Ангелкова съди бивш зам.-министър: Намесил я в кримка

Какъв сигнал даваме за България на туристите, пита тя
Обновена: 17 авг 2018 11:07 | 17 авг 2018 11:07,
26
Ангелкова съди бивш зам.-министър: Намесил я в кримка
Снимка: архив "Булфото"

Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че ще заведе дело за клевета срещу бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев.

Поводът на разгорялата се война между двамата станаха две интервюта на Ботев пред Bulgaria ON AIR. В първото, преди два дни, той разкритикува Ангелкова за начина н аконцесиониране на плажовете по Черноморието. Днес Ботев разказа, че семейството и дома му са били нападнати от маскирани снощи и свърза нападението с критиките си срещу министърката.

"Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за намеса на моето име и името на институцията във връзка с евентуални криминални деяния", обяви в своя позиция Ангелкова малко след изявата на Ботев.

Още по темата

Според нея подобни връзки са абсолютно безпочвени.

"Не искам да мисля, че това е част от сценарий, но обръщам внимание, че такива послания и сигнали от дестинация България могат да повлияят изключително негативно на българския туризъм", обяви още в позицията си Ангелкова.

Преди това Ботев разказа в ефира на Bulgaria ON AIR, че трима мъже с маски на лицата са нахлули в къщата му Варна, която е на метри от резиденция Евксиноград. Там по това време били съпругата му и двете му деца.

"Снощи в 22:15 часа трима маскирани са прескочили оградата и са влезли в двора ми. В къщата са били моята жена и двете ми деца. Едното е видяло маскираните и започнало да крещи, а минаваща случайно кола ги осветява с фаровете. Това е предотвратило нещо много по-тежко. Нападателите прескачат обратно и си тръгват с кола, която ги е чакала", уточни Ботев.

Според него хората са били добре подготвени и целта им е била сплашване.

"Въпросът е в каква държава живеем. Изнесох данни за сливане на администрация и мутренски бизнес, а след това бях нападат децата ми в собствената ми къща. Смятам, че нападението е заради интервюто ми за Bulgaria ON AIR. Това е мутренско поведение, мутренско сплашване, удрят те в собствената ти къща. Опитват се да ми кажат: "Трай си и не се обаждай", но има неща, които трябва да се казват", категоричен бе Ботев.

Той съобщи, че следващата седмица ще направи пресконференция, на която ще бъдат изнесени данни за връзката между власт и престъпност и всичко ще излезе наяве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвращава ме! Само като я видя и ми се повръща. Такова падение не е имало-срам!
14
2
 
6
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 1 Главния прокурор Цацата е комунист и в костите.Те в прокуратурата всички са такива.За това съдебната с-*** е на това дередже.
13
8
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
Я тоя бивш зам. министър да се замисли какви ги е вършил. Любовна афера или рекет.Един *** беше писъл че Ангелкова имала конска физиономия. Нямам думи колко прости хора живеят у нас.Заради такива БСП все още съществува. Само че народа прогледна и вече не се връзва на лъжи.
12
5
 
3
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Ето така действа Министър а не с Мутренски нападения - България е правова държава, и да обвиняваш безпочвено някого в престъпление трябва да имаш Доказателства... Става интересно
11
5
 
20
 
! Отговори
BoSimeonov преди 5 години
Ботев онзи ден направи на пух и прах Ангелкова при гостуването си в "България ON AIR". Беше особено остър и по моему с абсолютно право. Изгледайте интервюто му. Така че е съвсем нормално Ботев да свърже това което му се случи снощи с неговите остри нападки.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка жена обича държавната работа. Кариера, власт, сигурни пари и всичко дава!¡ Да се задържи на служба.
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво друго да очакваме в мутродържавата на тиквите?
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До7. Мазут имаше и в соца по плажа. Но Нефтохим беше държавен и никой не смееше да пише.
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въртоглавите най-мразят да ги крадат, все пак човекът не обича конкуренция. Как така ще го крадат, вместо той тях. И обвинил министърката, като най-удобна. НАП няма ли да изясни този човек откъде има стотинки за къща до Ексиновград?
6
16
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Сигурно къщата е лъскава от вън и крадците са очаквали голяма плячка,,особено като са разбрали,че бивш зам.министър от БСП живее там. Като знаем,министрите как крадат,да имат за 200 години напред.
5
1
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Сутринта слушах интервю с въпросния господин, по радиото, доста смело изказваше неща, които са познати на всички ни, но дано да има конкретни доказателства... иначе ще изгори!
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези кръвожадни бандити са се уплашили от едно дете, пълна инсценировка.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОДИОЗНА!!!
2
3
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Съдейки от снимката - Джоуи се Майо се е изрусил.
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука си има поръчков съд и поръчком главен прокурор - да има с какво да рекетират крадливата гербаджийска хунта.