Сидеров vs. Симеонов: Патриотични (морски) издънки! Докога?

Първан Симеонов и Михаил Константинов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 авг 2018 11:16 | 15 авг 2018 09:20,
49

Отново словесна стрелба в "Обединени патриоти". Този път заради затворените от вицепремиера Валери Симеонов заведения по морето.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря "разпъването на чадър" над едни бизнесмени за сметка на други.

"Министър-председателят изпращал ли е членове на своето правителство, командировал ли ги е да извършват подобни действия – да водят със себе си полицаи, да затварят и въобще да тероризират българския туристически бизнес?" Този въпрос зададе Сидеров вчера пред бургаски медии, минути преди да влезе в местната здравна инспекция.

Още по темата

"Волен Сидеров и Валери Симеонов изгладиха доста по-сериозни противоречия назад във времето. Сегашните скандали вероятно са свързани с нещо на втори план, предстоящи избори например, но би трябвало сега да им е по-лесно, не вярвам да се издънят", коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов.

По думите му, след края на европредседателството ни отново на дневен ред са се върнали "най-грозните" проявления на политиката и всички са започнали да се замерят с олигархични зависимости.

На свой ред политическият анализатор Михаил Константинов отбеляза, че подобни микроскандали отдавна са омръзнали на публиката.

"На "Обединени патриоти" трябва да им се припомни, че не евроизборите бариерата може би ще стане 1/16, което означава, че те ще трябва да прескочат не 4, а 6%. Затова трябва да им дойде акъла и да играят заедно за съответната цел", коментира още проф. Константинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
19
 
! Отговори
мак преди 5 години
Най-много се реве, когато по някакъв начин са засегнати кръчмарите и хотелиерите, все едно друг бизнес в България няма. А сидеров така настървено ги защитава, чак ненормално лае, та се чуди човек, дали няма някакви интереси в бранша.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СержантМи плаща си за агитката.
2
0
 
17
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Това бяло пуделчето, как има хора да му се вързват.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато свърши сезоня. После ще се прехвърлят на планинските курорти да си допият.