Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!

"Хубаво е някой да каже: Бил съм шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина"
25 авг 2018 17:58,
96
Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с военния хеликоптер, който закачи далекопровод край Стамболийски, и настоя да се поеме отговорност не само от правителството.

"За съжаление инцидентите със самолети в страната се случват по време на тренировка. Хубаво е някой да поеме вината и да каже, че толкова години съм бил шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина. Не, само правителството, само Борисов, само министъра", каза той, цитиран от правителствения пресцентър.

Той допълни, че подобни случаи има и в други държави.

Министър-председателят Бойко Борисов направи този коментар при посещението си в ремонтираната Професионална гимназия по селско и горско стопанство в Кърджали.

За обновяване на училището са изразходвани 1,3 млн. лв. по Оперативна програма "Региони в растеж". В момента ремонтни дейности в града текат в 6 училища за 9 млн. лв. Общо 13 млн. лв. са отпуснатите средства за образователна инфраструктура само в гр. Кърджали.

По-рано Борисов инспектира и ремонтните дейности по довършването на строителството на средновековния манастирски комплекс "Свети Йоан Предтеча" в Кърджали.

Правителството е отпуснало общо 1 милион лева за строежа на манастира в града - 800 хиляди лева през 2015 г. и 200 хиляди лева през 2017 г., припомниха от МС.

Премиерът посети заедно с министъра на културата Боил Банов и последните открития при разкопките на скалния град Перперикон.

Той посочи, че на местата, където се изграждат инфраструктурни обекти в страната, продължават да се откриват археологически селища.

По време на проучванията през последните 3 години в Перперикон е открита най-голямата известна досега раннохристиянска църква в Родопите. В трикорабната базилика са запазени цели колони, капители, корнизи и други архитектурни детайли. Край църквата археолозите разкриват и други късноантични и средновековни сгради, както и обширен некропол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
8
 
! Отговори
Радев да мълчи преди 5 години
Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Румен Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и афери.
70
0
 
3
 
! Отговори
Цеца Банкянската преди 5 години
Хан Аспарух е виновен - не е влязъл в НАТО, нито е организирал обществената поръчка за хвърчилетите.
69
6
 
8
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Жалки тролчета платени от БКП и БСП подкрепени. Злобата ви няма край.А наглоста ви е безгранична .Кой е виновен тоз който е бил командващ .Който сназначи на две длъжности любовницата си:)))))))))))))))) и икономиса от налйотите.Тоз чийто баюа блъсна превозно средство и отне предимство:))))))))))))))) и без проверка за алкохол и наркотици:))))))))))) пуснат по живо по здраво.А наказателният АКТ на водача с предимство и го криха 8 дена това:)
68
5
 
6
 
! Отговори
Yoan преди 5 години
"Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!" Ами кой? Който раздава парите - разбира се, че той е виновен! Проблемът е, че той не чете нашите драсканици тук, а пък и не го интересува народа - ние дребните (плебса) какво мислим! Пука, че му дреме на оная му работа! Абе, няма ли съветници покрай него, да му кажат какво става в тая държава или страх лозе пази. Явно има и по-силни от него, а на тях не въобще ме им пука!
67
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
който дава парите-той е виновен !
66
5
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Редовно се изказвам неподготвен
65
5
 
9
 
! Отговори
Бойок Борисов преди 5 години
Аз съм виновен за престъпността в България щот едно време бях шеф на МВР
64
6
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Чупещ *** Но няма и ден, в който поддръжниците му тук да ни убеждават, колко е велик..."В чарството на слепците-едноокия е цар!" Гледай Баце и си прави сметка за нивото на поддръжниците му....
63
6
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Пътник си, Баце, и го осъзнаваш ...Какво стана с КТБ, какво стана с ЧЕЗ, а помня, че Меркел ти даде и едни 160 милиона евро май, преди време, за бежанци? Усвоихте ли ги? А сега какво стана с Олимпик? Май за трети път за една година ще вдигаме цените на застраховките, за да покрие народът загубите? А доходите, Баце, кога ще вдигаме? В края на мандата? Че като гледам-гаф след гаф и скандал след скандал, края е близо...Свърши вече преразпределението на обръчите пари от ЕС...
62
5
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Колкото и да си правиш ПР, Баце, пътник си.На където и да се обърна, всичко мрази гербаджиите. Само един етнически бъгарин, но силно заблуден в представите си, се изказа за управлението , но римляните по нашия край го поддържат, заради престъпното бездействие на властта и помощите, които се дават, да стоят мирни и да гласуват...Средни и малки бизнесмени са пропищяли, фалиращи или пред фалит.А наскоро един песионер, ривърженик на младини на СДС, обяви, че си иска Масларова, да индескира пенсиите
61
4
 
8
 
! Отговори
Геш преди 5 години
Този...защо не поеме вината за ширещата се престъпност !!! Нали беше гл секретар на МВР
60
1
 
1
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
До Радев???Има бе,Росица Банова!
59
4
 
9
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
А,бе тоя и вятъра нямат спиране.Що не си ритка мачлета с бистришките тигри ами ръси тъпизми.Поне през почивните дни да ни остави на спокойствие
58
5
 
13
 
! Отговори
Чупещ тъпомера преди 5 години
Няма ден в който Тиквата да не изръси някой тъпотия.
57
15
 
8
 
! Отговори
До 63 преди 5 години
"БСП не могат, дори да допуснат... - че може да се управлява и без да се краде..." Точно така! Понеже те са най-наглите крадци, си мислят, че всички са като тях. Те винаги са управлявали затънали в кражби и лъжи. Затова фалираха България. Сега саботират успехите и труда на ГЕРБ.Добре, че всички нормални хора знаят, че лъжите им се диктуват от баба им Корни и отдавна никой не им обръща внимание. Виждаме, че и мафията е тяхна.Много се напъват да казват на бялото черно, но ефектът е нула..
56
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме напредък! То не бяха виновни комунистите, то царя, то руснаците(че са ни освободили), то руснаците(че сме били в съветска зона на влияние), то сърбите, то гърците, то турците, то албанците, то Хан Аспарух(че тука ни е създал държавата)...Сега Тиквонтии 1-ви призна, че и той има вина, ама не бил само той виновен! Може би след още 3 мандата крадене на корем, най-накрая ще признае тоя гьон, че е виновен за нещо. Ама има ли смисъл да го чакаме?
55
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Железен като комунист.Просто като комунист.Краде като комунист.Други те виновни като комунист.Има за кво да е учил при бай тошо
54
9
 
28
 
! Отговори
реалиста преди 5 години
Как може някой да си помисли, че Вожда има вина. Той няма вина за Търговския регистър, Олимпик, ГРАО, здравеопазването ни, образованието, дребния бизнес, цените на вода, тока и отопление. Разбира се няма вина и ширещата се корупция и плачевното състояние на съдебната система, за Ало Ваньо, за краденето от данъците ни при саниране и т.н. Разбира се, че няма вина най - умния пожарникар и пребоядисан комунист. Все пак е управлявал САМО 10 години.
53
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и тази икона, която подарява, е купена с държавни пари.На снимката - Борисов разяснява на отеца кой е изобразен на иконата.
52
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИВАНОВ, ИВАНОВБОРИСОВ ЛИ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА НАЙ-ДОБЪР БАНКЕР НА ГОДИНАТА? БОРИСОВ!БОРИСОВ ЛИ НАРЕДИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ФИРМИ, БОЛНИЦИ, МИНИСТЕРСТВА И ПР. ДА СИ ВЛОЖАТ ПАРИТЕ В КТБ? БОРИСОВ!НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА СЕ НАБЕРАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ.