Нинова умилена от хвалбите на Борисов! Ще й се да му ги върне...

Соцлидерката чака и премиерът да поеме своята отговорност
Обновена: 10 авг 2018 17:09 | 10 авг 2018 16:22,
56
Нинова умилена от хвалбите на Борисов! Ще й се да му ги върне...
Снимка: Facebook

Корнелия Нинова отвърна на похвалите на премиера към нея за решението й да отстрани Бенчо Бенчев от групата на общинарите социалисти в Бургас. Тя призна, че би искала да му върне с добри думи, но не успява да ги намери.

По-рано днес Борисов обяви във Варна, че решението на Нинова е правилното. "... излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам", каза министър-председателят.

"Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби за правилното ми решение да поема отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове. Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи. Опитвам се, но не ми се получава", написа Нинова в профила си във Facebook.

Още по темата

Тя допълни, че ще почака още няколко дни дали Борисов няма да поеме и своята отговорност.

"Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на НОИ в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и "Очите”. Или попита общинските съветници от ГЕРБ - защо гласуваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет.

Като висш пилотаж ще приема, ако Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас-той си знае защо или за шефа на кабинета си, дето смята, че "Очите” е един легален бизнесмен", пише Нинова.

"И малко му "завиждам” на Борисов - Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжкар, а за мен една добра дума не намери и само ме хули. Разбрах,че премиерът ни бил във Варна. Не е лошо да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо", завършва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като види ББ и и се разтече чо чака.
44
1
 
3
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
" Лята е море...." очаквам много скоро Нинова да напише в "лично" любовно писмо до нейния кумир бат Бойко.... дано само да няма топки!
43
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЕТОПОЛОВИТЕ ОТ ГЕРБ СЕ АКТИВИРАХА НЕЩО.ЯВНО ИМ Е ДОШЛА МНОГО ЕВТИНАТА БИРА И КУЧЕШКАТА НАДЕНИЦА.
42
1
 
7
 
! Отговори
Но, преди 5 години
....шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват....___Е назначен е от служебното правителство на Герджиков под патронажа на президента Румен Радев.Но КукуРнелия това удобно не си спомня.Избирателна памен има,като всички минали през различни партии,но служещи само на личните си интереси.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TOZ ORDEN NE STRUVA METALYT OT KOITO E NAPRAVEN.KOI LI NE GO POLUCHI V TOQ SVQT OSTAVA I NA MAGISTRALKITE DA GO DAVAT STOINOST NIKAKVA
40
6
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До *** лицемерка: Това си го публикувал с копи/пейст много пъти. Ако имаш сведения, че Корнелия Нинова е милионер, дай ги на НАП и прокуратурата да я разследват за укрити доходи. Но знам че нямаш -обикновено тролене.
39
15
 
9
 
! Отговори
ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ преди 5 години
Тая го вкарва в малкия си джоб! Бойко май вече му се иска коалиция с БСП, ама нещо не му се получава.. Нямаш топки, Бойкооо
38
6
 
17
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
37
2
 
7
 
! Отговори
трябват дела преди 5 години
Нинова е поела отговорността да бъде председател на БСП и сега трябва да носи отговорност. Ние бихме разбрали ако току що е встъпила в длъжност и е започнала реорганизация, но предвид времето което е стояла на този пост, действията и изглеждат твърде неубедителни. По-скоро като опит за избягване налична отговорност.Това обаче не се приема от обществото като решимост за справяне с проблема.
36
3
 
9
 
! Отговори
МЧК преди 5 години
*** е оставила на Кутивците да разпръскват неверни твърдения и да замазват очите на обществото за истинските источници на престъпност в България. Затова са и бомбастичните изказвания. Всъщност тя трепери от страх, защото утре момчетата със черни кубинки МЧК може да похлопат на нейната врата.Те срещат престъпността всеки ден и са наясно кой е източника.
35
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махленска скандалджийка. Нинова, Бенчев не е от ГЕРБ, а от БСП. За какво точно Борисов да поема вина? За това, че Бенчев и Очите са охранявали митницата? Да не се окаже, че договорът е от правителството на Орешарски или това на Станишев? Тогава какви ще ги диплиш?
34
7
 
24
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 5 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
33
1
 
6
 
! Отговори
Законът да се спазва преди 5 години
Борбата с ППО трябва да се води със законни средства. Така в скоро време ще ги заличим от земите български.
32
4
 
13
 
! Отговори
Само така Бойко! преди 5 години
Бойко я е поощрил да продължава да освобождава опетнени типове от редиците на БСП. Така един по един и партията ще улопне вратите.
31
4
 
16
 
! Отговори
Дюлгеров преди 5 години
Тази жена е вредна за обществото и народа трябва да намери сили да се отърси от противното и присъствие.
30
2
 
7
 
! Отговори
Добре, че преди 5 години
не е с У....още по смешна щеше да ми е.
29
5
 
5
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До 1 бр. Суверен Аз на едните им викам десни либерали а на другите леви либерали пръкнали се от една партия която съсипа идеалите на хората дали живота си за народна свобода .Та накратко казано и едните и другите са шайка разбойници и крадливи бандити - демократи .
28
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КОРНЕЛООО.МИСЛИ МААз не им знам мутренските работи,но според мен целта е сготвянето на онзи Бенчев.За Митьо не знам какво са му приготвили от герберския пикчърс.
27
8
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...kakvo li bi pravila Ninova bez Borisov ?!??...tezi dvamata si se dopalvat idealno...obache na nas balgarite ne ni triabva nito edin ot dvamata !!!
26
11
 
11
 
! Отговори
КОРНЕЛООО.МИСЛИ МА преди 5 години
НИНОВА МАЙ НЕ РАЗБРА КАК БОРИСОВ СИ НАПРАВИ ПР НА НЕИН ГРЪБ. КАК НЕ МОЖА ТАЯ БУЛЯ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ ЦИРК В ИСТАМБУЛ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО КРАДЕЦО? МНОГО СЛУЧАЙНО ЗАКОННО МИТЬО БЕШЕ ПУСНАТ В ТУРЦИЯ. ЗАЩО ЛИ? АМИ ЗА ДА И НАХЛУПИ ШАПКАТА НА КОРНЕЛА ДО РАМЕНЕТЕ. СЕГА Е В ТУРСКИЯ АРЕСТ И ЩЕ ГО ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ, КОГАТО Е ОБРАБОТЕН КАКВО ДА ПРИКАЗВА ПРЕД МЕДИИТЕ И СЪДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ. ПОСЛЕ ГЕРБ ЩЕ ОТКРАДНАТ ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС НА ОНЯ ВЛАДИМИРОВ И КОРНЕЛА-ДА БЛАГОДАРИ НА КОГОТО ЩЕ.