Костадин Паскалев: Парите ги има, но за политиците!

Според бившия министър трябва да се откъсне главата на гущера
Обновена: 12 авг 2018 07:58 | 11 авг 2018 21:34, Вера К. Александрова
37

9063 гледания   |  Още видео

"Има пари за всичко в България, но те се разпределят между политиците. И резултатът е, че народът е беден".
Това обяви бившият регионален министър Костадин Паскалев пред Bulgaria ON AIR.

Той обаче констатира, че нико - нито общество, нито опозиция, не задава въпросите кой краде от народа, къде потъват милиони.

"Тази симбиоза между политика и престъпност, в този й вид, я гледаме от 2002 година", каза още той.

Според Паскалев вместо да се къса опашката на гущера, трябва да му се откъсне главата.

"Нищо няма да се промени, докато обществото не пожелае тази промяна", каза още той в предаването "Опорни хора" с Ганиела Ангелова.

 


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
3
 
! Отговори
МИШО преди 7 месеца
До бай Иван: КОЙ ИЗДАДЕ УКАЗИТЕ /1992 Г./ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ?
КАЗВАШЕ СЕ ЖЕЛЬО *** - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС. КОЙ ИЗПЪЛНИ ТЕЗИ УКАЗИ ? ФИЛИП ДИМИТРОВ , ИВАН КОСТОВ , АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ И ДРУГИ ВИДНИ СЕДЕСАРИ. ТУК ИСКАТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ,ЧЕ ГОРНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СА ЧЕРВЕНИ. МНОГО ЗДРАВЕ ИМАТЕ ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП.
36
5
 
8
 
! Отговори
Червените милионери преди 7 месеца
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Курнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуков–милионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
35
0
 
8
 
! Отговори
Г.Донев преди 7 месеца
Като кажеш А кажи Б и така до Я.Иначе само п,азни п,иказки за наивници!)
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябваше да уто4ни коя е главата. Щото така излиза 4е не се знае 4ия глава да се откъсне. СТРАХ ГО Е ДА КАЖЕ ПОДРОБНОСТИ ЩОТО МАИ НЕГОВАТА ГЛАВА ПЪРВО ЩЕ РЕЗНАТ
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хубави разсъждения, ама много общи. Поне да беше се уточнил- кой е гущера?
32
8
 
4
 
! Отговори
Avrora преди 7 месеца
Откъсни собствената си глава, Паскалев!
Ти уби човек, за да назначиш любовницата си в Брюксел!
Бъди проклет и ти, и цялото ти потомство!
31
3
 
12
 
! Отговори
socialen преди 7 месеца
Влизането в Еврозоната /въвеждането на Еврото ще задълбочат катастрофата още повече.
30
1
 
15
 
! Отговори
socialen преди 7 месеца
Плачевен резултат от 30 години дясно-либерален Капитализъм и Пазарен Фундаментализъм, познати днес още като Неолиберализъм.
29
5
 
9
 
! Отговори
Aurora преди 7 месеца
А бившата любовница на смелия борец с корупцията Паскалев се казва Хрисана Кълбова от с. Крупник, Симитлийско. С двойки по БЕЛ на интервюто, без документи, с подправена биография и без конкурс е назначена от МОН със заплата от 4 000 евро в Европейското училище!
Срам и морал за видния политик от БСП няма, нали, Паскалев?
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Нищо няма да се промени, докато обществото не пожелае тази промяна"

Бегайте пак за гъби на следващите избори.....
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
баи иване
тя червената *** от банкя бре
26
3
 
27
 
! Отговори
Коце преди 7 месеца
Абсолютно прав! Обществото ни е виновно,че е толкова заспало,а не като румънското! Пари в държавата има много,но се изяждат от масовата корупция на всички нива,предтъпноет и олигархия,сраснали се с политиците! Така за голямата част от народа нищо не остава!
25
13
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 7 месеца
Паскалев,от комунис идеи и настъвления не искаме.Именно вашите комунисти ограбиха всичко,поради което българите бягат в чужбина от червената ч@ума.В едно си прав,че главата на гущера трябва да се одреже.Ми гущера е в БСП и хамелеоните от СДС( виж Корнелия Нинова,която е олицитворение на хамелеона)!
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Нищо няма да се промени, докато обществото не пожелае тази промяна". Нашето общество не ще промяна, кефи се на залъгалки и обещания, точният електорат да е на държавна хранилка, по големите да крадат, нашите фирми да печелят поръчките.
23
8
 
14
 
! Отговори
avrora преди 7 месеца
Прекрасно, г-н Паскалев! А сега махни любовницата си от Брюксел, която си назначил без документи, без конкурс и с фалшива биография на сладкото местенце преподавател по БЕЛ в Европейско училище1 !
Ако го направиш, може и да ти повярвам, че имаш някакъв морал, но няма да го направиш, нали? Защо не я издържаш сам, а си я назначил за българист, когато тя няма нищо общо с балгаристиката, а ?
22
6
 
9
 
! Отговори
usa = на джудже преди 7 месеца
Добре де ,как тогава всички бивши от соца се изстреляха в космоса а само ние не. Мисля че по скоро ни е лоша семката. Лоши сме като хора. Алчни ,мразещи ,мързеливи ,завистливи. Не всички разбирасе. Повечето. Къде отиде една Чехия ,задмина Италия по икономически показатели. Ами Унгария ,Словения ,Словакия , Полша ? За съжаление сме варвари и диваци. Само у нас е имало кърджалии по време на османската империя. При идването на Александър втори след Р-Т война в едно наше село му открадват одеждите д
21
9
 
12
 
! Отговори
към 18 преди 7 месеца
Слаби напъни и смешни опити за обобщаващи заключения.
Съществува исторически опит, който еднозначно показва, че може да се създаде печеливша държавно–планова икономика. Държавно–плановата икономика на СССР в периода 1930-1953 гг е не само печеливша, но и с ръст от фантастичните 40% в годините на първите петилетки. В изключително тежките следвоенни години /1950-1953/ ефективността на държавно–плановата икономика на СССР води до ежегодно намаляване на цените на хранителните продукти от първа необ
20
9
 
17
 
! Отговори
Намедни преди 7 месеца
Беше ми иключително приятно да видя и чуя един от малкото достойни българи.
Жив и здрав, г-н Паскалев!
19
9
 
25
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 7 месеца
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
18
7
 
24
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 7 месеца
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!