Заради траура: Борисов отмени посещение в Албания

Там той трябваше да присъства на икономически форум
26 авг 2018 18:05, Красимир Ангелов
223
Заради траура: Борисов отмени посещение в Албания
Снимка: БТА, архив

Министър-председателят Бойко Борисов отменя посещението си в Албания заради обявения в понеделник ден на национален траур в памет на жетвите от тежката катастрофа край Своге, съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата

Българският премиер беше поканен да участва в неформалната среща на премиерите на шестте страни от Западните Балкани за регионалната икономическа интеграция.

На форума в град Дуръс е предвидено да се обсъжда изработването на обща визия за Стратегията за интеграция на шестте страни от региона, както и създаването и укрепването на Регионалното икономическо пространство.

Освен министър-председателите, в събитието участие ще вземат еврокомисарят по европейската политика за съседство и преговори за разширяване Йоханес Хан и президентът на Европейската банка за възстановяване и развитие Сума Чакрабарти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛИЦЕМЕРИ ! Нали вие го докарахте този НАРОД до тука !
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставката няма да реши проблемите на България.................за 10 години управление на ГЕРБ ....................все едно сме във война...............умни и млади хора не останаха............старите измряха.............държавата се крепи на 40-50 годишните!!!Пък и кой ще иска да управлява ограбен бостан???
142
2
 
10
 
! Отговори
Православен преди 5 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
141
1
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Бойче, Бойче, понеже си забравил вчера какво написах, днес отново ти го припомням. Няма никаква полза за изгърбения народ от твоите воаяжи в чужбина и в България. Стой си в канцеларията, пуши си скъпите пури, цъкай с дистанционното и гледай по коя телевизия те дават. Всяко твое мърдане извън канцеларията е трошене на държавни пари.
140
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз съм ***, но и вие сте прости............затова се разбираме!".Цитат от Б.Б.Това виц ли е или истина.............някой да ме светне по въпроса???!!!
139
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА КОГА???
138
1
 
13
 
! Отговори
Ти ли си моя съдник? преди 5 години
Левски отговаря на СтранжатаО неразумни Странджа ти ли си хаджи Иванчо Пенчович, който ме съди някога?Сменил си името, но не и козината си. Не знаеш, ли че моите съратници искаха да ме освободят край Хаджи Айлес близо до Филибе, смятаха да ме бесят в Цариград, но разбраха за плана им и бях обесен в София. Кажи ми този Бойко Борисов, който величаеш има ли верни люде готови да жертват живота си за него?
137
1
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Манджа ти мря удава.
136
0
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
То много болен мозък тоз горския на Странджа уа. ЛЕВСКИ с тиква го сравнява,че даже и му се извинява.
135
3
 
3
 
! Отговори
В. Левски до Странжа преди 5 години
Левски ти казва:Не не ти прощавам. Исках България да е свободна, не исках да виждам българите роби.Питаха ме дали като се освободи България искам да ставам цар. Казах им НЕ, ако е затова и сега си имаме султан. Още по-малко ме вълнуват награди и отличия. Като ме хванаха ме питаха съжалявам ли за делата си. Не, не съжалявам, исках да видя България свободна.
134
1
 
16
 
! Отговори
Ди преди 5 години
Не е страшно, че Б.Борисов няма да участва в поредната безсмислена среща, страшно, е че не правят нищо за това, което става по българските пътища. Големият въпрос е защо? ??Ставящото е страшно един народ се избива, а тези от които зависи само регистриран поредните жертви, правят промяна след промяна на законът, но след това не го прилагат. Управляващи събудят е се скоро няма кой да ви избере, ако не знаете как да се справи те питайте примерно испанците.Защото това е геноцид.
133
4
 
22
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Няма смисъл да ходиш в Албания. Стой си Бойче в канцеларията, пуши си скъпите пури, цъкай с дистанционното и гледай по коя телевизия те дават. Всяко твое мърдане извън канцеларията е трошене на държавни пари.
132
1
 
15
 
! Отговори
Странджа на LCD ли с преди 5 години
Странджа с какво си се напушил?Да сравняваш Левски с Бойко, защото Бойко бил личност на годината за Европа?!?. Бойко е Бай *** тръгнал из Европа. Да не предлагаш да сложим паметник на Боко, вместо паметника на Левски?И булевард В. Левски да го прекръсти на Б. Борисов? Само да те питам като погледнеш към библиотеката на Шипка виждаш Кирил и Методий или Бойко с Цецо 9 те апартамента? Такъв шантав коментар не бях чел скоро...
131
1
 
14
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Колко ли телевизии и журналсти са били поканени, когато Бойко реже лентата на "ремонтирания" пътен участък ?
130
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък помислих, че днес ще минем без да изтипосат лика наш Бойко, ама не познах. Ежедневно трябва да ни се набива в очите. Как ще спим без да го видим в медиите и днес.
129
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са партия-еднодневка, нещо като НДСВ на царя................БСП са партия на 100 години, но трябва да се изчистят от такива като Гергов, Дора Янкова и приятелчето на Митьо-Очите...............ако искат да оцелиеят като партия със 100 годишна история!!!
128
1
 
8
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
ДА НЕ ЖАЛЯТ ТОЛКОВА КОРАБА ИМ НЕ Е ПОТЬНАЛ.ИМАТ ДАННИТЕ ОТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.ИГРАТА ИМ ПРОДЬЛЖАВА КЬМ ПРОПАСТА
127
2
 
13
 
! Отговори
Язък преди 5 години
А имаше толкова важна работа и щеше да бъде толкова полезна тази визита....
126
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ще прави братския албански народ без наш Бойко сега???
125
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Западните Балкани останаха неоправени................без перспектива за ЕС и НАТО.......................голям смях!!!