Джамбазки към БСП: За Македония да мълчат, да се извинят, срам!

Според евродепутата червените се опитват да отклонят скандала "Очите"
Обновена: 14 авг 2018 12:59 | 14 авг 2018 12:45,
128

Евродепутатът Ангел Джамбазки призова БСП да се засрамят и да се извинят за стореното от БКП по отношение на Македония.

Престрелката между него и лидерката на социалистите Корнелия Нинова стигна и до Брюксел. След като преди дни Джамбазки каза по адрес на БСП, че "Те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел.", Нинова поиска европарламентът да се разграничи от Джамбазки. Тя изпрати писмо до председателя му Антонио Таяни и настоя да се вземат мерки срещу българския евродепутат.

Още по темата

Ангел Джамбазки пък отговори на това в ефира на Bulgaria ON AIR. Според него след като БСП се смята за приемник на БКП, а комунистическата партия участва в създаването на Македония, то ръководството на БСП дължи единствено извинения на българското общество по темата.

Воеводата беше категоричен, че не е призовавал за разстрел на някого от сегашното ръководство на левицата, а думите му се отнасят за ръководителите на БКП, които са извършили националното предателство.

"Няма как да си замълча, когато стари доносници, стари номенклатурчици и хора, които са били години наред в апарата на БКП, ми говорят за Македония. Те трябва само да мълчат и да се извиняват. Те трябва да се срамуват", категоричен е Ангел Джамбазки.

Евродепутатът смята също, че причината за активността на БСП по темата "Македония" се крие в опита им да отклонят вниманието си от себе си и скандала около задържането на заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който беше и изключен от групата на социалистите в града, след като беше задържан заедно с Митьо Очите в Турция.

В ефира на Bulgaria ON AIR, Велизар Енчев настоя Ангел Джамбазки да понесе отговорност за думите си и призова главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира."Той призовава публично да се използва огнестрелно оръжие", каза Енчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
18
 
! Отговори
Политически пророк преди 5 години
Къде всички политици да са като Джамбазки,истински патриоти,милеещи за майка България.А щобсе отнася до комунистите като Корнелия Импексова и си е криминални приватизатори,по добре да се сншат по ниско от тревата,защото имат много грехове.Единият е за Македония,но по големият е,че следж1944 година избиха много българи в името на една идея,която фалира целият соц лагер.Сега народа плаща откраднато и мигрира в чужбина,спасявайки се от червената мафия.
22
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЖАМБАЗ означава на турски ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ.Какво повече има да коментираме ?
21
7
 
18
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Всички от ГЕРБ и ВМРО са за обесване, ама едни други не тези.
20
8
 
5
 
! Отговори
Луд преди 5 години
До тоя ли беПрав си ВМРО не е като БСП /БКП/ хрисима партия. Никога никакви престъпления неизвършила.
19
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сме вадили скелети от скрина.Нали никой не носи отговотност за действията на родителите си.Не ми се вярва г-н Джамбаски ,ако отиде случайно с някоя делегация в САЩ да започне запознанството си с някой сенатор републиканец с фразата "Ама Вие защо биехте *** и трябва да се извините". Крайно време е да говорим за днешния ден и да мислим за утрешния,без да забравяме поуките от миналото.
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбаски БКП/БСП/ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ И Е СРАМОТА НЕ АМИ НЕВИЖДАН ПОЗОР ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО ОТ 1946-1948 ГОДИНА,НО ТЕ ПОНЕ ОЩЕ СТАЛИН САТРАПА ДА Е ЖИВ ИЗГОНВАТ т.н. МАКЕДОНСКИ УЧИТЕЛИ ПО "МАЙЧИН ЯЗИК"И МАКАР И 20 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА И В ПАСПОРТИТЕ ВЕЧЕ НЕ ПИШЕ НАРОДНОСТ "МАКЕДОНЕЦ"!СЕГА ОБАЧЕ ДА ТЕ ПИТАМ-СЛЕД ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОПРАВИТЕ ИЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ НИ ПРОДАДЕТЕ ЗА ЕДНА ТОРБА УРДА/ИЗВАРА/!ТА ТИ САМ ОБВИНЯВАШ ЗАЕВ В ЛИЦЕМЕРИЕ БЕ,УСР..ТЕ СЕ ДЖАМБАСКИ!
17
9
 
18
 
! Отговори
тоя ли бе преди 5 години
Той ако беше чел история щеше да се срамува, че е в тая организация. ВМРО е терористична органиция свързана с много политически убийства. Като не знаеш да приказваш си мълчи.
16
7
 
23
 
! Отговори
СДС УМРЯ преди 5 години
Хайде стига приказки, че имало и задгробен живот. Лошото ме, че с вас погребахте и бъдещето на БЪЛГАРИЯ. И наистина нацията намаля с 2 МИЛИОНА. Много хора умряха в мизерия с надеждата за синята мечта в ЕВРОПАТА. Любо ПЪПКАТА, Иван Костов и Мафиянски превърнаха тези мечти в реалност. За себе си и наследниците им
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болят ли ви зъбките?
14
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е. Точно комунисти да говорят за Македония ! Отделно македонизирането на Пирин е под диктовката на Маскваа и приложено от БКП. Малко по тихи да бъдат
13
7
 
15
 
! Отговори
сироко преди 5 години
този незнае в кой век живее, дрънкало....
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електорате, електорате виждаш ли се за кого си гласувал. Отнова днес Ботев е актуален - Патриот е душа дава ....... ама не своята.
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжепатриотчето да се държи здраво за Шлифера на Суджука, че изпадне ли от властта няма ново влизане.Българите веднъж се лъжат.
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжливото коплексирано гно мче първо да си смени фимилията с БЪЛГАРСКА и след това да се изказва по въпроси от които не разбира.
9
6
 
19
 
! Отговори
ПРОСТО МОМЧЕ преди 5 години
на което като му дали 4000 ЕВРО заплата и си мисли, че е хванал бога за шлифера. Хванал е само черния шлифер на БАНДИТА от БАНКЯ с който броеше труповете на конкурентите от ВИС като главен секретар на МВР
8
10
 
8
 
! Отговори
СДС преди 5 години
1. За БСП-БКП каквото и да пишем е истина--нереформирани комунистическа партия, клептократи и регегати. 2. т.нар. Патриоти - продажници, за които любовта към Русия е признак за патриотизъм, дори и предизборните си кампании започват от Русия. 3. Конкретно г-н Джамбазки--ако вярвате в родовата памет и като знаете фамилията му---дали ще има дори и един човек , който да си повери имота на тази особа?
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриот, който си е нарекъл партията на псевдо държава да си мълчи. Няма да се учудя ако патриотите о ВМРО почнат да се наричат колумбийци, гърци азери, косовари и подобни измислени и несъществуващи държави.
6
3
 
18
 
! Отговори
Термида преди 5 години
Да приготви 10 евродепутатски заплати и друг път да знае как се говори за разстрели от европейски политик в средата на 21 век!
5
2
 
22
 
! Отговори
ДЖАМБАЗКИ преди 5 години
МАРИЯ ГАБРИЕЛ, ПЛЪХА СТАНИШЕВ, мошеника БАРЕКОВ, седесаря-гербаджия Андрей Ковачев - все заслужили ЕВРО АТЛАНТИЦИ на служба в БРЮКСЕЛ. Служат усърдно, но на кого. НЕ И на БЪЛГАРИЯ
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този с турската фамилия македонец ли е? Този Македония ли представлява в Брюксел?