър Желязков - как криминалните сюжети се трансформират в политически и заложени ли са мини в местните организации на големите партии?
Още по темата

"Името на Митьо Очите не се появява за първи път сега, нито е някаква изненада. На Бенчо Бенчев също. Кой е първият човек на БСП в Бургас? Бенчо Бенчев! Е, какви глупости говорят, от какво се изненадват?! Бенчев кара "Ролс-Ройс", а те били социална партия", каза журналистът Юлий Москов пред Bulgaria ON AIR.

Думите му идват и като коментар на изказването на заместник-председателя на БСП Деница Златева, която по-рано в "България сутрин" посочи, че фокусът от ареста на Митьо Очите се измества върху Бенчев. Златева настоя, че БСП се финансира само по законовите начини, а личности като Бенчев няма да намерят място в листите на социалистите за местните избори.

"Преди да стане председател на БСП Корнелия Нинова отговаряше за региона в Бургас. Те не знаели. Другарко Нинова, ти отговаряше за Бургас, какво правим сега?! Това е партията на милионерите, която говори за социалните неравенства", каза още Москов.

Вчера арестуваният в Истанбул бивш депутат от ДПС Несрин Узун отрече той и общинският съветник Бенчо Бенчев да са задържани заедно с Димитър Желязков. Узун обясни, че заедно с Бенчев били в Истанбул по лична работа и там попаднали на ареста на Митьо Очите. Турските власти само ги помолили да им окажат съдействие при ареста на Желязков.

"Опитът да се пришие ДПС към тази история е нелеп. В тази история Узун присъства като физическо лице. ДПС какво да кажат, да се оправдават пред Корнелия Нинова?", отбеляза Москов.

"Престъпността във всяка държава произтича от властта и принадлежи на властта. Няма организирана престъпност без власт. Имам предвид всяка власт, опозицията също е власт", коментира още журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
10
 
! Отговори
Циник преди 5 години
"Преди да стане председател на БСП Корнелия Нинова отговаряше за региона в Бургас. Те не знаели. Другарко Нинова, ти отговаряше за Бургас, какво правим сега?! Това е партията на милионерите, която говори за социалните неравенства", каза още Москов.-----------------Предлагам - българско харакири!Мушкане на главите в ***...пускане на натрупаните от кебапчета и бира метан газове...и асфикция ( задушаване ):D :D
4
4
 
31
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
3
2
 
28
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
2
6
 
28
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
БСП + ДПС = LOVE :))))) Пенсии, преди да хвърлите пачките от балкона, пак за БСП и ДПС да си гласувате. Те са си сиамски близнаци
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това представлява БКП коакаата....