Джамбазки към БСП: За Македония да мълчат, да се извинят, срам!

Според евродепутата червените се опитват да отклонят скандала "Очите"
Обновена: 14 авг 2018 12:59 | 14 авг 2018 12:45,
128

Евродепутатът Ангел Джамбазки призова БСП да се засрамят и да се извинят за стореното от БКП по отношение на Македония.

Престрелката между него и лидерката на социалистите Корнелия Нинова стигна и до Брюксел. След като преди дни Джамбазки каза по адрес на БСП, че "Те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел.", Нинова поиска европарламентът да се разграничи от Джамбазки. Тя изпрати писмо до председателя му Антонио Таяни и настоя да се вземат мерки срещу българския евродепутат.

Още по темата

Ангел Джамбазки пък отговори на това в ефира на Bulgaria ON AIR. Според него след като БСП се смята за приемник на БКП, а комунистическата партия участва в създаването на Македония, то ръководството на БСП дължи единствено извинения на българското общество по темата.

Воеводата беше категоричен, че не е призовавал за разстрел на някого от сегашното ръководство на левицата, а думите му се отнасят за ръководителите на БКП, които са извършили националното предателство.

"Няма как да си замълча, когато стари доносници, стари номенклатурчици и хора, които са били години наред в апарата на БКП, ми говорят за Македония. Те трябва само да мълчат и да се извиняват. Те трябва да се срамуват", категоричен е Ангел Джамбазки.

Евродепутатът смята също, че причината за активността на БСП по темата "Македония" се крие в опита им да отклонят вниманието си от себе си и скандала около задържането на заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който беше и изключен от групата на социалистите в града, след като беше задържан заедно с Митьо Очите в Турция.

В ефира на Bulgaria ON AIR, Велизар Енчев настоя Ангел Джамбазки да понесе отговорност за думите си и призова главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира."Той призовава публично да се използва огнестрелно оръжие", каза Енчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До русофилаЗащото синовете и дъщерите на т.нар. от теб "национални предатели"(дано нямаш предвид великите сили) са добре разпръснати из почти всички "демократични партии" скупчени във временни политически коалиции, във финансовата и банковата система, в неолиберални НПО-та, индустриални и тем подобни съюзи, асоциации, дружества и т.н. ограбиха създаденото до 1990 г. и продължаат да грабят сегашното.
82
5
 
8
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
"Онова беше бкп,сега е бсп." А ваш другар писа: "БСП е партия на 100 години.....ще я има и след 100 години!!" Ей, ама вие лу.ди ли сте или шизоф.реници? Май сте за 4-ти километър .Ту тръбите, че БКП/БСП има 100 годишна история и се гордеете с нея. Ту че БСП е девствена, чисто нова, неопетнена от гад.ното комунистическо минало партия, нямаща нищо общо с БКП. Какво раздвоение на личността! БСП/БКП се състои само от тотално лу.ди!Стига с това джендърско поведение. Определете се какви сте.
81
2
 
4
 
! Отговори
след дъжд качулка преди 5 години
До До 64Под натиск и страх от общественото възмущение. Споко, утре пак ще го закрият. Както болниците в Пернишко и други области.Защо, тъnунгеро партиен, трябваше да го закриват, а? Чий болен, вреден ум, даде това предложение? Зловредни невежества, писна ни от такива.Защо вредители злепоставят ГЕРБ ??? Затвор за тях!
80
6
 
5
 
! Отговори
русофила преди 5 години
Джамбазки, защо не се отнася за сегашното ръководство на БСП. Те са синове и дъщери на националните преда..тели.
79
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цели 500години се мъчиха да ги направят турци -неуспяха.Дойдоха съветските другари и за една нощ ги направиха македонци
78
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но 76С твоите уста говори Москва! Срамно е за българин, но ти не си такъв, нали!
77
3
 
14
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Гошо Тарабата е най-големият национален предател в цялата ни история. А БСП продължават да вървят по стъпките му. Джамвазки да не чака да се засрамят. Те не изпитват такива чувства. Те могат само да наглеят
76
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки анулирайте този договор и поставете въпроса за името НОВА МАКЕДОНИЯ, защото Заев и другите сърбомани,пак ще ви се изплюят в лицето и дори ще предявят претенции с цялото си нахалство и зомбираност към България.Вместо да се заяждате с Нинова,я послушайте и си оправете кашата която забъркахте!И до това се отнася до всички в парламента!
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 61Какво подмазване,бе?Георги Димитров е бил отровен.И умира рано.
74
6
 
13
 
! Отговори
До 61 преди 5 години
За да се подмаже на Сталин, искащ сближаване с Тито, "най-великият син на българския народ" Г.Димитров (роден в Македония) извършва огромно предателство. Съгласява се Македония да бъде изоставена на сърбите. След това, те започват с жестокост да налагат изобретението си македонска нация. Създават митове, модифицират азбуката, преследват будните хора и т.н. В България това предателство не минава без репресии. Комунистическата власт принуждава хиляди хора да се отрекат от българския си корен.
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки лъжеш!Има видео в Тубата и там се вижда,че БСП казват,че е грешка и на БКП насилственото македонизиране.И не го казват за първи път.И не Нинова направи предателския договор и не Нинова мълча,когато се водеха преговорите за името!Вие от ВМРО имате грях пред кръвта на всички загинали и България,трябваше да настоявяате за името "НОВА МАКЕДОНИЯ",но не си мръднахте пръста!Сега анулирайте този договор и като не може да се нарече западна България,да се нарече Нова Македония.А не северна,з
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 67О, те изобщо няма да обърнат внимание на твоя честен, умен съвет. Много добре знаят, защо народът се излъга, та ги избра?! Ние изобщо не ги интересуваме. Ние сме само средството да се доберат до властта, а властта им е средството да богатеят, да влезат в световния "елит" (или мафия, както много хора мислят). Непрекъснато създават конфликти, измислят проблеми, често - жестоки, на тях им трябва разединено и озлобено общество от глуаци, което да въртят на пръст.
71
3
 
3
 
! Отговори
До 64 преди 5 години
"Закриха родилното в Карлово." ЛЪЖЕШ!!! Запазиха го. Новината е от вчера.
70
2
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
"Джамбазки, какво стана с пенсиите по 1000 лева, дето ги обещавахте?" Ами нали те вече са факт? Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. ГЕРБ е на власт само 6.5 г. Като станат 10 г., ще ги вдигне още, спрямо тези дадени от комунистите.
69
5
 
3
 
! Отговори
патрио-"амнезия преди 5 години
До анонимен 55Тоя евродyпедат да не върти плитки заблуждения. Че излиза невежество от дива злоба срещу всичко, което не са те - пудриотите. Всички териториални въпроси след Втората св. война се решиха от САЩ, СССР И GB, победили xитлеристка Германия. Всяка от тях реши с взаимен рекет своите геополитически и свързани проблеми за сметка на победените. Или "не знае" депутатът, че България беше съюзник на фaшизма, а? Я да си покаже дипломата с оценките по предмети. Че ако съдим по речника ..
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ддддНе думай и не сквернослови! Шиши е боков човек,та кой го нарече Бебчо.А сега от "излишъците" чии общини бяга спонсорирани? 80 млн за герп,40 за дпс и 8-за бсп.Когато фактите говорят и бебчовците не реват.
67
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки,какъв патриот си ти?Непрекъснато ровите в миналото,създавате конфликти,а не гледате в настоящето и бъдещето!Какво ще спечелиш от това заяждане?Или какво ще спечелите,ако разделяте обществото и нацията на *** и българи и създавате конфликти между хората?Това са грешни ходове,не са патриотски!По-добре се заемете с нещо градивно и позитивно днес,вместо да ровите в миналото и го използвате за чужда сметка!Великите сили са решили какво да става на Балканите,а не ние!
66
4
 
6
 
! Отговори
цццц преди 5 години
фактически очите е боков човек.Като е такъв престъпник,защо герп му позволява 10 г да си развява байрака.Смешни са ми и герп и бсп с тия задявки,чрез които пазят статуквото и се делкат парата.То не беше кметицата,чез-Гинка,суджуци и съответно "контраудари"-митю,питю и прочие
65
7
 
3
 
! Отговори
дддд преди 5 години
фактически очите пълни черните каси на крушовица, не случайно мутрите се развиха финансово по време на дпс и нсп
64
4
 
9
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Закриха родилното в Карлово.Няма да се роди нов Левски.Виж,в Кърджали откриват второ.Най-много да се роди нов Джамбазин.Патриот е-душа дава....и всекиму глава скланя,само знайте-за парата...