Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат

Зам.-шефът на ГЕРБ отново обвини соцлидерката, че завижда
23 авг 2018 16:52,
77
Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат
Снимка: архив "Булфото"

"Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат".

Това обяви зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на извънредната пресконференция на Корнелия Нинова. По-рано днес лидерката на социалистите обяви, че според последните проби чума по животните няма. БСП призова вътрешният и земеделският министър да подадат оставка.

Цветанов й отвърна с бързо послание във Facebook, в което я предупреди, че ако не се позовава на фактите, съществува риск да въвлече хората в заблуда.

Още по темата

"Очевдино обаче днешните изказвания на г-жа Нинова са поредната й отчаяна акция, породена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген“, написа зам.-шефът на ГЕРБ в социалната мрежа.

Той допълни, че неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството на Бойко Борисов постига успех след успех.

"Най-добър пример за това е успешно приключилото председателство на Съвета на ЕС, по време на което всички лидери на ЕС идваха в България и даваха високите си оценки за нашата работа. И тогава единствено водената от Корнелия Нинова БСП не оказа никаква подкрепа на държавата, дори напротив - всячески се опитваше да саботира това историческо за България събитие в стремежа си да се добере до властта", обяви още Цветанов в профила си.

Той се обърна към полиците от левицата: "За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране".

"България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом популистите трябва да мълчат - Цветанов трябва да е първият млъкнал!
61
2
 
7
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Два дни чакаме гер берастките фенове да напишат ( поне) 2-3 техни успеха без привкус на далавера. Или не могат да четат и пишат или няма такива. Ако ЦЦ брои за успех многото си апартаменти...е друго ето ви поне 6. Но там..не привкус а се по връща от далавера
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мен като безпартиен е ясно, че ако Корнелия управлява, то ще крадат нейните хора. При ГЕРБ пък крадат техните хора. Това е проблема в политиката - който дойде не мисли за просперитета на държавата, а гледа да нал апа и окраде колкото може. Компромисни варианти няма. Сега Слави ще влезе в политиката, но като си помисля че човек без образование като него ще определя кой да ни управлява и разни юпита по царски образец, не ми се мисли.
59
4
 
7
 
! Отговори
Лазар преди 5 години
С тези успехи Шестак бих желал с Тиквата да ви видя с копирани костюми.
58
0
 
15
 
! Отговори
до месара преди 5 години
Какво да кажем ние за жертвите на комунизма? Нито сме членували в БКП, нито сме замесени в репресиите.Но цялото ръководство на ГЕРБ СА ЧЛЕНУВАЛИ В БКП ИЛИ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ТЕЗИ, КОИТО РЕПРЕСИРАХА.Месарю, защо не се обърнеш към любимата ти партия и да си зададеш въпроса на правилните хора?
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като няма нормален съд за крадливата пасмина и мутри ще се наложи народът да съди отново. Няма да се размине на никого! Всичката циркаджийница ще се моли за милост, за милост от народа ни
56
0
 
5
 
! Отговори
До месар преди 5 години
Запомни добре тази дата, понеже ще се повтори скоро за крадливата ***
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е строителна площадка за да се краде до дупка от герберунгелите гадни
54
11
 
9
 
! Отговори
месара преди 5 години
.......... Само в първите седмици след 9 септември 1944 г. в България жертвите на терора са между 16 000 и 20 000 - тези данни изнесе президентът Желю Ж.елев на 1 февруари 2011 г. по време на отбелязване годишнината от смъртните присъди на т.нар. Народен съд.......... нещо по въпроса да кажете другари? днес е 23.08, поинтересувайте за какво е определена тази дата.
53
13
 
12
 
! Отговори
месара преди 5 години
е остана ли някой на когото другарката "истина"нинова да не е поискала оставката?! тази затъва все повече и, става все по смешна!
52
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, надявам се съдбата да ти върне тъпкано всичко, които причини на тоя народ.
51
5
 
16
 
! Отговори
абе.. преди 5 години
толкова гер бе расти тук, не можте един успех без далавера да упоменете??Вземете питайте ББ/ носенето на кадаиф на Р-доган успех ли е?/Крадливото Е=председателство??ЦЦ си увеличи апартаментите.Крадете от ТР, от санирането- /къде го има саниране на цена по скъпа от да бутнеш и построиш сграда/Гинка,Калинка,ЛИляна...Фидосова??Кое ви е успеха ?Магистрали с ужасно качество и цени??Инвалиди които да му се махнат от главата??Кое ви е успеха??Крадлива коалиция с ОП / отвр ати телни пр- с таци/
50
2
 
15
 
! Отговори
иванов преди 5 години
До факткакъв хляб ядеш ти?ние обикновенните хора ядем хляб 600гр. за 90 стотинки
49
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ. ВИЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ ДА СЕ ОБОРВАТЕ ГОСПОДА КОМЕНТАТОРИ А ТЕ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЦИТЕ И ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ И БОГАТИ. НА ТИЯ ДВАМАТА ПЪК И НА ОСТАНАЛИТЕ ТАМ ГОРЕ ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ АКО НЕ СА ГЛЕДАЛИ ФИЛМА 2012 ДА ГО ПОГЛЕДАТ И ДА ВИДЯТ ПЛОДОВЕТЕ НА ТЕХНИЯ ТРУД ДО КЪДЕ Е СТИГНАЛ. СПАСЕНИЕ НЯМА ДА ИМА И ЗА ТЯХ НО АЛЧНОСТТА НАДДЕЛЯВА А И ОМРАЗАТА КЪМ НАРОДА - ПО НИСШИТЕ ОТ ТЯХ БОГОВЕТЕ.
48
6
 
21
 
! Отговори
Абе... преди 5 години
ЦЦ за пореден път докава,че бадева ходи до САЩ. Не са му прелели никакъв мозък. Какви успехи бе??айде най върлите гер берасти да напишат 5 успеха върху които няма усещане за далавера? Какво стана с ТР? Боко намери ли здрави стоманени дискове.Смяната на една Калинка с друга как инженерно решава проблема?И кога щеше да заработи? Преди време писах дали ще има седмица без просто тии? Е няма. ББ е бреме,неук,нагъл и без тежест( е тегловна има- качил е),а уж не ядеше суджук.В крайна сметка спасиха Кир
47
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политбюро на ГЕРБ включи и козите в европредседателството.
46
4
 
23
 
! Отговори
пак питам преди 5 години
Да прав е Ц*въки - "м*озъчният тръст" за фактите- само за една седмица хляб 500г от 1.20лв, стана 1.80лв. Това ФАКТ ли е , бе? Някой да ми сметне колко процента е увеличението за 500г? А, за 1кг? Сега се вдига цената на газа, на парнота, на топлата вода. За цената бензина да не говорим. Пак питам- това факти ли са??? Крайно време е от Г*ЕРБ да замълчите, защото сте се ** до ушите!!!
45
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Панталей партизанинаУважаеми др. мандраджия.Др. Куранелия, откакто стана шеф на бсп много се сбръчка!На какво ли се дължи състаряването и?!
44
5
 
18
 
! Отговори
Панталей партизанина преди 5 години
Нинова е една супер жена. Но и много мъдра.
43
2
 
27
 
! Отговори
1 преди 5 години
да др.акушер гинеколог физкултурник,фактите говорят,няма чу.*** по животните,чумата си ти и началника ти.