Радев, Борисов, министри - "Евксиноград" приютява всички

Цените за нощувка са от 700 до 180 лв. на бунгало
11 авг 2018 11:01, Анисия Иванова
55
Радев, Борисов, министри - "Евксиноград" приютява всички
Архив: Булфото

Август е време за почивка. Министрите вече започнаха летните си отпуски на смени в резиденция “Евксиноград”. Първи в бившия царски дворец са се появили финансовият Владислав Горанов и транспортният Ивайло Московски със семействата си.

В събота вечерта в “Слънчевото бунгало” в резиденцията пристига президентът Румен Радев. Той ще е във Варна по официален повод - за тържествата по случай 139 години от създаването на Военноморските сили.

В четвъртък вечерта в резиденцията на морския бряг пък отседна премиерът Бойко Борисов, който вчера инспектира ремонтите на пътища във Варна. Обичайна практика на министър-председателя е да не взема летни отпуски, а да посещава морския бряг за дълги уикенди покрай служебни ангажименти. Той не пуска и министрите да почиват заедно, а иска поне 10 да са на работа, за да има редовни заседания на кабинета.

Все още нямало обаче яснота дали премиер и президент ще се засекат в резиденцията, или Борисов ще е напуснал “Евксиноград”, когато пристигне държавният глава. Според отлично информирани източници, ако двамата се засекат, премиерът ще отстъпи “Слънчевото бунгало” и ще нощува в хотела.

В близките дни в резиденцията очакват и правосъдната министърка Цецка Цачева, пише “24 часа

“Евксиноград” се ползва често от членовете на правителството за летните им отпуски, защото е далеч от туристите и хорските погледи. Прекрасният плаж на резиденцията е запазен само за ВИП гостите, като през август Министерският съвет не прави резервации за граждани за почивка в хотела към резиденцията.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обаче избрал тази година да почива с обиколка на Стара планина.

Още 48 народни представители от различни партии, сред които и шефът на правната комисия в НС Данаил Кирилов, са се записали за почивка в правителствената резиденция.

Цените в резиденция “Евксиноград” всъщност не са толкова ниски, колкото носи градската легенда. Нощувка в “Слънчевото бунгало”, което винаги е било любимо място за отдих на всички министър-председатели на България - от Тодор Живков до Бойко Борисов, струва 700 лв. Бунгало на брега на морето струва 180 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Истински мъже във България няма !Те семействата си не гледат както трябва ,камо ли държавата да оправят !
47
2
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен37"Участвал ли е някога във истинска война...или си е барал картофите у въздуха,а?!За мен военен който не е участвал в истинска война е айрян без мляко"---А оня генерал, със смешната фуражка и униформа, шарена като на паун, когото Доган направи генерал, в колко войни е участвал? И кой е по-гола вода?Радев е хиляди пъти по-мъж от Баце.До сега да си чул някой военен, полицай или друг, да му се противопостави за някое решение и да хвърли оставка, а Радев тогава даже не бе и кандидат п
46
2
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До тотевМного си прав, Тотев, народът вижда всичко, и именно за това Радев е президент днес, а на Баце му се клати все повече столчето...
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Ал Бънди ли е приютен, а Пеги " Йотова", там ли е ?
44
5
 
7
 
! Отговори
тотев преди 5 години
Борисов ще отстъпи бунгалото на президента, защото е пич и джентълмен от петите до главата! А дали Радев би отстъпил---НЕ, НИКОГА---кавалерството, джентълментството и мъжките постъпки са му безкрайно чужди...язък, че е офицер! Той си пада по подлостите и лъжите,явно заразен от ***! НАРОДА ВИЖДА ВСИЧКО!
43
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
БЪРХА ГИ УХАПАЛА. ОТ ГОДИШНИТЕ ИМ ДЕКЛАРАЦИИ Е ВИДНО КОЛКО ПАРИ СА СКЪТАЛИ ЗА ЕДНА ГОДИНА ТАКА, ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПЛАЩАТ ТЕЗИ ЦЕНИ. ПРОБЛЕМ Е НЯКОЙ БЪЛГАРИН С МЕСЕЧЕН ДОХОД ОТ 500 ЛВ ДА ПОЧИВА ТАМ.
42
3
 
13
 
! Отговори
Кенана преди 5 години
На софрата всички са другари ... Благодарение на партията столетница
41
8
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
И аз да имах 7 млн за обиране и аз нямаше да почивам. Трябва да се бърза, че скоро като станат 5, от които 3 ***, от които по дифолт нищо не може да се вземе, а се дава, ще стане трудно...И уважаеми мо.де.ра.торе! Внимание! Ман.га.ла си е ***, не звездички! Учтивата дума за него е ***! Не ром, не водка! И понеже не мога да използвам учтива фраза, говорейки за до.би.тък, използвам единствената възможна! Капиш?
40
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Тошо не стъпваше толкова колкото тези .как се не наядоха.цц,бб,цц и за капак с тях рр
39
4
 
19
 
! Отговори
бойко преди 5 години
Какво значение има колко струва нощувката,след като се плаща от командировъчните!
38
4
 
12
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ-прод. преди 5 години
...Поради липсата на качества , те стават лесно манипулируеми и контролирани от сили, които не желаят да афишират себе си.
37
3
 
13
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
Националната държавата, като институция, е призвана да се грижи за благоденствието на нацията. За да се преодолее тази преграда, под най-различни популистки лозунги се атакуват управляващите. Така например, се спекулира с цени на кюфтета, служебни командировки, жилища и т. н. за държавните ръководители. Изнасят се сведения от лично естество за живота им, под благовидния предлог , че хората искали да знаят. Целта е една, достойните, знаещи и можещи хора, да си кажат: що ми трябва Тогава на тяхно място идват властолюбивите ***, провалили се в живота и нямащи друго поле за изява. Поради липса
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от Северозапада 30Участвал ли е някога във истинска война...или си е барал картофите у въздуха,а?!За мен военен който не е участвал в истинска война е айрян без мляко.
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от Северозапада 26...ясно...и ти си от Крушовица..или наблизо. Айде,хубава реколта от мен...с кукуруза ! :)
34
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво прави настоящият министър-председател освен да краде и да спуска поръчки към неговите фирми и тези на кръга Герб!??
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНапълно съм съгласен
32
29
 
8
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Лицето Радев трябва да почива само и единствено в Централния Софийски Затвор! С какво право замърсява пясъците там с подлите си стъпки!
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИНСПЕКТОР БОРИСОВ НЕ ПОЛЗВА ОТПУСКА, НО МУ Я ПЛАЩАТ.СПРАВКА - ДЕКЛАРАЦИАТА МУ.
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вицепремиерът Красимир Каракачанов обаче избрал тази година да почива с обиколка на Стара планина------------------------------Правилно! Как да покаже тези сланини на плажа?А на планина може и да поотслабне, ама надали. За целта му трябват Хималаите, но и там не е много сигурно.
29
7
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Та, Клошер, може ли Радев да се похвали с такова минало? Не може. Той е просто един пилот. Е, знае два -три чужди езика перфектно, отличник е бил на випуска си в американската академия, но-никой не е безгрешен.Не е бил командир на взвод в милиционерското училище, не е водил само часовете по физическа подготовка, защото само това си може и за това му стига капацитета и речника, не е правил тренажор от картон и винкел в мазето, не е играл мач срещу войниците, и като падне от тях-гонка до спукване