Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат

Зам.-шефът на ГЕРБ отново обвини соцлидерката, че завижда
23 авг 2018 16:52,
77
Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат
Снимка: архив "Булфото"

"Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат".

Това обяви зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на извънредната пресконференция на Корнелия Нинова. По-рано днес лидерката на социалистите обяви, че според последните проби чума по животните няма. БСП призова вътрешният и земеделският министър да подадат оставка.

Цветанов й отвърна с бързо послание във Facebook, в което я предупреди, че ако не се позовава на фактите, съществува риск да въвлече хората в заблуда.

Още по темата

"Очевдино обаче днешните изказвания на г-жа Нинова са поредната й отчаяна акция, породена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген“, написа зам.-шефът на ГЕРБ в социалната мрежа.

Той допълни, че неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството на Бойко Борисов постига успех след успех.

"Най-добър пример за това е успешно приключилото председателство на Съвета на ЕС, по време на което всички лидери на ЕС идваха в България и даваха високите си оценки за нашата работа. И тогава единствено водената от Корнелия Нинова БСП не оказа никаква подкрепа на държавата, дори напротив - всячески се опитваше да саботира това историческо за България събитие в стремежа си да се добере до властта", обяви още Цветанов в профила си.

Той се обърна към полиците от левицата: "За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране".

"България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
27
 
! Отговори
Мухахахаха преди 5 години
Мълчи ве ***. Излагаш са ..
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Цветанов е на ниво детска градина, честно!