Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!

"Хубаво е някой да каже: Бил съм шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина"
25 авг 2018 17:58,
96
Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с военния хеликоптер, който закачи далекопровод край Стамболийски, и настоя да се поеме отговорност не само от правителството.

"За съжаление инцидентите със самолети в страната се случват по време на тренировка. Хубаво е някой да поеме вината и да каже, че толкова години съм бил шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина. Не, само правителството, само Борисов, само министъра", каза той, цитиран от правителствения пресцентър.

Той допълни, че подобни случаи има и в други държави.

Министър-председателят Бойко Борисов направи този коментар при посещението си в ремонтираната Професионална гимназия по селско и горско стопанство в Кърджали.

За обновяване на училището са изразходвани 1,3 млн. лв. по Оперативна програма "Региони в растеж". В момента ремонтни дейности в града текат в 6 училища за 9 млн. лв. Общо 13 млн. лв. са отпуснатите средства за образователна инфраструктура само в гр. Кърджали.

По-рано Борисов инспектира и ремонтните дейности по довършването на строителството на средновековния манастирски комплекс "Свети Йоан Предтеча" в Кърджали.

Правителството е отпуснало общо 1 милион лева за строежа на манастира в града - 800 хиляди лева през 2015 г. и 200 хиляди лева през 2017 г., припомниха от МС.

Премиерът посети заедно с министъра на културата Боил Банов и последните открития при разкопките на скалния град Перперикон.

Той посочи, че на местата, където се изграждат инфраструктурни обекти в страната, продължават да се откриват археологически селища.

По време на проучванията през последните 3 години в Перперикон е открита най-голямата известна досега раннохристиянска църква в Родопите. В трикорабната базилика са запазени цели колони, капители, корнизи и други архитектурни детайли. Край църквата археолозите разкриват и други късноантични и средновековни сгради, както и обширен некропол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
11
 
! Отговори
В BG е добре преди 5 години
Щом руснаците ни налазиха отвсякъде, значи в България е добре. Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти като за последно. Причините може да са 2: 1. В България е прекрасно и се живее много добре. Спокойно е и сигурно. Иначе щяха да се притесняват да припарят тук. 2. Путин може би ще ни прави тяхна република, така както комунистите решиха по времето на соца.
30
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОрешаРски е виновен поставил е далекопровод на пътя на кугъра, ако беше руски хеликоптер нямаше да падне, аз не знам да има паднал руски хеликоптер, задето се е ударил в далекопровод. Купувайте още барутници и нафтови печки от краварите. С ЕС и НАТО напред към ГРОБ-ищата.
29
0
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Кво каже Баце това е, нема да спорите ееи
28
11
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Много се лъжеш. За ГЕРБ гласуваме всички, които гласувахме преди за СДС. Ще ставаме все повече, защото вече няма за кого друг да се гласува. За червената мафия от БКП/БСП - никога. За тях гласуват само червените бабички, защото не са информирани и не знаят, че с гласовете си поддържат мафиотите и тези, които им ограбиха пенсиите.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватия и Румъния в монента спорят кой е предпоследния в ЕС и сравняват средни заплати БВП на глава от населението и т. Н никой от тях не иска да е предпоследен!А България на тиквата никой не я брои тя е далеч назад на последно място и няма никакъв шанс да догони предпоследния!!А Бойко седнал да разправя колко сме успешни и колко добро било неговот уоравления! Тоя човек наистина не е добре!
26
2
 
12
 
! Отговори
до 24 продължение преди 5 години
Измамното благоденствие, постигнато чрез кредитите, доведоха до отказа на европейците да извършват т. нар. черна работа. През 60-те години почна новото преселение на народите, тогава се роди и думата гастербайтер плодовете на тая политика наречена демокрация още дълго ще ги сърбате това е крайният, фалшивият, антинационлният либeрализъм насаждaн от същите талмудисти.
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакай от фатмааак да каже такова нещо.
24
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Тиквю отново друг му е виновен! При положение,че е начело на държавата почти 10 г,че по времето на Радев подбни инциднти не са се случвали,при положение че Радев от две години е извън авиацията,подобни твърдения са смехотворни!
23
4
 
6
 
! Отговори
itu преди 5 години
Ханку Брат е виновен!
22
1
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Е нали тъй искахте бе да сме като на запад не ги защитавам червените, но каквото сте търсили туй сте и намерили. Демокрация никъде по света не съществува демокрация значи власт на народа, по света има тежко икономическо робство. Европа беше подмамена в две световни войни и накрая тамудистите подхлъзнаха всички ви по егоизма на кредитната икономика и изпаднахте в идолопоклоничество спрямо потреблението разбра ли бе "демократе"
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, какво стана с тоя Митьо Очите ?Бащата на Президента ли е най-големия престъпник в тая държава ?Ами Московски, дето уби дете ?
20
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БСП/БКП е мафияСамо не разбирам защо такива като теб пропущат гербавите *** там бившите червени са повече отколкото в БСП.
19
4
 
14
 
! Отговори
БСП/БКП е мафия преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои други са вивовни ами те кугърите летят ве се пързалят по ХАcвалта Боко да купи на военните велосипеди, че отанахме без авиация заради тия магисрали.
17
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нЕма такова животно на гнилата тиква пак друг и е виновен. Тиквата май е забравил, че този който се опитва да накисне точно заради това си подаде оставката виждайки, че въпреки усилията му нищо не се променя..
16
3
 
11
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
а кой прави тия санкции и всички пречки на венецуела, особено след като държавата си взе петрола от разни чужди фирми, тук ако си върне държавата златните мини нали същото ни чака като ги спреш да те крадат и веднага те мачкат и боко си гледа интереса за наша сметка и гледа как ни крадат ама не се мърда, а ние го хрантутим, такъв продажник си слагаш вече 10г, Корнела има повече топки от тоя мазник и ще насмете половината крадци още с идването си, а този и такива като вас дето го крепите в затвора, аре , бегом от тук.
15
9
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
"Не знам някога герберастите да са се признали за виновни по повод какъвто и да било случай." Ами защото не са виновни...Виновните се крият в БКП/БСП. Не знам някога *** да са се признали за виновни по повод какъвто и да било случай. Даже и за убийствата си, даже и за това, че са мафията на България.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Да, ами като беше на морето с едни изрязани бански прашки, прелестите му напираха, хахаа
13
12
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
"ОСТАВКА ХАЙДЕ ВЪН СТИГА С ТЕЯ ГЕРБ И БОЙКО СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ ВЪН НА БОЙКО ОСТАВКА" Иска ти се, ама няма. Ще чакаш още 3 години. Иначе си крякай колкото искаш. Пиши, ако искаш и с още по-големи букви, щом това ти дава сила...
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите са виновни продадоха ни калпави кугъри изгонете американските военни и американския посланик и да си платят наема за базите.