Помете Бенчев веднага! Правилно, Нинова, похвали я Борисов

Премиерът: Нощем гледам сериали, и там - полицейски банди, агенти...
Обновена: 10 авг 2018 17:10 | 10 авг 2018 16:15,
62

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов похвали лидерката на опозицията Корнелия Нинова за реакцията й след ареста на червения общинар Бенчо Бенчев с Митьо Очите преди седмица.

"Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам. Отговорността е лична и щом са направили нещо незаконно, ще си заминат веднага", каза министър-председателят във Варна.

Борисов даде пример с американските филми и престъпност и ситуацията у нас.

Още по темата

"Аз обичам много да гледам сериали нощно време, особено американски. Десетки полицейски банди действат в Щатите. И аз се удивих, но както виждате, всяка седмица в Щатите има стрелба и убийство. Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния сектор, агентура, за да научат нещо какво става на улицата, с някого трябва да станат по-близки, да го вербуват и там точно някъде става разминаването. За съжаление, ние не сме по-различни като държава от тези, които са в Европа, Америка, навсякъде", каза министър-председателят, цитиран от Варна.

Според него решението на Нинова да изгони Бенчо Бенчев от челвената група в Общинския съвет в Бургас е оздравително и положително. "Защото останалите започват да си мислят, че в края на краищата рискът да ги хванат е голям и като ги хванат ще последва нещо", каза министър-председателят, цитиран от "Фокус".

Той коментира и случая с фирмата, спечелила конкурса за обществена поръчка на БАБХ за препарат срещу чумата. Вчера стана ясно, че Агенцията е открила процедура за договаряне само с една конкретна фирма, регистрирана в съда преди месец, тъй като единствено тя имала оторизация от френския производител "ID VET" да предлага нужните диагностични препарати.

Общата стойност на препаратите е 336 184 лв. без ДДС , а фирмата е учредена 9 дни след първата заповед на директора на БАБХ за евтаназиране на овце.

"Ще проверя случая и ако има проблем, ще я анулирам", каза Борисов. Той обеща, че ще отговори до края на деня.

Пред журналисти министър-председателят съобщи и че при операция на ГДБОП са били хванати стотици мастърбокси цигари.

Премиерът инспектира днес строителството на магистрала "Хемус" и на пътни участъци във Варна.

"Финансирането на строителството на магистралата е изцяло от правителството, тя се прави само с бюджетни пари", обясни Борисов.

Той потвърди, че през 2024 година магистралата ще е изцяло завършена. Борисов коментира, че на 16 август ще бъде направена първата копка на трасето на "Хемус" от Белокопитово към Търговище. Магистралата се строи много усилено и откъм Ябланица, каза премиерът.

Във Варна Бойко Борисов посети и кв. "Аспарухово", където преди четири години наводнение отне човешки животи и отнесе къщи. На новото игрище в квартала бе разпънат надпис "Благодарим ви, г-н Борисов, че спасихте "Спартак Варна".

Държавата може да отделя по 1 млн. лева годишно за детско-юношеските футболни клубове в "А" група, каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А сега е време и тебе де те разкарат !!
48
2
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Смях... 52 Корнелия едва ли харесва бъзикните на Борисов.Просто не схваща подигравките.Ще плъзне и нея по улея като Манолова.
47
3
 
6
 
! Отговори
Старата школа преди 5 години
Щом Той я хвали, сбъркала е. Много прибързано изгони и Гергов, сега и този. Не трябва да се връзва толкова светкавично на тези простотии.
46
10
 
5
 
! Отговори
Смях... преди 5 години
Бойко не спря да се бъзика с ***. Обаче на нея и харесва това...
45
4
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Дебелунгена много се запотил на снимка 9. Впрочем ризата му е достатъчна да замени платната на Санта Мария Ниня и Пинта. За електората на герб, за които Санта Мария, Ниня и Пинта са фолк певици, уточнявам, че са корабите, с които Колумб достига САЩ. :)
44
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви поемам вина, помитам и го махам. Отговорността е лична и щом са направили нещо незаконно, ще си заминат веднага", каза министър-председателят във Варна.Ами той Бенчо прави незаконни неща от години , как чак сега го "помитате" ? Аааа , преди е нямало излагации по медиите и за това сте си мислили че е тайно и никой освен вас не знае .П.С. АМА ВИ БЕШЕ СЛАДКО КАТО ВИ СПОНСОРИРАШЕ МИТИНГИТЕ , червени бълхарници .
43
1
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...kogato ia niama darjavata ima takiva kato Miteto .gospodine !!!...Predi imahme silna darjava I prestapnostta be svedena do minimum ...a prestapnicite si izlejavaha prisdite spored zakona !!!...sega sme kato v amerikanski film kakto kazvash ,che I po-zle !!!...
42
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунисте Борисов звучиш правдиво да хвалиш социалистката Нинова !От партията майка БКП ви е семето !
41
3
 
30
 
! Отговори
Суверен 1 брой преди 5 години
Обръщам се чрез авторитетният медиатор Денс към Нинова и Борисов. Посланието ми е следното. "Другарю Борисов, Другарко Нинова, До гуша ми дойде от вашия церк! Вие сте лявата и дясната ръка на престъпна Олигархия. Това и последното chaave го разбра. Вие сте фигуранти в нескопосана самодейна пиеса, под заглавие "Демокрацията в България". Никой не иска да гледа повече самодейния ви цирк. Обирайте си крушите веднага, че лошо ще стане."
40
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали някой помни какво са говорили управляващите преди 2 год.? Явно това е много дълъг срок за българина. Ето : " Димитър Желязков е бизнесмен с легален бизнес,с три фирми ,които развиват напълно закона дейност " -- заяви в качеството си на министър на МВР и вицепремиер Румяна Бъчварова през м. юни 2016 год.. Интересно кой тогава реално ръководеше МВР ? Това е въпрос с повишена трудност.
39
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От време,на време пожертват някой,в името на общия пиар.
38
22
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
като го видя тоя вече и ми става лошо физическиАз пък като видя полуруснак-българомразец като гов ньото Иво Христов, изпадам в амок и искам да лея руска кръв. Заради такива като него от русофил станах да ги мразя и в червата.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гробокопач40 Всеки е "пърник",драги,някои ще оставят след себе си,големи постижения,не само грешки,а някои само престъпления и грабеж,като тези от столетницата.
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като че Нинова не е знаела преди?!Всики са знаели,бившото ченге от фирмата "Аркос най-вече,но се правят на ударени.
35
12
 
26
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Самите неадекватни изказвания, показват, че Бойко е пътник. Пътнико Свиден, Борис-OFF!
34
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла нощ гледал сериали ... . Сега си обяснявам някои неща от през деня.
33
4
 
12
 
! Отговори
До 32ХА-ХА-ХА преди 5 години
Ако седнем да изреждаме млади ми смехурко какво трябваше да се измете от 89та насам,тия които си споменал са ангелчета в сравнение с другарите-вълци,приватизатори и съсипатели.Явно си малък,живота в България не започва преди 7-8 години.Питай дядо и баба,попрочети туй онуй ,а не само да вилнееш в интернет видял-невидял,чул недочул,разбрал -неразбрал и най важно ,не преживял.А ако си обикновен т.р.о.л.,няма смисъл от това,пиши си за каквото ти плащат.,нали трябва да храниш немислещото си телце.
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес на магистрала Тракия близо до Пазарджик група атакисти са пребили две турски семейства гастарбайтери. Обаче в тоя сайт естествено не съобщават за това.
31
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо в затвора да е Нинова.Получи подкрепа, че и за пример.
30
2
 
6
 
! Отговори
До 30-Православен преди 5 години
Православният,вземи се в ръце ,дръж се естественно.Какви са тези детски заключенияНа колко годинки си?.Абе този интернет съвсем ви изпразни мозъците бе пубери голобради.