Волен: Скопие ще уважава София или без подкрепа за ЕС!

Лидерът на "Атака" иска анекс към договора с Македония
Обновена: 22 авг 2018 14:42 | 22 авг 2018 14:37,
61

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска към договора с Македония да бъде направена поправка, която да задължава Скопие да се въздържа от спекулации с историята. В противен случай България ще има правото да преосмисли подкрепата си за страната за ЕС.

Сидеров обясни, че предлага поправката да бъде направена под формата на анекс, който да бъде подписан и от двете държави, съобщи БТА.

Лидерът на "Атака" направи изявлението си пред Министерския съвет, където коментира и други политически теми.

Още по темата

Той разкритикува БСП, че още вчера, когато свикаха извънредно заседание на НС заради скандала "Олимпик", не са били готови с предложения за промени в Кодекса за застраховането. Според Сидеров подобни изменения могат да предотвратят подобни бъдещи пирамиди.

Лидерът на "Атака" нападна отново и Валери Симеонов за проверките за шума по морето. Сидеров пак обясни, че функциите на вицепремиера не са да бъде "старшина или началник на местни структури на определени министерство, а да координира работата между ведомствата, без да се меси през главата на определени министри и да командва техни служители".

Той показа снимка на директора на РУ – Созопол Милен Гайдарджиев. "Такива хора са пришпорвани от вицепремиера Валери Симеонов да затварят заведения, да слагат патрулки и да заплашват. Лично този индивид е заплашвал заведения, че а са отворили, а ги е арестувал за 24 часа. Срещу това нещо се боря и в момента предприемам мерки", каза още лидерът на "Атака", цитиран от "Фокус".

Той обяви, че не цели "взривяване на коалицията", а да се нормализират отношенията в нея и тя да се заздрави. затова и има намерение да присъства на заседанията на Министерския съвет.

Сидеров даде да се разбере и че е възможно с Валери Симеонов да не са заедно на евроизборите догодина.

Той каза, че все още няма отговор от председателя на НФСБ дали ще участва в коалицията. Според Сидеров това говорило, че Симеонов вероятно имал други планове.

Сидеров заяви, че е "за" "Обединени патриоти" да се явят заедно на предстоящите избори. Попитан дали би станал евродепутат, лидерът на "Атака" каза, че ще помисли по въпроса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
4
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Абе Сидеров. Ти имаш постоянна амнезия. Когато беше в СДС, щеше да гониш руснаците от България, след това обърна палачинката и каза, че ще изгониш американците, още един път обърна палачинката и каза, че ще гониш европейците. Абе ти изгони българите от България и сега най-големите ти почитатели са ц-и-г-а-ните.
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е г-н Волен Сидеров. "Македонците" - самоотрекли се от българското българи трябва да уважават България. А относно личността г-н Волен Сидеров, моля ви, хора, недейте нападайте така човека!
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** още ли се прави на политик? Та той е инфантилен!
45
4
 
4
 
! Отговори
24/7 преди 5 години
Сидеров заяви, че е "за" "Обединени патриоти" да се явят заедно на предстоящите избори....е то се знае, иначе Педя човек - Лакът его и останалите , ако се пробват по отделно , са си направо за музея на социализма.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене като си патриот, хвани самолета и отскочи до началника ти и му кажи да съдейства Светите братя Кирил и Методий да получат българско гражданство все пак.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едното е ГЕОГРАФСКА област Македония и македонски българи,другото е АНТИЧНА Македония и древни македонци(гърци),изчезнали като народ около 2-3 век.10 години Александър,докато е управлявал, се е размотавал из Африка и Азия,дори е умрял там,10 години управление с отсъстващ владетел "държава' ли е или приключение?
42
2
 
8
 
! Отговори
ВМРО преди 5 години
Ако беше жив ,,Ванчето'' още,на тоя ,,Интернационален патриот'' незнам какво щеше да му се случи.
41
4
 
8
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Като гледам снимката мога ,да го нарека усмихнатия милионер.
40
4
 
20
 
! Отговори
Клоун преди 5 години
Волен е продажен клоун и манипулатор. Какво ме интересува един продажен клоун и манипулатор.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друг довод ,българските средновековни царя са класически крадци на история от Симеон нататък искащи да са и ромейски господари.Затова казвам ,че е абсурд самата постановка за кражба на история ,то е все едно да обвиниш някой ,че ти диша въздуха .
38
7
 
7
 
! Отговори
ген.Решетников преди 5 години
Сидеров и Нинова пеят руски романси.Спонсор Владимир Путин.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки има право на място под слънцето .Антична Македония пък е била осмивана от Демостен ,който твърдял ,че македоните там не са никакви гърци .Ето ви довод и то от онова време,че гърците нямат права над Александър.Впрочем той разпростира тяхната култура и цивилизация над много други народи в т нар елинизъм .Аз затова твърдя,че е абсурд да се твърди ,че някой краде история,.Александър е бил и персийски цар освен македонски .Е????
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" болен болене време е народа да те измете на бунището ""...................Напротив ... вижда се едно помъдряване във Волен, макар, че Валери Симеонов ми вдъхва повече доверие.Да крепят властта там, да не идва БКП / ДПС, че това ще значи окончателен край за България.и да ... червените селяни, неграмотни русофили - НЯМАТЕ ДУМАТА (от доста време насам)
35
2
 
10
 
! Отговори
Според мен преди 5 години
Македонците нямат право да имат история.
34
0
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Казваш,че историята еобщо дело и не можела да се краде. Аз тогава предлагам да кажем на гърците, че Александър Македонски е българин е ще видите как ще запищят. Иначе Орфей в митовете пише, че е роден в Родопите.Ама *** им кажи, че е българин. Ще те замерят с камъни.
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
болен болене време е народа да те измете на бунището
32
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историта е общо дело ,тоест тя е на всички като въздуха ,водата и слънчевите лъчи .Самата идея че се краде история е абсурд .
31
2
 
8
 
! Отговори
До 21 анексът е идея преди 5 години
Господине какво се заяждаш? Направил съм коментар за предложението за анекс,,Македония да няма претенции за територия език и историята на България".Идеята е добра, не е важно кой я е предложил. За това съм писал, че един път е казал нещо умно.Работа е на Бойко, ама като има 2-ка по история как да изкаже мнение. Кажи обаче, ако беше я предложил Бойко щеше ли да ръкопляскаш? Или искаш Македония да ни открадне и историята?
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вицждате ,че всяка държава в Европа има своя по -малка държава копие.Франция Белгия,Германия Австрия,Испания Португалия и тн .Ние и Македония.Хайде да не пречим на тяхното влизане в ЕС .
29
4
 
4
 
! Отговори
д преди 5 години
И македонците ли са виновни ,че не са българи ? Трябва да уважаваме втората бъларска държава на Балканите както Аспарух е уважавал България на Волга .