Валерия Велева: Може и да има сценарий на ГЕРБ за Очите

Защо Нинова не отстрани Бенчев преди година, попита журналистът
11 авг 2018 20:50, Екип на Bulgaria On Air
42

Може и да има сценарий от страна на ГЕРБ, точно две седмици от упрека на Нинова от Бузлуджа да избухне аферата "Митьо Очите".

Това каза журналистът Валерия Велева пред Bulgaria ON AIR в коментар на събитията от последната седмица.

Още по темата

"Трябваше обаче Нинова да отстрани Бенчо Бенчев още преди една година, когато слезе от Ролс Ройс-а при бедните хора. Тази нейна грешка ще й струва скъпо!", каза още Велева.

Тя попита и защо общинските съветници от ГЕРБ са подкрепили Бенчев като зам.-шеф на Общинския съвет в Бургас.

"Възможно е в скоро време да излезе на повърхността какво точно свързва Бенчев с Желязков. Дали пък не е общ бизнес с проституция и наркотици?", бе още сред казаното в предаването "Опорни хора" на Ганиела Ангелова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
"ХВЪРЛЕНИЯТ БУМЕРАНГ ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА" Радев хвърли бумеранга, така че да се пази.
35
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е ,че преди две години /юни 2016год./ Румяна Бъчварова тогава министър на МВР и вицепремиер застана зад Митьо Очите. Зад Румяна Бъчварова застана правителството на ГЕРБ и парламентарната група. Интересно как разните "топ" журналисти помнят едни факти но много удобно забравят другите. А за морала специално Валерия Велева просто не си заслужава да се пише.
34
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХВЪРЛЕНИЯТ БУМЕРАНГ ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА И УДРЯ ТОЗИ КОЙТО ГО Е ХВЪРЛИЛ.ТАКА ЧЕ БОРИСОВ ДА ВНИМАВА.
33
8
 
9
 
! Отговори
Без да съм му фен преди 5 години
Мисля,че това е добър тактически ход на Борисов,във време когато недоволството срещу политиката на ГЕРБ става все по яростна и неприкрита.- Ударът срещу БСП е силен- Митьо е изваден интелигентно от схемата - Оставя с пръст в устата Симеонов,Сидеров и Каракачанов,като им показва кой какво може,как се прави и кой кара влакаОтвсякъде надигра враговете и партньорите си.Нинова е самотна и затова е слаба.Единствен достоен съперник е Радев,но с тези правомощия,не може много!
32
4
 
2
 
! Отговори
Istinata преди 5 години
Niskite dohodi kara genite da hodqt po biznesmeni, a te na svoi red nzna4avat bednia i lubim. NO da poglednem m Sofia kolko deputati polzvat platena lubov nali tarsite prestapnostta tq idva sas zaguba i nisak moral v parlamenta. Poligraf trqbva da minavat vsqka godina tia *dobri* hora v parlamenta.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ги е свързвало тези бизнеси още с нанасянето в стаите да са провели кастинг по мерките и теглата,договори ли да сключват ли като не се сключват такива за тези бизнеси макар че не е от значение местото на подписване за сключени сделки,а и не беше съобщено за някакви хвърчящи листове с подпис и фирмени печати на името или от името на някои друг от всичките представени лица.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Костов е извън играта.Провалиха го Дайнов и Петър С."Да бе, да. Ама не. Сам се провали, от лакомия, властолюбие и амбиция. А имаше силата и възможностите да направи чудеса. Истината е, че жалки човечета не могат да сътворят велики дела.
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОАЛИЦИЯТА Е СТАБИЛНА.
28
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може, Валерия, може! А може и цялата журналистическа *** да му помага в това! Уж трябваше да се борят с ОПГ и нейния тартор, а цяла седмица всички медии ни занимават с мухите около него! И това е всеки път и по всеки повод! Хайде, веднъж задайте точните въпроси на точните хора! Страх ви е нали?
27
21
 
44
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Велева съвсем е изкукала. Какви сценарии, какво чудо!!! Сценариите ги пишат БКП/БСП. Вече им пари под краката и се чудят какво да измислят. Жалки бандити, мошеници, мафиоти и крадци = БКП (Българска Капиталистическа Партия). Страх ги е да не бъдат разкрити червените милионери и милиардери.
26
10
 
25
 
! Отговори
магаревъд преди 5 години
на бойко му писна от номерата на митю и май ще (се опита да) го използва за ПиАр. И разбира се ще го сготви с тъnак от бсп-то за назидание. Пак гербав номер и медийна демонстрация.На другия май не му се обръща много внимание щото е умрело куче а и дпс го крепи все още.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДемек щото всички са прости ли ? :D
24
42
 
33
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 21 червен анонимник. Глуппак, Бойко всеки ден е между хората и се среща навсякъде с всякакви хора. Не ти се отваря червеният парашут да внушаваш, че ГЕРБ ги е страх от хората.
23
4
 
26
 
! Отговори
Вельо Валериев преди 5 години
А,може и да няма сценарий.
22
10
 
46
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Велева, велева, по-смешна конспирация не можа ли да измислиш? Бойко е вербувал Бенчо и турчина да закарат зъркелите през Солун в Истанбул, за да злепоставят БСП. И Стивън Спилбърг ще засенчиш.
21
24
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои постове? Тези на гербавите *** на Цв.Цв. ли?Защо не пробват да излязат между хората без охрана, мошениците?
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайнов провали Сорос в Бг .
19
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е затова е Бойко ,само прочетете постовете и ще разберете защо ще има Борисов 4 и 5 и 6 .
18
18
 
34
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов
17
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тя е закрита бе човече,ние сме територия на ЕС.Да ,Бойко е най доброто в тоя исторически момент .